Satılık Özgün Kanal ya da Satılık İş

Kanal iyi kazancida iyi son fiyati ve kanal linkini pm alabilirmiyim eger sakincasi yoksa

Kardeşim teşekkürler şuan bu fiyatın çok altında satmayı düşünmüyorum.
Bu fiyat da bana göre düşük ama orta yolu bulmaya çalıştım. Kendi yaptığım şeyi övmeyi nitelendirmeyi beceremem ama videolar gayet iyi sayılabilir. Ve bu grafikler benim çalışma şeklimle oluştu, alıcı benim gibi değil söylediğim şekilde devam ederse düzenli olarak çok daha iyi yerlere gelecektir.

Hep çocuklara yönelik özgün kanal yapmak istemişimdir bu kanalın kazancı gördüm daha da isteğğim arttı. Hayırlı satışlar.

Teşekkürler hocam :)

Hayırlısı olsun üzüldüm hocam. Kanal ingilizce olsaydı talip olabilirdim ama türkçeymiş türkçeye göre kazançlar çok iyi gerçekten seslendirme vs de yokmuş alacak arkadaşa hayırlı olsun..Umarım sıkıntılarınız çözülür.

Hayırlısı olsun üzüldüm hocam. Kanal ingilizce olsaydı talip olabilirdim ama türkçeymiş türkçeye göre kazançlar çok iyi gerçekten seslendirme vs de yokmuş alacak arkadaşa hayırlı olsun..Umarım sıkıntılarınız çözülür.

Teşekkürler kardeşim, sağol. Sıkıntılar çözülürse ve ozamana kadar alıcı çıkmazsa kanalı satmam. Hayırlısı bakalım :o

abi yanlış anlamada bunu bu paraya alıcak adam gider bir youtubere verir 5 10 bin der benim kanalımın reklamını yap 2 3 videonda tabi akılda bir fikir olaması lazım emin ol daha karlı cıkar en kotu 30 40 bin abone ceker boyle bide tutulursa yurur gider

abi yanlış anlamada bunu bu paraya alıcak adam gider bir youtubere verir 5 10 bin der benim kanalımın reklamını yap 2 3 videonda tabi akılda bir fikir olaması lazım emin ol daha karlı cıkar en kotu 30 40 bin abone ceker boyle bide tutulursa yurur gider

Yok kardeşim yanlış anlamam, herkesin hayatına kimse karışamaz, o o şekil reklam verir ben bu şekil satarım :o Ama 5-10 bine 30-40 k abone geleceğini sanmıyorum. Ben bir süre daha ufak meblağlarda reklamlar verdim ama çok tatmin edici değildi. Öyle olsa seve seve bulur buluşturur veririm 10bin reklam için. O hesapla 1 liraya 3 abone geliyor. Yemem içmem reklam veririm

Son düzenleme:
Yok kardeşim yanlış anlamam, herkesin hayatına kimse karışamaz, o o şekil reklam verir ben bu şekil satarım :o Ama 5-10 bine 30-40 k abone geleceğini sanmıyorum. Ben bir süre daha ufak meblağlarda reklamlar verdim ama çok tatmin edici değildi. Öyle olsa seve seve bulur buluşturur veririm 10bin reklam için. O hesapla 1 liraya 3 abone geliyor. Yemem içmem reklam veririm

Hocam skype pm alabilirmiyim detaylı görüşmek istiyorum.

Hocam öncelikle hayırlı satışlar dilerim bu youtube kanalları bu kadar ediyormu ilk defa denk geldim bendemi kanal satsam.

[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] abi hayırlı satışlar inşallah gerekli ihtiyac karşılanır satmak durumunda kalmazsın emek hayırlısı olsun

maddiyatım olsa talip olurdum kesin sabit gelir Allah bize de nasip eder inşallah alana satana hayırlı olsun şimdiden

Hocam öncelikle hayırlı satışlar dilerim bu youtube kanalları bu kadar ediyormu ilk defa denk geldim bendemi kanal satsam.

