Site adresi :edit
Site için istenen fiyat : Teklif bekliyorum. Para dışında başka teklifler de olabilir.
Sitenin aylık getirisi : Yok
Sitenin açılış tarihi : 12 Mar 2016
Kategorisi : Sağlık
Günlük - Aylık Hit : 5-10 Civarında googledan hit geliyor
Ziyaretçi kaynağı : Google
Domainin yaşı : 93 gün
Hosting dahil midir : Evet
Banlı olduğu sponsor : Yok
Banlı olduğu arama motoru : Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışta devredilecek mi : Evet
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Eklemek istediklerim: Büyük hayallerle ve maymun iştahlılığımla bu siteyi kurdum. Site kurmaktaki ilk tecrübemdi üniversite sınavı olsun, aile problemleri olsun bırakmak zorunda kalıyorum. İçerisinde 60 70 tane seo uyumlu makale var. Pek de kıymetli bir site olmadığının ben de farkındayım fakat dediğim gibi artık bu işlerle arama mesafe koymak istiyorum. Sadece fiyat değil diğer teklifleriniz de değerlendirilir.
Site için istenen fiyat : Teklif bekliyorum. Para dışında başka teklifler de olabilir.
Sitenin aylık getirisi : Yok
Sitenin açılış tarihi : 12 Mar 2016
Kategorisi : Sağlık
Günlük - Aylık Hit : 5-10 Civarında googledan hit geliyor
Ziyaretçi kaynağı : Google
Domainin yaşı : 93 gün
Hosting dahil midir : Evet
Banlı olduğu sponsor : Yok
Banlı olduğu arama motoru : Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışta devredilecek mi : Evet
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Eklemek istediklerim: Büyük hayallerle ve maymun iştahlılığımla bu siteyi kurdum. Site kurmaktaki ilk tecrübemdi üniversite sınavı olsun, aile problemleri olsun bırakmak zorunda kalıyorum. İçerisinde 60 70 tane seo uyumlu makale var. Pek de kıymetli bir site olmadığının ben de farkındayım fakat dediğim gibi artık bu işlerle arama mesafe koymak istiyorum. Sadece fiyat değil diğer teklifleriniz de değerlendirilir.
Son düzenleme: