Satılık pk açık özgün kanallar

• Kullanıcı mhmtdrn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

mhmtdrn0

Kayıtlı Üye

Önemli not :
Herhangi bir illegal abone veya izlenim takviyesi yapılan kanalların satışını kesinlikle yapmıyorum. Çünkü bu tarz kanalları alıp emek verip sonra durup dururken yeni bir güncelleme ile kanaliniz çöp olabiliyor. Yani kanalinizin herzaman bir lekesi olmuş oluyor hiçbir zaman organik ve sağlam bir kanal olmamış oluyor. Buyuzden satışimdaki tüm kanallar tamamen özgün ve organik ve saglam kanallardir.

dikkat edin!!
bazı kanallarda spam ve çok izlenen (futbol maçı . dizi film gibi ) videoların sonuna özgün video ekleyip izlenim geldiğinde spam kısımlar silinip kanal özgünmüş gibi onaya gönderiliyor ve bu kanallar bazen onaylanıyor.
Bu tarz kanallar organik değildir. spamdır . ve kanal geçmişi temiz değildir.
temiz gerçek youtuber kanalları için profesyonelce yarımcı olabilirim.

Kanal 5 :

Abone : 5.6k -------bot vs kesinlikle yoktur normal youtuber bir arkadaşın kanalıdır
Açılış : 2020
İzlenim : 350k ---- bot vs kesinlikle yoktur
İçerik : oyun
Fiyat : 12800
Para kazanma açılış : 2022
Durumu : DURUYOR

PARA KAZANMASI AÇIK ÖZGÜN KANALLAR​

*Kanallar genellikle oyun , bilgi ve vlog kanallar dır.

*kanallar kesinlikle spam kanallar değildir. hepsi özgün birer youtuberin kanalıdır. bu yüzden de spam kanallar gibi her an kapanma tehlikesi taşımamaktadır.

*Kanallar sağlam ve adsenseli kanallardır.

*Kanalların bazıları devam ettirilebilir içerikler bulundurmaktadır.
İsterseniz aynı tür içerikler ile devam edebilirsiniz. yada sıfırdan farklı bir içerikle de devam edebilirisiniz.

Kanal 1 :
Abone : 3.3k
İzlenim : 450k
Açılış : 2019
İçerik : özgün bilgi
Fiyat : 11500tl
Durumu : SATILDI

Kanal 2 :
satışta olan diğer kanallar gibi bu kanalda tamamen özgün ve hiçbirşekilde bot izlenme yada abone olmayan bir kanaldır
Abone : 3.2k
Açılış : şubat 2020
İzlenim : 250k
Fiyat : 9800tl

Kanal 3 :
satışta olan diğer kanallar gibi bu kanalda tamamen özgün ve hiçbirşekilde bot izlenme yada abone olmayan bir kanaldır
Abone : 2.2k
Açılış : ocak 2020
İzlenim : 140k
Fiyat : 8800tl

Kanal 4 :

Abone : 5.2k
İzlenim : 1.3m
Açılış : aralık 2015
PK açılış : 2015
Adsense: adsenseli pinli
Fiyat : 9700 100 tl indirim yapıalcaktır = güncel fiyat 2600tl dir

Kanal 5 :

Abone : 5.6k -------bot vs kesinlikle yoktur normal youtuber bir arkadaşın kanalıdır
Açılış : 2020
İzlenim : 350k ---- bot vs kesinlikle yoktur
Fiyat : 12800
Para kazanma açılış : 2022
Durumu : DURUYOR

Kanal 6 :

Abone : 1.7k
İzlenim : 310k
Açılış : ağustos 2015
İçerik : vlog
Fiyat : 8300 tl + adsensede 100tl biriken vardır
para kazanma: 2016dan bugüne kadar hep aktif olan bir kanal

Kanal 7 :

Abone : 3k
İzlenim : 1.16m
Açılış : 2017
İçerik : oyun (diğer tüm kanallar gibi özgün bir kanal)
Adsense: adsense pinli
Fiyat : 9000 tl

Kanal 8 :
%100 özgün ve gerçek izlenim ve aboneli
abone yada izlenme satın allma gibi durumlar kesinlikle yoktur . özgün bir youtuber arkadaşımıza aittir
Abone : 1.5k
İzlenim : 106k
Açılış : 2018
İçerik : oyun / bilgi
Fiyat : 7500

Kanal 9 :

KAZANÇLI : aylık 1000 tl civarındadır

Abone : 17k
İzlenim : 18m son 2 aydır hiç video atılmamasına rağmen aylık 1000 tl civarı kazanıyor. izlenimi alan ve para kazandıran içerikler devam ettirilebilir.
Açılış : 2016
İçerik : genel (sinema film ve dizi önerisi. film hataları (sinema))
Adsense: 900 tl var ( pinli )
Fiyat : 90k tl (günlük ortalama 35tl kazançlı ve 4 aydır video atılmıyor)

Kanal 10 :

Abone : 2k
İzlenim : 250k
Açılış : 2019
İçerik : vlog
Adsense: var ( pinli değil)
Fiyat :8000
Durumu : : SATILDI

Son düzenleme:
Kanal 5 in günlük izlenim ve kazancı ne kadar acaba ?

günlük izlenim 800 civarı
günlük kazancı 0,5tl
kanalda 310 adet oyun oynama videosu vardır .
en son video 29 mayısta yüklendi.
daha öncesinde aktif bir kanaldı.
daha ayrıntılı bilgi isterseniz skypeden de yardımcı olabilirim . fiyat da pazarlık olabilir

dizi film gibi mimlenmis kategoriye sahip kanal almak yerine bole kategorideki kanallari almak daha mantikli kanal sagligi acisindan hayirli satislar

kanal 6 satışa eklenmiştir

Kanal 6 :

Abone : 2k
İzlenim : 403k
Açılış : nisan 2016
İçerik : oyun (kanal devam ettirilebilir 100 adet oyun videosu vardır)
Adsense: 130 tl var ( pinli )
Fiyat : adsensesiz :1650 tl adsenseli :1900
Durumu : DURUYOR , Satılık

Son düzenleme:
bu kanaların içeriğinde kendiniz mi varsınız?

bu kanaların içeriğinde kendiniz mi varsınız?

hayır kanallar başka arakdaşlara ait. bazı kanallarda kanalın eski sahibinin yüzü görünüyor . Eski sahibi yüzünün göründüğü videoları silmemizi istemişti.

Bazı kanallarda da kanal sahibi facecam kullanmamış ve videolarda yüzü görünmüyor zaten o kanallardaki videolarda silinmedi

mesela kanal 4de ki arkadaşın yüzü göründüğü için videoların çoğu silindi. zaten vlog ve oyun tarzı videolar yapıyordu ve videolar silindi. sadece 4 adet kısa video bırakıldı kanalın daha sağlam olması açısından.

kanal 5 ve kanal 6 ikisi de oyun kanalı. Bu iki kanalın eski sahipleri oyunları oynarken facecam kullanmamışlardı ve yüzleri de görünmüyordu zaten bu yüzden videolar hala duruyor.

Satılmayan kanallarin hepsi türkce mi hocam ?

evet hocam genelde türkçe kanallar satıyorum

hayır kanallar başka arakdaşlara ait. bazı kanallarda kanalın eski sahibinin yüzü görünüyor . Eski sahibi yüzünün göründüğü videoları silmemizi istemişti.

Bazı kanallarda da kanal sahibi facecam kullanmamış ve videolarda yüzü görünmüyor zaten o kanallardaki videolarda silinmedi

mesela kanal 4de ki arkadaşın yüzü göründüğü için videoların çoğu silindi. zaten vlog ve oyun tarzı videolar yapıyordu ve videolar silindi. sadece 4 adet kısa video bırakıldı kanalın daha sağlam olması açısından.

kanal 5 ve kanal 6 ikisi de oyun kanalı. Bu iki kanalın eski sahipleri oyunları oynarken facecam kullanmamışlardı ve yüzleri de görünmüyordu zaten bu yüzden videolar hala duruyor.

anlıyorum, sorma sebebim şuydu;malum bu dönemler kanal alım satımı sakat aldığın bir kanal başkasının çıkabiliyor zati forumu takip edenler anlamıştır hem alan hem satan hemde 3. şahısların madur olmaması . sizi itham etmiyorum sadece alan kişininde içinin rahat etmesi açısından aydınlatmanız iyi olur diye düşündüm. yani yarın bir gün özgün kanalım çalındı çalan kişi şu diye satın alan kişilerde madur olmasın . herkese bol bol sağlık ve huzur diliyorum hayırlı günler.

anlıyorum, sorma sebebim şuydu;malum bu dönemler kanal alım satımı sakat aldığın bir kanal başkasının çıkabiliyor zati forumu takip edenler anlamıştır hem alan hem satan hemde 3. şahısların madur olmaması . sizi itham etmiyorum sadece alan kişininde içinin rahat etmesi açısından aydınlatmanız iyi olur diye düşündüm. yani yarın bir gün özgün kanalım çalındı çalan kişi şu diye satın alan kişilerde madur olmasın . herkese bol bol sağlık ve huzur diliyorum hayırlı günler.

tabikide hocam haklısınız.

bu gibi durumlarla karşılaşmamak için alıcıların satışı yapan kişinin referanslarını incelemesi çok önemli. sadece fiyatı uygun diye referanslara bakmadan alışveriş yapmamak gerekiyor.
Tabikide dediğiniz gibi durumlar yaşanabiliyor . O yüzden satıcının geçmiş işlemlerine bir göz atarak hareket etmek bu konuda yardımcı olacaktır.

Benim şuan satışını yaptığım kanallar da daha önceden özgün çalışan bazı arkadaşlardan satın almış olduğum ve şuan bana it olan kanallardır.

kanal 4 satılmıştır

şimdilik kanal 5 ve kanal 6 hala satılıktır

Kanal 4 tarafımca alındı ve sorunsuz farklı adsenseye bağlandı. Sorunsuz hızlı teslimat , teşekkür ederim iyi forumlar bol kazançlar diliyorum.

Kanal 4 tarafımca alındı ve sorunsuz farklı adsenseye bağlandı. Sorunsuz hızlı teslimat , teşekkür ederim iyi forumlar bol kazançlar diliyorum.

ben teşekkür ederim hocam . İnşallah bol kanançlara vesile oluruz Kolay gelsin iyi çalışmalar

Son düzenleme:
Kanal 7 satışa eklenmiştir

Kanal 7 :

Abone : 2.2k
İzlenim : 325k
Açılış : agustos 2016
İçerik : oyun (kanal devam ettirilebilir 50 adet oyun videosu vardır)
Adsense: 105 tl var ( pinli )
Fiyat : adsensesiz :1650 tl adsenseli :1900
Durumu : DURUYOR , SATILIK

Arkadaştan alım yapıldı tşklrr ederim
Hayırlı bol kazançlar inşallah hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri