Satılık Life ve Quiz Partner Kanallar

Makinist

Yasaklanmış
Life ve Quize Baglı Kanallar Satıyorum
1-)Boş partnere bağlı veya Partnere Bağlanacak şekilde paypal adresinizi ve bilgilerinizi verirsiniz partnere bağlayıp o sekilde verebilirim

Life Adet boş 20 tl
Quiz adet boş 15 tl

Partnerden atılmaya karşı iade yapıyorum
İletişim skype ytgmaster

Son düzenleme:
Life ve Quize Baglı Kanallar Satıyorum
1-)Boş partnere bağlı veya Partnere Bağlanacak şekilde paypal adresinizi ve bilgilerinizi verirsiniz partnere bağlayıp o sekilde verebilirim

Life Adet boş 20 tl
Quiz adet boş 15 tl

Partnerden atılmaya karşı iade yapıyorum
İletişim skype badem1453

Fiyatı düşürme hocam benimde bir sürü sipariş var onları en kısa sürede halletcem bende yükseltcem fiyatı. Ölü fiyatına düşürdü adamlar ne gerek varsa 30 ikende alıcısı vardı kanalın 25 ikende 7 e düşürmek neyin nesi bilmiyorum

Fiyatı düşürme hocam benimde bir sürü sipariş var onları en kısa sürede halletcem bende yükseltcem fiyatı. Ölü fiyatına düşürdü adamlar ne gerek varsa 30 ikende alıcısı vardı kanalın 25 ikende 7 e düşürmek neyin nesi bilmiyorum

10'da sabit kalmalı bence life ve quiz. Ancak belli K seviyesi üzerine artış ayarlanmalı.

10'da sabit kalmalı bence life ve quiz. Ancak belli K seviyesi üzerine artış ayarlanmalı.

Bir fiyat belirlenir bunun altına satış yapılmaz diye üstüne istersen sat 3cx toplu numara satışını gördük satıcılar bir birine girdi en son 1 tl ye düştü cidden anlam veremiyorum.

katılıyorum hocam life önceden min 20 tl ydi quiz bilmiyorum piyasayı düşürmemeleri gerek gerçekten diğer satıcı arkadaşlarlada konuşmamız lazım

katılıyorum hocam life önceden min 20 tl ydi quiz bilmiyorum piyasayı düşürmemeleri gerek gerçekten diğer satıcı arkadaşlarlada konuşmamız lazım

Olması gereken fiyat bencede bu hocam sorunsuz kanal sorunsuz baglantı ve garantili bu fiyatın altında olmaması gerekiyor kanallar bu arada yeni acılmadı eski kanallar 1 ayını devirmiş 2-3 kıyım görmüş kanallardır problem yaşanmayacagına garanti veriyorum

7 tl ye satan herkes garanti veriyor.(vermeyen varmi). Kanal kapanmasinda en buyuk etken 2inci sahistir.Yukleme sekli,video sayisi,bot,manuel vss.. Acilan kanal 2-3 gune kapanmiyorsa artik kendi kendine kapanmaz,dedigim gibi sorumlu artik kanali alan kisidir.
Yok ben soyle kanal acarim,yok ben organik ile partnere sokarim vss hikaye bence.
Partner kanal satanlar bilir beni, yuzden fazla kanal satin aldim 3-5 tanesi partnerden atildi ve spamdan kapandi.
Demek istedigim 7 tl lik kanal ile 20tl lik kanal arasinda fark yok bence.(eyer kanal 2-3 gunde kendinden kapanmiyorsa).Ben ucuza kanali kim satarsa ondan almaya devam edecem.

Son düzenleme:
7 tl ye satan herkes garanti veriyor.(vermeyen varmi). Kanal kapanmasinda en buyuk etken 2inci sahistir.Yukleme sekli,video sayisi,bot,manuel vss.. Acilan kanal 2-3 gune kapanmiyorsa artik kendi kendine kapanmaz,dedigim gibi sorumlu artik kanali alan kisidir.
Yok ben soyle kanal acarim,yok ben organik ile partnere sokarim vss hikaye bence.
Partner kanal satanlar bilir beni, yuzden fazla kanal satin aldim 3-5 tanesi partnerden atildi ve spamdan kapandi.
Demek istedigim 7 tl lik kanal ile 20tl lik kanal arasinda fark yok bence.(eyer kanal 2-3 gunde kendinden kapanmiyorsa).Ben ucuza kanali kim satarsa ondan almaya devam edecem.

Ucuza almak sizin tercihiniz ben yaptığım işin kalitesine fiyat biçtim mail açmak basit ama kaliteli mail açmak farklı iştir kanalların kapanması sadece içeriğe bağlı değiş kanallada orantılıdır ben 3 kanala aynı ip adresiyle kanal acarsam bunlardan biri kapanırsa 3.üde kapanacaktır bu gibi daha çok detaylar var mail açma işinde ve youtube'da keza öyledir ayrıca life ve quiz partner kanal alanlar zaten içeriği ne yükleyeceğini bilir gidipde çizgi film yükleyecek deyiller zaten satış yaparkende skypedan konusuyorum dediğim gibi alıp almamak size kalmış birşey ben kanala ve mailede güveniyorum ve arkasındayım (mailler eski mailler yeni değil)

Yok oyle bir kaide. Yuzlerce kanal bilirim satin alindiktan sonra hic giris yapilmayan , video yuklenilmeyen ama 1 ay sonra kapatilan. Bu tur kanallar tamamen kanali acanin yaptigi hata sebebiyle kapanan kanallardir.

(1 gunde yuzlerce video ile yukleme yapilip kapanan kanallardan bence de satici sorumlu tutulmamali her ne kadar zamaninda yuzlerce video yukleyip ayakta kalan yine yuzlerce kanalim, bu sekilde kanallari olanlar olsa da)

valla hi kusura bakmada bu fiyatlari sen düşürdün. ben alıcı olsamda olmasamda , yorum atsamda atmasamda , tüm ticari konuları takip ederim forumda. piyasa bi ara 10 tl civarlarındaydı. ki o zamanlar alıcılar kanal alacak satıcı bulamıyordu. 2 adet satış konusu vardı ve 1 tanesinde kapanma sorunları dile getiriliyordu, digerinde ise satıcı cevap vermiyordu.

bir gece sen konu açtın life-quiz kanallar 7 tl diye. sonra piyasa patladı. ucuz diye daha fazla satarız diye düşündün muhtemelen ama. ticaret hakkında bilgin olmadıgı için şu anda bu mesajı yazıyorsun.

kişisel görüşüm; siz bu kanalları bu kadar ucuza satmaya devam ettiğiniz sürece, forumda ne ticari ahlak kalacak, ne para kazanan kalacak . üstüne basa basa sylüyorumki bu seviyede devam ederseniz, yakında quiz ve lifede freedom-awe benzeri durumları yaşatacak, güvenilirliği sarsılacak. sizde 1 tlden dahi satsanız satış yapamaz hale geleceksiniz.

fazla uzağa gitmeyin. awe'ye bakın. bi ara serkan hoca'da dahi en cok awe'yi överdi satıcılardan en cok aldıgı partner awe'ye bağlı kanallardı, şu anda 50 kuruşa satsan. yani 0 mailden ucuza satsan yine satamazsın.

valla hi kusura bakmada bu fiyatlari sen düşürdün. ben alıcı olsamda olmasamda , yorum atsamda atmasamda , tüm ticari konuları takip ederim forumda. piyasa bi ara 10 tl civarlarındaydı. ki o zamanlar alıcılar kanal alacak satıcı bulamıyordu. 2 adet satış konusu vardı ve 1 tanesinde kapanma sorunları dile getiriliyordu, digerinde ise satıcı cevap vermiyordu.

bir gece sen konu açtın life-quiz kanallar 7 tl diye. sonra piyasa patladı. ucuz diye daha fazla satarız diye düşündün muhtemelen ama. ticaret hakkında bilgin olmadıgı için şu anda bu mesajı yazıyorsun.

kişisel görüşüm; siz bu kanalları bu kadar ucuza satmaya devam ettiğiniz sürece, forumda ne ticari ahlak kalacak, ne para kazanan kalacak . üstüne basa basa sylüyorumki bu seviyede devam ederseniz, yakında quiz ve lifede freedom-awe benzeri durumları yaşatacak, güvenilirliği sarsılacak. sizde 1 tlden dahi satsanız satış yapamaz hale geleceksiniz.

fazla uzağa gitmeyin. awe'ye bakın. bi ara serkan hoca'da dahi en cok awe'yi överdi satıcılardan en cok aldıgı partner awe'ye bağlı kanallardı, şu anda 50 kuruşa satsan. yani 0 mailden ucuza satsan yine satamazsın.

Ben mi düşürdüm ? Hocam benden önce 7 tl ye satan arkadaş vardı lütfen açılan konulara bakın öyle yorum yapın

Ben mi düşürdüm ? Hocam benden önce 7 tl ye satan arkadaş vardı lütfen açılan konulara bakın öyle yorum yapın

ben takip ediyorum inan bana forumu. elindeki 3-5 kanalı sırf biraz cebimize para girsin günü kurtaralım derdinde olan insanlar dışında bu kadar taban fiyata satan yoktu.

sen konuyu acınca'ki mod. olmanın ve konudaki iddaalarının önemini görünce insanlar doğal olarak satıcı olarak seni seçti.

aslında sizin yapmanız. taban fiyatlar belirlemekti.sen açacaktın orada 15'tl diye konu. illaki satış yapaacktın. bak gör ondan sonra piyasaya nasıl istediğin gibi yön veriyorsun.

quiz kanal satmak kolay iş. hiç spama düşmeyecek nitelikte günde 5 kanal açsan. her birine 10'ar tane lol videosu atsan, 3cü gün 1k izlenir. 4cü gün bağlarsın, cok iddaalı bir giriş yaparsın sektöre kanalları quizde 6 gün tutar satarsın. bu şekilde kapanmayla alakalı geri dönüşleride minimize edersin.

bu şekilde çalışmaya başlasan. 10 gün sonra hergün sabit 50 tl gelirin olur sadece satışlardan. ama siz fiyatı düşürdükce , kanalların kaliteside düşecek , partnerinde.

dipnot: sözlerimi yanlış anlama. ben satıcıda değilim alıcıda. ama forum yönetimi olarak piyasayı oturtmalı. tüm satıcılarla gerekirse görüşmelisiniz.

bu şekilde hem alıcı hem satıcı memnun olur. hemde kazanılan paranın bir değeri olur.

Son düzenleme:
Arkadaşın kanalları çok kaliteli, bence az bile demişsin 30 tlden aç hocam piyasayı.

Piyasaya müdahale etmedikten sonra istediğiniz kadar fiyat tartışmakta özgürsünüz.

Yeter ki satıcıların istediği fiyattan satma özgürlüğüne müdahale etmeyin. Piyasaya müdahale sadece bu konuda değil her konuda kırmızı çizgim. İyi ayakkabı var kötü ayakkabı var. Sen sat 30'a, diğeri satsın 7'ye. Kimseyi ilgilendirmemeli.

Yok biz anlaşalım hepimiz 15'ten satalım bir çeşit kartel döndürelim derseniz 19. YY sonları ABD'si bunların nasıl birer birer çöktüğüne güzel örnektir.

Satıcılar da alıcılar da özgür olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri