Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : (tv programı-nihathatipoğlu)
Kanal Dili : Turkce
Abone Sayisi : 84 abone[acılıs tarihi 9 temmuz]
izlenim Sayisi : 21.442
Kanalinizda UYARI Varmi : bazı bölümlerde eşleşen 3cü taraf uyarısı mevcuttur ancak seriyi bozmamak adına silinmemiştir herhangi bir telif yoktur.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 1.50-2.50 dolar arası.
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
Kanal Satis Fiyatiniz :içinde 20 dolar civarı para mevcuttur. bu dönemde satılması durumunda para alıcı arkadaşa gececgi için 20 dolar + fiat istiyorum.
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :kanalı alan arkadaşşa videoları cektigim kanal ve + daha önce hic video cekmedigim kısa videolar atan bir adet kaynak kanalda verilecektir.
kanaldaki videolar düzenli olarak atılmamıştır 2-3 günde bir atılmaktadır düzenli atacak arkadaş geliri arttıracaktır.
her isteyene kanal ismi pm atılmayacaktır. pm atma hakkımı saklı tutuyorum.
kanal resimleri:Son 4-5 güne ait kazanc fotoları. istenirse gecmişe ait fotolarda atılacaktır.
Hemen al:60tl [içindeki 20 dolar 38 tl yapıyor zaten] 22 tlde kanal ücreti
Kanal Kategorisi : (tv programı-nihathatipoğlu)
Kanal Dili : Turkce
Abone Sayisi : 84 abone[acılıs tarihi 9 temmuz]
izlenim Sayisi : 21.442
Kanalinizda UYARI Varmi : bazı bölümlerde eşleşen 3cü taraf uyarısı mevcuttur ancak seriyi bozmamak adına silinmemiştir herhangi bir telif yoktur.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 1.50-2.50 dolar arası.
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
Kanal Satis Fiyatiniz :içinde 20 dolar civarı para mevcuttur. bu dönemde satılması durumunda para alıcı arkadaşa gececgi için 20 dolar + fiat istiyorum.
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :kanalı alan arkadaşşa videoları cektigim kanal ve + daha önce hic video cekmedigim kısa videolar atan bir adet kaynak kanalda verilecektir.
kanaldaki videolar düzenli olarak atılmamıştır 2-3 günde bir atılmaktadır düzenli atacak arkadaş geliri arttıracaktır.
her isteyene kanal ismi pm atılmayacaktır. pm atma hakkımı saklı tutuyorum.
kanal resimleri:Son 4-5 güne ait kazanc fotoları. istenirse gecmişe ait fotolarda atılacaktır.
Hemen al:60tl [içindeki 20 dolar 38 tl yapıyor zaten] 22 tlde kanal ücreti