Teşekkürler hocam. Varsa ilgilenemediğiniz özgün kanallarınız satabilirsiniz tabi :)

---------- Spam Engelliyici 17:38 ---------- Önceki Mesaj 17:36 ----------

[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] abi hayırlı satışlar inşallah gerekli ihtiyac karşılanır satmak durumunda kalmazsın emek hayırlısı olsun

maddiyatım olsa talip olurdum kesin sabit gelir Allah bize de nasip eder inşallah alana satana hayırlı olsun şimdiden

İnşallah kardeşim sağol çok teşekkürler

Gecen bır arkadasın konusu vardı 12bın euro ya satıyordu yanlıs hatırlamıyorsam
120k aboneli gümüş plaketi ile birlikte

kanalı görme şansım varmı acaba alıcı değilim ama gerçekten merak ettim :)

Gecen bır arkadasın konusu vardı 12bın euro ya satıyordu yanlıs hatırlamıyorsam
120k aboneli gümüş plaketi ile birlikte

Yani çok ucuz satmış ne diyeyim :) Ama kanal var kanal var, Kategori var, alıcının kanalı devam ettirebilme durumu var. Çok faktör var, şimdi benim bu kanalımda 120k abone olsa beni sülalemi geçindirir :o Hatırlarsan ben de konuyu görmek isterim kardeşim merak ettim.

Bir şekilde kanal bende kalırsa, inşallah ölmez de sağ kalırsak 1 sene sonra tekrar bir istatistik paylaşırım arkadaşlar

kanalı görme şansım varmı acaba alıcı değilim ama gerçekten merak ettim :)

Malesef kardeşim sadece ciddi alıcılara kanalı paylaşıyorum. Şuan bir arkadaşla görüşüyoruz paylaşmam mümkün değil

Bu arada kanal satış fiyatı, konuda sayılanlardan sadece Adsense bende kalacak şekilde 25.000 olarak son kez güncellenmiştir. Artı ortaklık durumu da görüşülebilir. Ama söylediğim gibi şuan bir arkadaşla görüşüyoruz öncelik onda

Evet arkadaşlar satış günceldir. Bir kaç saat dışarıda olacağım sabahtan bir uplayayım dedim

Güncelleme 3: Arkadaşlar ihtiyacım olan paranın çok cüzi bir kısmı bugün için gerekli olduğundan bugün için son kez bir indirim yapıyorum.
Kanalın satış fiyatı, konuda sayılanlardan sadece Adsense bende kalacak şekilde 20.000 TL olarak güncellenmiştir. Bugün bir kaç saat içerisinde alıcı çıkmazsa fiyat tekrar eski haline getireceğim.
Ortaklık için fiyat 10.000 TL

Aciliyetten dolayı birazdan başka bir forumda konu açacağım ama hazır spam da yara almışken buradan bir arkadaşa gitmesini isterim doğrusu.

Potansiyeli yüksek bir kanal ve ederinin çok çok altında. Kategoriye ilgili, bu işi severek düzenli yapacak birisi için bulunmaz nimettir başka da birşey demiyorum :)

hocam beni yanlış anlamayın ama altın yumurtlayan tavuğu neden satıyorsunuz para lazımsa borç kredi vs bi yol yokmudur ?

hocam detaylı pm alabilir miyim

Kardeşim sadece ciddi alıcılara kanalı paylaşmak istiyorum. Onun haricinde konuda yazılanların haricinde merak ettiğiniz sormak istediğiniz herşeyi yanıtlarım. Alıcı elbette kanalı görmeli ama malesef, talip olsun ya da olmasın her kanalı görmek isteyen arkadaşla kanalı paylaşırsam halim nice olur, anlayışla karşılarsanız sevinirim.

hocam beni yanlış anlamayın ama altın yumurtlayan tavuğu neden satıyorsunuz para lazımsa borç kredi vs bi yol yokmudur ?

Yok kardeşim yanlış anlamam, zaten doğru söylüyorsun. Ama altın yumurtlayan tavuk falan diyerek yaramı deşme :o Borç şansım yok malesef. Sigortalı bir işte çalışmadığımdan, sürekli evden internetten çalışan biri olduğumdan bankaların gözünde de bir değerimiz yok internetten ne kazanırsak kazanalım. Yoksa acil ihtiyacım olan kısım 3-5k, bir o kadar kredi olsa zaten sorun kalmazdı. Ama şuan için bulduğum tek çözüm yolu bu ve gerçekten kanalı ederinin çok altında satıyorum.

Umarım bu işi severek düzenli yapabilecek ciddi bir alıcı çıkar da ona da bana da faydalı olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri