Satılık Pinli Adsense !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beyto33

Yasaklanmış
hesap satılmıştır.konu kilit lütfen

beyto adsens satıyo beyler hazır olun her an herşey olabilir.

beyto adsens satıyo beyler hazır olun her an herşey olabilir.

kendi hesapalrımı trilyon ver satmam kardşeim...genede trilyon veirrisen satarım :D yok la şuan kullanmıyorum yoksa ben alırım zatende biliyon partner yapıyorum !!!

bende satış konusu diye girdim altına beyto yu etiketlicektim, satan beyto çıktı 16.12.2013 not alın beyler tarihi :)

bende satış konusu diye girdim altına beyto yu etiketlicektim, satan beyto çıktı 16.12.2013 not alın beyler tarihi :)

Ulen güleceğim yoktu ha :D:D illaki benı adsenseye geri döndürceniz ya varya :D:D

---------- Mesaj saat 17:06:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:25:27 civarında gönderildi. ----------

ulen biz alcak zaman kaç kişi benim pazarlığımı bozar şimdi soran yok :)

arkadaşlar hesap halen satılık isteyen varsa görüşelim

50 hesaba 30 'da içindeki paraya vereyim .uygunsa pm hocam

o para önümüzdeki aya kesinleşmez boş hesaba da 70 lira verebilirim uygunsa dönüs yaparsınız

o para önümüzdeki aya kesinleşmez boş hesaba da 70 lira verebilirim uygunsa dönüs yaparsınız

beyler neyin kafasısnı yaşıyorsunuz siz :) neden kesinleşmicek para ? varmı öle bi saçmalık kazandığın para kesinleir ve üstüne eklenir...

---------- Mesaj saat 13:26:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:25:42 civarında gönderildi. ----------

50 hesaba 30 'da içindeki paraya vereyim .uygunsa pm hocam

bu dediğin gibi adsense hesabı bul 20 tane alıcam ben.....

beyler neyin kafasısnı yaşıyorsunuz siz :) neden kesinleşmicek para ? varmı öle bi saçmalık kazandığın para kesinleir ve üstüne eklenir...

sen neyin kafasındasın asıl. ayın 16 sında diger adsense gecirdim diyorsun kanalı.
Bunu öğrenemedinmi daha

sen neyin kafasındasın asıl. ayın 16 sında diger adsense gecirdim diyorsun kanalı.
Bunu öğrenemedinmi daha

bak kardeşim sen bu açıklamayı önceki msjında yapsan sana cvbım daha farklı olurdu bu birincisi...ikincisi bu olayda bir çok örneği var bazı adsenlerde kanal taşıyınca ödemesi diğer hesaba geçti bazılrında geçmedi %50 diyebilirim...benimde 3-4 ay önce aldığım bir adsensede başıma geldi aynı olay ama sadece 1 tanesinde diğerlerind eöle bişi olmadı....üçüncüsü zaten ciddi bir alıcı olsan ve adam akıllı pm felan atsan diğer arkadaşlara sölediğim gibi eğer kazanç kesinleşmmesse adsensede içindeki paraya ödediğin meblayı iade edeceğimi söledeğim gibi sanada sölerdim.......

sende bu açıklamanı da ilk konu içerisine eklemen lazım. ve şunuda belirteyim aldığım biçok kanalın kesinleşmesi benim dedigim gibi oldu.(2ay once mi ne [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] nında bu konu icin post u vardı...) yani%50lik kısmı neye gore belirledin anlam veremedim. herneyse hayırlı satışlar
bak kardeşim sen bu açıklamayı önceki msjında yapsan sana cvbım daha farklı olurdu bu birincisi...ikincisi bu olayda bir çok örneği var bazı adsenlerde kanal taşıyınca ödemesi diğer hesaba geçti bazılrında geçmedi %50 diyebilirim...benimde 3-4 ay önce aldığım bir adsensede başıma geldi aynı olay ama sadece 1 tanesinde diğerlerind eöle bişi olmadı....üçüncüsü zaten ciddi bir alıcı olsan ve adam akıllı pm felan atsan diğer arkadaşlara sölediğim gibi eğer kazanç kesinleşmmesse adsensede içindeki paraya ödediğin meblayı iade edeceğimi söledeğim gibi sanada sölerdim.......

sende bu açıklamanı da ilk konu içerisine eklemen lazım. ve şunuda belirteyim aldığım biçok kanalın kesinleşmesi benim dedigim gibi oldu.(2ay once mi ne [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] nında bu konu icin post u vardı...) yani%50lik kısmı neye gore belirledin anlam veremedim. herneyse hayırlı satışlar

bak kardeşim benım 2 ay öncesine kadar 20 kadar aktif adsensem vardı...herkez bilir adsense deyince beni bilirler..ve ben adsensede 7.yılımı yaşıyorum haliyle adsenseden birazcık anlarım....Halen gününden mi -haftasından mı tam anlamadım bazen geçip,bazen geçmiyor diğer adsenseye yani bazen kesinleşip,baazen kesinleşmiyor aynı hespta onun için %50 dedim yani

---------- Mesaj saat 17:46:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:08:36 civarında gönderildi. ----------

Fiyati acil nakit için 150 tl ye indirdik arkadaşlar...satiş 48 içinde olmassa iptal edilecektir.

Not : Içindeki 70 tl kesinleşince 55 tl kalcaktir eğer ki bu miktar bu hesapta kesinleşmezde diğer adsneseye geçerse bu 55 tl nizi iade edeceğim...fakat %80 bu hesapta kesinleşcekitr.

bak kardeşim benım 2 ay öncesine kadar 20 kadar aktif adsensem vardı...herkez bilir adsense deyince beni bilirler..ve ben adsensede 7.yılımı yaşıyorum haliyle adsenseden birazcık anlarım....Halen gününden mi -haftasından mı tam anlamadım bazen geçip,bazen geçmiyor diğer adsenseye yani bazen kesinleşip,baazen kesinleşmiyor aynı hespta onun için %50 dedim yani

---------- Mesaj saat 17:46:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:08:36 civarında gönderildi. ----------

Fiyati acil nakit için 150 tl ye indirdik arkadaşlar...satiş 48 içinde olmassa iptal edilecektir.

Not : Içindeki 70 tl kesinleşince 55 tl kalcaktir eğer ki bu miktar bu hesapta kesinleşmezde diğer adsneseye geçerse bu 55 tl nizi iade edeceğim...fakat %80 bu hesapta kesinleşcekitr.

Dostum 20 adsense ne oldu ? google banladı mı bazılarını ? Tecrübelerini paylaşır mısın ? Nelerden kacınmalı ban yememek için, adsenseleri birbiriyle ilişkilendirirmesi için ?

Teşekkürler

arkadaşlar hesaplarım çok şükür duruyor...7 tanesi patladı ...şuan elimde gene var 5-6 adsense...zaten ekibim 5 kişilik aldığım her adsenseyi kendim kullanmadım ...onlardada duruyor hesaplar....patlayanlar ise benım kendi saçmalamadan dolayı gitti....ayrıca 3.aya giriyorum partnerde yani3 aya yakın süredir adsense kullanmıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri