Satılık Para Kazanması Açık Kanal Uzun Zamandır Açık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Satılık Para Kazanması Açık Kanal Uzun Zamandır Açık

Arkadaşlar kanal uzun zamandır para kazanması açıktır.Son 1 yılda 499.000 dakika İzlenme süresi var.Kanalın 1390 Küsür Abonesi var.Şu Koşullarda şartları karşılayan bir kanal
kaçırılmayacak bir kanaldır.Paraya ihtiyacım olmasa bu şekilde uzun zamandır para kazanması açık kanal ve şartları karşılayan kanal satmazdım.Alan arkadaşa hayırlı olsun.

Kanalın Özellikleri
-Para Kazanması Açık Uzun Zamandan Beri
-İzlenmesi süresi 499.000 Son 1 yılda
-1390 küsür abonesi var.
-Kanalda video yoktur.
-Kanalda eski içerik film vardı.
-Kanal açılı tarihi:Ekim 2012

Kanal Satış Fiyatı:950 TL
PAyAF5.jpg

unC40X.jpg

SsMkIu.jpg

ey41rP.jpg

hUuaia.jpg

r10 satış konusu açılmıştır.

Son düzenleme:
adsense baglı mı, dil, onceki icerik neydi, bunları eklersen satıs icin daha faydalı olur.
hayırlı satıslar

adsense baglı mı, dil, onceki icerik neydi, bunları eklersen satıs icin daha faydalı olur.
hayırlı satıslar

Tamamdır hocam ekledim.

Not:Olarak ekliyeyim.Bu kanal 3 aşamalıya göre daha avantajlı kanallardır.Görüldüğü üzere adsenseye yeni bağlanmamıştır.Para kazanması açık kanal olup şartları da karşılıyor 1000 abone 4000 saat şartını ona göre değerlendirin arkadaşlar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar satış güncel Kanal para kazanması 4.5 aydır açık 1000 abone ve 4000 saat karşılıyor.3 aşamalı kanallarla karıştırmayın bu kanal türü çok daha az risk taşıyor demek istediğim sağlam kana lpara kazanması açık kanallarla da kıyaslarken adsense ne zaman beri bağlı onu inceleyin.Son olarak 1000 abone 4000 saat şartı karşılıyor mu?Alım yaparken bunlara dikkat edin alacağınız en yüksek ve riski az olan kanal türüdür bütün hepsini kapsadığı için

Son düzenleme:
Satış güncel arkadaşlar
Lütfen verdiğim fiyatla gelin 400-500 tl 3 aşamalı boş kanallar alan oldu forumda bu kanal para kazanması açık daha sonra para kazanması açık olup uzun zamandır adsenseye bağlı 4 buçuk aydır ayriyetten son 1 yılda 4000 saat geçmiş 1000 abone aşmış basamak basamak düşünürseniz kanalın ne durumda iyi olduğunu anlarsınız.Alınacak en iyi kanallardan biridir.

Kanalı alırsanız nasıl bir kanal alıcaksınız.
-Para kazanması açık kanal alıcaksınız.
-4.5 aydır adsenseye bağlı bir kanal alıcaksınız.
-1000 abone 4000 saat şartı yerine getirmiş kanal alıcaksınız.

Eklermisin beni skype tan JackHallow

Hocam k.bakma biraz geç dönüş sağladım skype ekledim sizi akşam ben pc başında olurum.Müsaitseniz görüşebiliriz

Bu arada satış güncel kanalın özelliklerine göre hakettiği fiyat tamdır.Sırayla anlatacak olursam 3 aşamalı kanal daha üstündür çünkü 3 aşamalı kanalo adsenseye bağladıktan sonra ne olacağı belli olmuyor.1000 abone ve 4000 saat 1 yılda koşulları karşılamış.Para kazanması açık kanal ve en önemlisi 4 buçuk aydır adsenseye bağlıdır.Bunları açıklıyorum ki diğer kanallarla karıştırılmasın

Güncel fiyat 950 para kazanması açık olup 4.5 aydır 1000 abone ve 4000 saat şartı karşılıyor.Bu kanallar çok daha değerli oldu.Piyasa bu fiyata bulamassınız.3 aşamalı kanallardan çok daha iyi çünkü adsenseye uzun zamandır bağlı olup şartları karşılamış para kazanması açıktır.

Son düzenleme:
Satış Günceldir.

-Sattığım kanal 3 aşamalıdan çok daha iyidir.
-Adsenseye 5 aya yakındır bağlıdır para kazanması açıktır.
-1000 abone ve 4000 saat şartını yerine getirdi.Son 1 yılda yaklaşık 8000 saat izlenim aldı.Kanalda video yoktur.
-Kanalda telif ve topluluk yoktur.

Fiyat:950 tl Piyasada 1000-1500 arası arkadaşlar benim kanal özellik bakımından çok daha iyi.Kaliteli içeğim var diyorsan kanal kapanmasın hemen uzun gitsin bu kanal tam aradığın kanall

Lütfen ciddi alıcalar pm atsın arkadsşlar kanalın tüm özelliklerini yazdım.

Son düzenleme:
Satış güncel Kanalın para kazanması 5 aydır açık 1000 abone 4000 saat karşılamıştır.Çok sağlam bir kanaldır 3 aşamalıdan daha iyidir 5 aydır çünkü para kazanması açık şartlarıda karşıladığı için bir nevi youtube onay alan bir kanal sağlam bir içeriğiniz varsa kesinlikle alınacak bir kanal.Bu piyasada 3 aşamalı kanallara 1300-1500 satan daha fazla satan arkadaşlar var bu kanal onlardan çok daha iyi olmasına rağmen fiyat 950 tl sadece.

Anlaştığım kişi ile skype konuşacağım sadece zaten kanalın tüm özellikleri yazdım farklı sorusu olan arkadaş pm atabilir.Anlaştığımız taktirde skype görüşme yapacağım.Lütfen kimse kimsenin vaktini boşuna almasın zamanımız değerli

[MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION] Hayirli Satislar Kardesim

(skype Yokum Telegram Adresini Pm dan yaz Bana )

Güncel adsense ile birlikte verilmeyecek kanalda video yoktur.Eğer sağlam içeriğiniz var ise satın alabilirsiniz arkadaşlar kanalın para kazanması 5 aydır açık 1000 abone 4000 saat son 1 yılda şartları sağlamış 8000 saat izlenim süresi vardır.3 aşamalı kanallardan çok daha iyidir.Çünkü hem para kazanması 5 aydır açık hem şartları sağlamış daha ne olsun.

Fiyat uygundur 1000-1500 satan arkadaşlar var daha yüksek satan arkadaşlarda var.Bu şekilde hem 5 aydır para kazanması açık hem şartları sağlamış kanalı 950 alıcaksınız pazarlık payı kesinlikle yoktur.Yakında fiyat yükseltebilirim youtube gidişatı onu gösteriyor.

[MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION] Hayirli Satislar Kardesim

(skype Yokum Telegram Adresini Pm dan yaz Bana )

Tşk hocam

Kanal sağlam arkadaşlar 1000 abone 8000 saat izlenim süresini yerini getirmiş.5 aydır adsenseye bağlı.Kanalda video yok adsense birlikte verilmeyecek.Kanalı alın sağlam spam içeriğin yükleyin en sağlam kanal spam yapın.Yada özgün çalışın bu kanalda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri