Alpi1s
Yasaklanmış
Site adresi : Genel Oyun – Oyunlar Hakkında İnceleme Platformu >
Site için istenen fiyat : 50 TL
Sitenin aylık getirisi : site için reklam almadım ancak başvuru yapıldığında hemen alınır diye düşünüyorum çünkü yeterli özgün içerik bulunmakta illegal yönü'de bulunmamaktadır onun dışında beklemek istemeyen arkadaşlara tık başına 0.2 krş veren güvenilir reklam sitesinden reklam alabilir veya gösterim başına (pop-up) reklam alabilir adsense onay gelene kadar
Sitenin açılış tarihi : 20.06.2014
Kategorisi : Oyun
Günlük - Aylık Hit : günlük ortalama 100 200 tekil hiti bulunmaktadır web sitesinin uğraşılmadığı zaman 30 40 tekil hite düşmektedir.
Ziyaretçi kaynağı : facebook google
Domainin yaşı : 1 Hafta
Pagerank değeri: 0
Hosting dahil midir : dahil
Banlı olduğu sponsor : yok
Banlı olduğu arama motoru : yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışta devredilecek mi : -
Yazılım lisans sonlanma zamanı : -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yoktur,
iletişim için bana özel mesaj atabilirsiniz veya skype : alpaslan.gokce.12 ( Alpi ) ekliyebilirsiniz herhangi bir sorunuz için bana ulaşın
Site için istenen fiyat : 50 TL
Sitenin aylık getirisi : site için reklam almadım ancak başvuru yapıldığında hemen alınır diye düşünüyorum çünkü yeterli özgün içerik bulunmakta illegal yönü'de bulunmamaktadır onun dışında beklemek istemeyen arkadaşlara tık başına 0.2 krş veren güvenilir reklam sitesinden reklam alabilir veya gösterim başına (pop-up) reklam alabilir adsense onay gelene kadar
Sitenin açılış tarihi : 20.06.2014
Kategorisi : Oyun
Günlük - Aylık Hit : günlük ortalama 100 200 tekil hiti bulunmaktadır web sitesinin uğraşılmadığı zaman 30 40 tekil hite düşmektedir.
Ziyaretçi kaynağı : facebook google
Domainin yaşı : 1 Hafta
Pagerank değeri: 0
Hosting dahil midir : dahil
Banlı olduğu sponsor : yok
Banlı olduğu arama motoru : yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışta devredilecek mi : -
Yazılım lisans sonlanma zamanı : -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yoktur,
iletişim için bana özel mesaj atabilirsiniz veya skype : alpaslan.gokce.12 ( Alpi ) ekliyebilirsiniz herhangi bir sorunuz için bana ulaşın
Son düzenleme: