Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Slm Hocam amacım baltalamak kötülemek falan değil baştan söyliimde. Yani bu iş nereye varacak zaten zor ekmek yiyoruz kanallar ansızın kapanıyo saçmasapan sebeplerden, yani bu rakamlar istenmesi hoş mu soruyorum?? Yani makul 1.5-2k aralığı olsa o bile eskiye göre 15 kat hadi razıyız, herkes ufak tefek bişeyler yapabilse para kazanabilse.yani genel bi sitemde bulundum yüksek fiyattan satan arkdşlra. Yani birbirimize en azından bu şeklde destek vereblrz birazda olsa diye düşünüyorum
Slm Hocam amacım baltalamak kötülemek falan değil baştan söyliimde. Yani bu iş nereye varacak zaten zor ekmek yiyoruz kanallar ansızın kapanıyo saçmasapan sebeplerden, yani bu rakamlar istenmesi hoş mu soruyorum?? Yani makul 1.5-2k aralığı olsa o bile eskiye göre 15 kat hadi razıyız, herkes ufak tefek bişeyler yapabilse para kazanabilse.yani genel bi sitemde bulundum yüksek fiyattan satan arkdşlra. Yani birbirimize en azından bu şeklde destek vereblrz birazda olsa diye düşünüyorum
Bu arkadaşa katılıyorum. Neden böyle bir kanala bir insan 5K para versinki. Değeri zaten max 2K. Sen verir miydin?
Senden yaşca büyüğümdür ve forumu yıllardan beri takip ederim. Senin gibi her foruma üye olup para veremem. Bu benim görüşüm. Ben 1 liralık suyu 5 liraya satan yerlerde de bu tavrımı gösteririrm merak etme. iyi satışlar
Daha foruma üye olalı 15 gün olmadan kanallara değer biçme yeteneği kazanmışsınız tebrik ederim. Kanal benim istediğim fiyattan satma özgürlüğüm var . Ayrıca konuyu açtığımdan beri 2K üzeri çokça teklif aldım . Baltalamaya devam ederseniz şikayet edileceksiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.