⭐Satılık Kazançlı Özgün Experiment Kanalı ⭐

drexlerstone

Yasaklanmış
Kanal Adi : Link paylaşılmıyor
Kanal Kategorisi : Experiment
Kanal Dili : Ingilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 30 Ocak 2021
Kanal Açılış Tarihi : 30 Ocak 2021
Abone Sayisi : 4k
izlenim Sayisi : 1.700.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 350TL

Kanal Satis Fiyatiniz : 40.000 TL

Kanal Hakkında Ek aciklamalariniz : Özgün Experiment kanalıdır. Manuel onay aldı. Toplam 78 video bulunmaktadır. Kanallar elimde fazlalık yüksek aboneli kanallarımla ilgileneceğim.Fiyatı uygun tuttum.Kanal linki paylaşmıyorum. İstediğiniz istatistiği pm ile gönderebilirim. Boş muhabbet için meşgul etmeyin.

Satılık 65k Aboneli Projeli Kazançlı Çocuk Kanalı
https://www.ytpara.com/normal-kanal...5k-aboneli-projeli-kazancli-cocuk-kanali.html

Satılık PK Açık Özgün Kitleli Kanallar
https://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/145673-satilik-pk-acik-ozgun-kitleli-kanal.html

Son düzenleme:
Hocam öyle sinirl yazmışsınızki soru sormaya korkuyor insan neredeyse
Deney videolarini kendinizmi cektiniz ?

Hocam öyle sinirl yazmışsınızki soru sormaya korkuyor insan neredeyse ��
Deney videolarini kendinizmi cektiniz ?

Sinirleniyorum tabi hocam elemanlar pm alabilir miyim diyo mesaj atıyoruz buyrun ne lazım diye cevap yok. Kimiside 3-4 gün muhabbete tutuyor akraba cıkıcaz neredeyse :D Evet hocam kendi çekimlerim

Sinirleniyorum tabi hocam elemanlar pm alabilir miyim diyo mesaj atıyoruz buyrun ne lazım diye cevap yok. Kimiside 3-4 gün muhabbete tutuyor akraba cıkıcaz neredeyse :D Evet hocam kendi çekimlerim

Hahah muhabbet ondan uzuyor hocam fiyat indiirmi yap diye

Ben 800 tlye kanal satarken bile adam " ya ben istanbuldayım sen de tekirdağ'da, silivride buluşak öyle yapak alışverişi" diyordu. Şimdi sen 50kya kanal satıyorsun, noter bile isterler senden

Ben 800 tlye kanal satarken bile adam " ya ben istanbuldayım sen de tekirdağ'da, silivride buluşak öyle yapak alışverişi" diyordu. Şimdi sen 50kya kanal satıyorsun, noter bile isterler senden

Sjsjssjsj hocam kanal satarken akraba oluyorsun demistiniz sizi andım :D Forumda 250k 500k lık satışlar yaptık zamanın da 50k nedir ki eski tadı yok :D

Sjsjssjsj hocam kanal satarken akraba oluyorsun demistiniz sizi andım :D Forumda 250k 500k lık satışlar yaptık zamanın da 50k nedir ki eski tadı yok :D

yt eskisi gibi kazandırmayınca insanlar haliyle zor duruma düştüler, ekmek kapısıydı bu binlerce kişi için, artık kapanan bir kapı oldu. Haliyle alım gücü de düşüyor epey. Sebep bu aslında, yoksa kanal o kadar eder etmez bir şey diyemem:) Herkese bol kazançlar.

yt eskisi gibi kazandırmayınca insanlar haliyle zor duruma düştüler, ekmek kapısıydı bu binlerce kişi için, artık kapanan bir kapı oldu. Haliyle alım gücü de düşüyor epey. Sebep bu aslında, yoksa kanal o kadar eder etmez bir şey diyemem:) Herkese bol kazançlar.

Hocam kazananlar kazanıyor. En son thailand dizi kanalı yapip thai 1. Sıraya cıktım 1500 tv videosu ile ödemelerimi sorunsuz aldım 1 yıl sonra tv kanalı ayıkti telifledi zirvede bıraktım.özgüne döndüm millet short kovalarken ben özgün kovalıyorum ve kanalların hepsi fırsat ürünü aslında.Forumun eski aktifliği yok çoğu arkadaş bıraktı dediginiz gibi umarım yt yumuşatma politikaları gelecek ve herkes geri dönecektir.:)

Son düzenleme:
Hocam kazananlar kazanıyor. En son thailand dizi kanalı yapip thai 1. Sıraya cıktım 1500 tv videosu ile ödemelerimi sorunsuz aldım 1 yıl sonra tv kanalı ayıkti telifledi zirvede bıraktım.özgüne döndüm millet short kovalarken ben özgün kovalıyorum ve kanalların hepsi fırsat ürünü aslında.Forumun eski aktifliği yok çoğu arkadaş bıraktı dediginiz gibi umarım yt yumuşatma politikaları gelecek ve herkes geri dönecektir.:)

Hocam bizde spam kovalıyoruzda hic bir halt olmuyor :D

Kanal Adi : Link paylaşılmıyor
Kanal Kategorisi : Experiment
Kanal Dili : Ingilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 30 Ocak 2021
Kanal Açılış Tarihi : 30 Ocak 2021
Abone Sayisi : 4k
izlenim Sayisi : 1.700.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 250TL

Kanal Satis Fiyatiniz : 30.000 TL

Kanal Hakkında Ek aciklamalariniz : Özgün Experiment kanalıdır. Manuel onay aldı. Toplam 78 video bulunmaktadır. Kanal linki paylaşmıyorum. İstediğiniz istatistiği pm ile gönderebilirim. Boş muhabbet için meşgul etmeyin.

Satılık 65k Aboneli Projeli Kazançlı Çocuk Kanalı
https://www.ytpara.com/normal-kanal...5k-aboneli-projeli-kazancli-cocuk-kanali.html

Satılık PK Açık Özgün Kitleli Kanallar
https://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/145673-satilik-pk-acik-ozgun-kitleli-kanal.html

arkadaşın kanalları gerçekten iş yapacak başarılı kanallar bazı engellemeleri ki (arkadaş biliyor ) aşabilseydim bende alacaktım. Önceki satış kanalına şimdi satış konusunu görünce bakayım dedim 7k abone bile artmış :) Yurtdışındaki pazarlarda satmaya çalış hocam bence forumda zor yada *** da felanda multi konu aç bence hayırlı satışlar.

özgün diyecektim spam yazmışım yanlışlıkla bir özgün kanalim var resmen ölümya kaplumbağa gibi agir agir gidiyor.:D

İzlenme süresi önemli. Artış göstermiyorsa sadece az miktarda izlenme süresi varsa videonun sıkıcı olmamasına çalışın, içeriğinizi güncelleyin veyahut değiştirin hocam.:)

arkadaşın kanalları gerçekten iş yapacak başarılı kanallar bazı engellemeleri ki (arkadaş biliyor ) aşabilseydim bende alacaktım. Önceki satış kanalına şimdi satış konusunu görünce bakayım dedim 7k abone bile artmış :) Yurtdışındaki pazarlarda satmaya çalış hocam bence forumda zor yada *** da felanda multi konu aç bence hayırlı satışlar.

Teşekkür ederim hocam. Nasip kısmet :)

Hocam selamlar iyi satışlar,
Link vermiyorum demişsiniz ama, detaylı bir pm ve mümkünse kanal linkinide alabilir miyim. Belki düşünebilirim, daha önce özgün kanal satıp piyasadan çekilmiş bir üye olarak epicnpc yi de öneririm size.

Hocam selamlar iyi satışlar,
Link vermiyorum demişsiniz ama, detaylı bir pm ve mümkünse kanal linkinide alabilir miyim. Belki düşünebilirim, daha önce özgün kanal satıp piyasadan çekilmiş bir üye olarak epicnpc yi de öneririm size.

Link paylaşmıyorum kategori belli hocam. Skype ekleyin. Detayları konuşalım. Epicnpc duymadım hiç hemen bakacağım teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri