Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : (Bilgi)
Kanal Dili : (Türkçe.)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (26 Haziran 2017)
Abone Sayisi : (13.900)
izlenim Sayisi : (1.391.318)
Kanalinizda UYARI Varmi : (Yok)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (Ortalama 2.5âº)
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Telefondan girdiğimden yükleyemedim. Bilgisayara geçtiğimde yükleyeceğim.
Kanal Satis Fiyatiniz : (3.500âº)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : (Nedenini bilmiyorum ama kanal sadece Türkiye'ye kapalı.)
Kanal adsense bağlı pin onayı aldı ve ödeme alındı. Fakat nedenini bilmiyorum Türkiye'ye kapalı. Yabancılar için kullanılabilecek kanal.
İletişim: 0546 230 50 40
Son oluru ve kanal url pm alabilir miyim

Ustam Fiyat Güzel ama kanalı inçelemek isterim Url pm atarmısınız
Ustam Fiyat Güzel ama kanalı inçelemek isterim Url pm atarmısınız
Söyle bir arkadaş skype'tan iletişime geçti fakat böyle bir mesaj yazdı ağırima gitti. Aynı durumu kendisi için düşündüm fakat söylemedim. Böyle bir amacım yoktur.
---------- Spam Engelliyici 01:13 ---------- Önceki Mesaj 01:12 ----------
Pm attım
---------- Spam Engelliyici 01:14 ---------- Önceki Mesaj 01:13 ----------
Pm attım
Söyle bir arkadaş skype'tan iletişime geçti fakat böyle bir mesaj yazdı ağırima gitti. Aynı durumu kendisi için düşündüm fakat söylemedim. Böyle bir amacım yoktur.
Pm attım
Pm attım
[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] HOCAM sizitaklit etmiş galiba dolandırıcı olabilir
Pm attım
Pm attım
LÜTFEN DİKKATLİ OLUN, RİCA EDİYORUM. BU ŞAHIS BENİM FORUMDAKİ GÜVENİLİRLİĞİMİ KULLANARAK İNSANLARI DOLANDIRMAYA ÇALIŞIYOR, DİKKAT EDİN. BAHSİ GEÇEN KONUDA FORUMDA KONU AÇTIM, TEKRARDAN GÜNCELLEYECEĞİM;
https://www.ytpara.com/konu-disi/137149-dikkat-adima-hesap-acip-dolandirmaya-calisanlar-var.html
taklit hesap dolandırıcıdır
Hocam kusura bakma seni de rahatsız ettik. Forumda aktif değilim bilmiyordum. Tekrar kusuruma bakma.
---------- Spam Engelliyici 02:53 ---------- Önceki Mesaj 02:53 ----------
Dostum sağ olasın, teşekkür ederim.
Hocam kusura bakma seni de rahatsız ettik. Forumda aktif değilim bilmiyordum. Tekrar kusuruma bakma.
---------- Spam Engelliyici 02:53 ---------- Önceki Mesaj 02:53 ----------
Dostum sağ olasın, teşekkür ederim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.