Satilik kazancli kanal

Normal haber videolari ekleyip basligin ve niche kelimelerden olusmasi alakasiz olunca tabi para kazanma devre disi kaliyor ilk kanaldaki videolari zaten sildim ... bu forumda ozancan, beyto33, t366 ticaret.oldu az cok beni bilen bilir hatta

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

---------- Mesaj saat 19:44:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:20:13 civarında gönderildi. ----------

okuma bilmeden sadece yazi yazabilmek buyuk bir rezillik ve forumda bol miktarda mevcut, konuyu bilmeden okumadan sadece son bir mesaji yada sayfayi okuyabilmek ve yorum yapabilmek.
Ilk olarak acilan calisma konusuna bir bakarsin, orada yazar ki Turkce olarak- bos kanala calisma yapilmayacaktir kesinlikle- video yuklu ve izlenimi az da olsa olan ama kazanci olmayan kanala calisma yapilacaktir ki facebook nickli arkadas ile calisma yaptim ve kendisi memnun kaldi ve ben de kendisinden fazlasi ile memnun kaldim, ch1vas konusunu ise okuyup anlayabilen arkadaslar farkedecektir, digerleri bos yorumlara devam etsin, sonucta her cesit zeka seviyesine sahip kisiler var, onlar da kendilerince eglensin.

Chivas1 kendi yazisinda diyor ki 7 haziranda odeme yaptim-18 haziranda ise daha calisma yoktu ( bunu ilk kanali icin soyluyor-yukaridaki verdigi sifre 2. kanala ait )
Gene kendisi yazmis-okuyan gorur-okumayana ne desen hikaye-ilk kanal icin 1 ay sonra bile kanal hazir degilmis-sonra bir ayda 1 dolar kazandirmamis-ikinci kanal acalim demisim-o da bir ayda 3 dolar kazandirmamis- kendisi diger konuda da kendisi ile hic ilgilenmedigimi oyaladigimi belirtmis ama skype detaylarini eklese ne kadar cok yazdigimi ve kendisinin her seferinde enistem ameliyatta-yada hastaneye gitmem lazim hemen cikacagim yazdigini gormeniz - calisma icin ikinci kanalda calisma yapmak istemesi falan hepsi mevcuttur- insanda vicdan yoksa hersey serbest, agiz konusur, okuma engeli olan yada menfaati olan destekler, haziran ayinin ortalarinda cok uzun sure youtube da para kazanma incelenmede sorunu oldu, hicbir video para kazanma aktif olmadi ve hem dunyada hem Turkiyede uzun sure devam etti, tarihlere bakin- 18 haziranda calisma yok daha-1 ay boyu yok hatta da demis ama ilk kanal basarisiz olmus- bunlarin hepsi bir gecede olmus- ikinci kanal bos olmasina ragmen ve video yukleme isi almama ragmen bos kanalina sirf izlenim amacli 1000 video eklemisim ( calisma degil- izlenim amacli ) kimsenin aklina sormak gelmiyor mu 18 haziranda daha calisma baslayan bir kanalin kazanci ve basarisizligi nasil birden anlasilip ayni tarihlerde ikinci kanala gecmesim? kimse sormuyor mu toplam 3 dolar bile kazandirmadi diyor ama gorulen o ki 13.45$ kazanc vermis ama para kazanma kapanmis ki bunu bile utanmadan sanki kanal durup dururken para kazanma iptal gibi gostermis ama arastirmasini bilen bir arkadas verilen kullanici ismi sifre ile girerek gmail de kanal para kazanmasinin kapanma sebebini gorecektir ki bu da chivas1 nickli kisinin adsense hesabi devredisi kaldigi icin kanalda da para kazanma devre disi kalmistir, kanaldan sebepli degil ve bu durumu chivas zaten biliyor ama hikaye yazmak cok kolay, in***** cok oluyor cunku, bir dedigi digerini tutmaz ama saksakcilarin gozleri gormez.
*"Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir."
Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlediği için ne kalplerine hidayet gerçeği ve ne de kulaklarına gerçeğin sesi ulaşabilir.
"Gözlerinde perde vardır."
Bu yüzden onların gözlerine ne ışık ve ne de hidayet sızabilir.*

Iftira atmak kolaydir ama iki kisi arasinda olani ucuncu kisiye ispat her zaman mumkun olmaz, bu durumda vicdan ortaya cikar- vicdan yoksa soylenecek seylerde sinir olmaz, sifrelerini caldigimi dahi iftira edebilecek bu kisi ve ona sonsuz inancla bagli muridlerine ne desem idrak edemezler, okuyan anlayan arkadaslar ise herseyi apacik gorecektir.

EK BILGI: Forum icinde olusan bir gruplasmada forumdan ayrilip yeni bir olusum kurmak isteyen uyeler beni de kendi gruplarina davet ettiler- ben taraf olmayinca sanirim birlesip bertaraf etme yolunu seciyorlar, ben kendi bildigim yolda ve kendi istedigim sekilde devam ediyorum, forumda yasi kucuk ve henuz dusunmeden yazma hevesinde olan cok genc arkadaslar da var, zamanla yasam tecrubesi edineceklerdir.
Herkese forumda hayirli zaman gecirmesi dilegi ile. Vicdaninizla basbasa kalin.

13:45 usd olan tutarin 6 usd si kendi attigim hemsirelik uzerine olan videolardan

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri