Satılık Pasaport Kayıt Hakkı

murattezcan

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ugurcicek.com.tr
Arkadaşlar 09.08.2013 tarihinde türkiye giriş yapan kardeşimin pasaport satıyorum.İlgilenen arkadaşlar PM yoluyla ulaşabilirler... İstenilen Fİyat: 300 TL'dir.

Alan kişi nerede kullanacak ne işine yarayacak bunlarıda yazsaydınn iyi olurdu :) Benim bildiğim pasaport kişiye özel olur ve sadece telefon kayıt işleminde işe yarar onunda fiyatı 100 tldir :)

Hocam naptın 300 TL'ye pasaport hakkımı satılır.Onun piyasası 100-150 TL arasında değişiyor.Pasaport sizin belirlediğiniz fiyata karışamam fakat onun piyasası bu kadar satmanız çok zor istediğin miktara. :)

300 tl 'ye ben yurtdışına çıkar tekrar Türkiye'ye giriş yaparım söylemesi ayıp

300 tlye en azami 2 yıllık pasaport cıkartılıyor, 600 tlye 10 yıllık pasaport cıkartılıyor... yani siz düşünün ve cıkardıgınız pasaportla vizesiz olarak azerbaycan, iran ırak vs... gibi vize istemeyen ülkelere gidebiliyorsunuz. Burda öyle insanlar var ki yolmaya tavuk arıyolar ya :S ayıp bu kadar paraya düşkün olmayalım :S

:) siz yanlış anladınız herhalde evet cihaz kayıt yapmak isteyenler için 300 yazdm çünkü vergi dairesine yatırılan 115 TL + 20 TL Kayıt işlem ücretide içinde dahil...

Fiyata laf edenler acaba o fiyatin icine dahil olan 140 TL civarinda bi vergi ve kayit ucreti oldugunuda biliyolar mi? :D

Normal fiyat beyler. Daha önce hiç kayıt için arayışta olmamışsınız belli.

150 TL gibi zaten masraf 150 de arkadaşın payı. Kendi hakkını veriyor ve ortalama uygun rakam. Nettede 250-400 arası değişiyor. Zibil gibi arayan oluyor bazen :D

R10'da hesabin varsa bu arada orada dene sansini derim daha cabuk bulursun satacak birini.Genelde arayan cok oluyor orada pasaport hakki.

Ben ilgileniyorum acil ulasirmisin bugun icinde

pasaport bulmak biraz sıkıntı olsa da 300 lira normal bir fiyat vergi dahil edildiğinde.

kişi türk pasaportuyla giriş yaptıysa gsm şirketlerine para kaptırmayın boşuna.

ptt'den 5 liraya e-devlet şifresi alın harcı yatırıp direk kayıt yapın. ben o şekilde yaptım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri