SATILIK Özgün Çocuk Kanalı

• Kullanıcı xiery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xiery

Kayıtlı Üye
konu kilit.

Son düzenleme:
Slm Hocam amacım baltalamak kötülemek falan değil baştan söyliimde. Yani bu iş nereye varacak zaten zor ekmek yiyoruz kanallar ansızın kapanıyo saçmasapan sebeplerden, yani bu rakamlar istenmesi hoş mu soruyorum?? Yani makul 1.5-2k aralığı olsa o bile eskiye göre 15 kat hadi razıyız, herkes ufak tefek bişeyler yapabilse para kazanabilse.yani genel bi sitemde bulundum yüksek fiyattan satan arkdşlra. Yani birbirimize en azından bu şeklde destek vereblrz birazda olsa diye düşünüyorum

Slm Hocam amacım baltalamak kötülemek falan değil baştan söyliimde. Yani bu iş nereye varacak zaten zor ekmek yiyoruz kanallar ansızın kapanıyo saçmasapan sebeplerden, yani bu rakamlar istenmesi hoş mu soruyorum?? Yani makul 1.5-2k aralığı olsa o bile eskiye göre 15 kat hadi razıyız, herkes ufak tefek bişeyler yapabilse para kazanabilse.yani genel bi sitemde bulundum yüksek fiyattan satan arkdşlra. Yani birbirimize en azından bu şeklde destek vereblrz birazda olsa diye düşünüyorum

Şuanda boş para kazanması açık kanallar bile 4 haneden satılıyor hocam. Bu kanal hem özgün hemde ilgilenildiğinde büyüme ihtimali var. Fiyatta pazarlık payı vardır. Satılmazsa da sorun değil zaman bulduğumda kendim ilgilenirim.

Son düzenleme:
Dönüşler yapıldı, konu güncel

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güncel.

Bu arkadaşa katılıyorum. Neden böyle bir kanala bir insan 5K para versinki. Değeri zaten max 2K. Sen verir miydin?

Bu arkadaşa katılıyorum. Neden böyle bir kanala bir insan 5K para versinki. Değeri zaten max 2K. Sen verir miydin?

Daha foruma üye olalı 15 gün olmadan kanallara değer biçme yeteneği kazanmışsınız tebrik ederim. Kanal benim istediğim fiyattan satma özgürlüğüm var . Ayrıca konuyu açtığımdan beri 2K üzeri çokça teklif aldım . Baltalamaya devam ederseniz şikayet edileceksiniz.

Senden yaşca büyüğümdür ve forumu yıllardan beri takip ederim. Senin gibi her foruma üye olup para veremem. Bu benim görüşüm. Ben 1 liralık suyu 5 liraya satan yerlerde de bu tavrımı gösteririrm merak etme. iyi satışlar

Senden yaşca büyüğümdür ve forumu yıllardan beri takip ederim. Senin gibi her foruma üye olup para veremem. Bu benim görüşüm. Ben 1 liralık suyu 5 liraya satan yerlerde de bu tavrımı gösteririrm merak etme. iyi satışlar

1.Açtığın konulardan forumu yıllardır takip ettiğin belli
2."Senin gibi her foruma üye olup para veremem" Yaşınız benden büyükte olabilir küçükte bilmiyorum ama karşındaki insanı tanımadan atıp tutmak için yaş değil olgunluk gerekir.
3.Herhangi bir foruma üye olmak için 1 kuruş vermedim ama vermem gerekirse de veririm.
4.Kanal benim kanalım, satmak için koyacağım fiyatı size soracak değilim. Yıllardır takip ettiğiniz forumun kurallarını okursanız baltalama yaptığınızın farkına varırsınız.

Daha foruma üye olalı 15 gün olmadan kanallara değer biçme yeteneği kazanmışsınız tebrik ederim. Kanal benim istediğim fiyattan satma özgürlüğüm var . Ayrıca konuyu açtığımdan beri 2K üzeri çokça teklif aldım . Baltalamaya devam ederseniz şikayet edileceksiniz.

Hocam baştan söyledm baltalamak değil amacım diye, yorum yapan diğer arkadaşı da tanımam bilmem yani ortaklaşa karar alıp hadi şu konuyu baltalayalım demedik bunu da bil. Ben sadece içimden geçeni ince nazik bir üslupla küçük te bir sitem olarak sadece sana değil genel anlamda yazdım. Kanal tabi ki senin elbette istediğin fiyatı yazabilirsin, umarım istediğin rakama da gönlünden geçtiği gibi değerlendirirsin hocam. Hayırlı satışlar diliyorum kendi adıma da konuyu noktalıyorum.

Satış güncel

Son düzenleme:
eder mi derseniz bencede etmez ancak su da war adam ıstedıgı fıyatı bıcer alıcı warsa alır ısterse 100k para ıster bız alıcı degılız dıye adama da camur atmakta cok makul degıl bana kalırsa pk acık kanalda 4 hane etmez ancak pıyasası bu işine gelmeyen oturur kendı kanalı acar ızlenımı sağlar pk açma ısını halleder kımseye de para ödemez tabı becerebılen warsa buyursun :)

Satış güncel pazarlık vardır

Satış güncel

Konu güncel, günlük hit 7k ya çıktı

konu güncel, analitiğin güncel hali koyuldu.

Son düzenleme:
Fiyat 4000 TL olmuştur

Konu güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri