Satılık Quiz Gelirli Kanal

• Kullanıcı JoNeST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

JoNeST

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Satış Sonrası
Kanal Kategorisi : Satış Sonrası
Kanal Dili : Türkçe
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 20 Kasım 2014
Abone Sayisi : 2.368 Abone - Günlük Minumum +40 Abone
izlenim Sayisi : 240.691 Görüntüleme
Kanalinizda UYARI Varmi : Eşleşen, Topluluk, Dünya Engeli, ihtar vs hiçbiri yoktur
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 9$
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Eklendi
Kanal Satis Fiyatiniz : 2000 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanalda farklı günlerde atılmış toplam 13 video bulunmaktadır. Kanal 22 Aralıkta Quiz partnere bağlanmıştır. İzlenim ve aboneler organiktir. Kanala her gün minumum +40 abone gelmektedir. 5 dakika sonrasını kimse bilemezken kanala garanti verilmesini de kimse beklemesin. Kanalı aldığınızda kalitesini kesinlikle hissedersiniz. Kanal son derece Profesyonel bir şekilde hazırlanmış olup, kanal tasarımına 50$ ödenmiştir. Pazarlık yoktur Youtube'da da rakibiniz yoktur, tek rakibiniz kendinizsiniz. Kanala Şubat ayında video atılmamıştır. En son video 30 Ocak'ta atılmıştır. Kanal Google ve Youtube aramalarında ilk sayfada çıkar hatta ilk 3'de.. Geleceği kesinlikle çok parlak bir kanaldır, daha farklı projeler içinde olduğumdan satılığa çıkartılmıştır.

Haftasonuna kadar satış aktif olacaktır o zamana kadar satılmazsa arkadaşımın 1 aylık Apple iPhone 6 Plus 16 GB la takas edilecektir.Öncelikli hedefim satmak gerçekten ilgilenemiyorum. Satış sonrası istenildiği takdirde telefondan destekte verilebilir. Bunu neden söylüyorum kanalın içeriği çok geniş, alan olursa ister benim gibi çalışır aylık minumum 250$ kazanır ister vereceğim bilgilerle daha geniş çaplı çalışarak daha fazla kazanç sağlayabilir. Herkese iyi kazançlar diliyorum.

22 Aralık 14 Şubat Kazancı 492$ / 54 = 9,11$

Son düzenleme:
Kanal özgünmü spammı tam anlıyamadım hocam

spam tr içerik üstüne 2000tl çok zor tavsiyem yarı yarıya düşürmeniz

Kanal Adi : Satış Sonrası
Kanal Kategorisi : Satış Sonrası
Kanal Dili : Türkçe
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 20 Kasım 2014
Abone Sayisi : 2.368 Abone - Günlük Minumum +40 Abone
izlenim Sayisi : 240.691 Görüntüleme
Kanalinizda UYARI Varmi : Eşleşen, Topluluk, Dünya Engeli, ihtar vs hiçbiri yoktur
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 9$
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Eklendi
Kanal Satis Fiyatiniz : 2000 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanalda farklı günlerde atılmış toplam 13 video bulunmaktadır. Kanal 22 Aralıkta Quiz partnere bağlanmıştır. İzlenim ve aboneler organiktir. Kanala her gün minumum +40 abone gelmektedir. 5 dakika sonrasını kimse bilemezken kanala garanti verilmesini de kimse beklemesin. Kanalı aldığınızda kalitesini kesinlikle hissedersiniz. Kanal son derece Profesyonel bir şekilde hazırlanmış olup, kanal tasarımına 50$ ödenmiştir. Pazarlık yoktur Youtube'da da rakibiniz yoktur, tek rakibiniz kendinizsiniz. Kanala Şubat ayında video atılmamıştır. En son video 30 Ocak'ta atılmıştır. Kanal Google ve Youtube aramalarında ilk sayfada çıkar hatta ilk 3'de.. Geleceği kesinlikle çok parlak bir kanaldır, daha farklı projeler içinde olduğumdan satılığa çıkartılmıştır.

Haftasonuna kadar satış aktif olacaktır o zamana kadar satılmazsa arkadaşımın 1 aylık Apple iPhone 6 Plus 16 GB la takas edilecektir.Öncelikli hedefim satmak gerçekten ilgilenemiyorum. Satış sonrası istenildiği takdirde telefondan destekte verilebilir. Bunu neden söylüyorum kanalın içeriği çok geniş, alan olursa ister benim gibi çalışır aylık minumum 250$ kazanır ister vereceğim bilgilerle daha geniş çaplı çalışarak daha fazla kazanç sağlayabilir. Herkese iyi kazançlar diliyorum.

özgün bi spammı devam ettirebilmemiz ne bilememiz gerekiyor biraz içerik hakkında bilgi verseniz daha sağlıklı olur

Gün gün kazançlarıda eklersen iyi olur 14 günlük kazanç 89$ ediyorsa günlük 9$ bırakmaz son günlerde bırakmıştır 9$ civarında

Olumlu olumsuz yorumlar için teşekkürler.
Kanal spamdır, kaliteli spam bizde özgünlük ne arar :D
[MENTION=25525]alptug1[/MENTION] içerik hakkında bilgi verirsem kanal afişe olur zaten
, onun için zaten üstü kapalı ifade ettim.
[MENTION=12727]irfancan[/MENTION] inşallah sen daha fazlasını kazanırsın
[MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] kanal kazancını partnere bağlı olduğu günden bu güne kadar hesapladım, gün gün kazancı nasıl ekliyoruz?

Olumlu olumsuz yorumlar için teşekkürler.
Kanal spamdır, kaliteli spam bizde özgünlük ne arar :D
[MENTION=25525]alptug1[/MENTION] içerik hakkında bilgi verirsem kanal afişe olur zaten
, onun için zaten üstü kapalı ifade ettim.
[MENTION=12727]irfancan[/MENTION] inşallah sen daha fazlasını kazanırsın
[MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] kanal kazancını partnere bağlı olduğu günden bu güne kadar hesapladım, gün gün kazancı nasıl ekliyoruz?

https://www.youtube.com/analytics?o...2,rpd=3,rpg=21,rpgr=0,rpm=t,rpp=0,rpr=d,rps=3

bu linkten ekran görüntüsü alabilirsin

ortalaması 5-6 dolar hocam 9 dolar nereden cıktı anlayamadım?

bence düşürmelisiniz fiyatı hocam baltalamak gibi bir niyetim yok ama imkansız ötesi ofiyata :(

Ben mi yanlış hesapladım 22 Aralık 14 Şubat Kazancı 492$ / 54 = 9,11$

Hayırlı satıslar hocam arkadasın iphone karsılık kanal isterse bende verebilirim :p

Hocam ortalama 10$ bile olsa, aylık geliri 300$ eder. Ancak siz 800$'a satmaya çalışıyorsunuz. Yani 2 aylık + xxx

Zor gibi gözüküyor. Hayırlı satışlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri