Satılık Video Sitesi

ankarali-87

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.anadoluvizyon.net
Site Adresi: Anadolu'nun İnteraktif Video Portalı (Domain turkticaret-net firmasından kayıtlı - Bitiş tarihi: 02/05/2016)
İstenilen Fiyat: Teklifinizi PM Atınız (18 saat içinde olumlu olumsuz dönüş yapılacak)
Sitenin Aylık Getirisi: Denenmedi
Sitenin Kategorisi: Türkçe Video
Günlük Tekil Hit Sayısı: 30 - 60 arası
Site Analiz Bilgileri: http://i.hizliresim.com/JkpL3Y.png
Satışa Hosting Dahilmi?: 14/05/2016 Tarihine kadar (netinternet) bu firmanın müşterisiyseniz veya müşteri kaydı oluşturduğunuzda size devredebilirim
Banlı Olduğu Sponsor:
Banlı Olduğu Arama Motoru:
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: alt yapı: wordpress Tema: temafabrika Video Teması (Tema özellikleri ve demo için tıklayınız)
Özel Notlar:
Yoğun iş temposu ve diğer siteme daha fazla zaman ayırabilmek adına satma kararı aldım. Günlük en az 1 adet video atmaya çalıştım, video görsellerinin çoğuna editleme yaptım, youtube video ID'si ile çalışıyor sistem bütün videoları onaylı kanallardan çektim, tema özellikleri ve kullanımı ile ilgili link verdim yukarıda isteyenle temafabrikanın yeni video teması kurulabilir.

wmaracı konusu

Site Adresi: Anadolu'nun İnteraktif Video Portalı (Domain turkticaret-net firmasından kayıtlı - Bitiş tarihi: 02/05/2016)
İstenilen Fiyat: Teklifinizi PM Atınız (18 saat içinde olumlu olumsuz dönüş yapılacak)
Sitenin Aylık Getirisi: Denenmedi
Sitenin Kategorisi: Türkçe Video
Günlük Tekil Hit Sayısı: 30 - 60 arası
Site Analiz Bilgileri: http://i.hizliresim.com/JkpL3Y.png
Satışa Hosting Dahilmi?: 14/05/2016 Tarihine kadar (netinternet) bu firmanın müşterisiyseniz veya müşteri kaydı oluşturduğunuzda size devredebilirim
Banlı Olduğu Sponsor:
Banlı Olduğu Arama Motoru:
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: alt yapı: wordpress Tema: temafabrika Video Teması (Tema özellikleri ve demo için tıklayınız)
Özel Notlar:
Yoğun iş temposu ve diğer siteme daha fazla zaman ayırabilmek adına satma kararı aldım. Günlük en az 1 adet video atmaya çalıştım, video görsellerinin çoğuna editleme yaptım, youtube video ID'si ile çalışıyor sistem bütün videoları onaylı kanallardan çektim, tema özellikleri ve kullanımı ile ilgili link verdim yukarıda isteyenle temafabrikanın yeni video teması kurulabilir.

wmaracı konusu

iyi satışlar hocam sitenizi inceledimde izniniz olursa bir soru soracağım

videolar youtuber üzerinden mi çekildi ? benimde projelerim var youtube üzerinden telif gelme olasılığı varmı videolara ? varsa ne derece ?

hem alacak arkadaş bu telif olayında bilgi sahibi olmuş olur

Son olarak site ücretini pm olarak alabilirmiyim

Son düzenleme:
Video ID'si ile videolar paylaşılıyor sonuçta paylaşım sitesi hak sahibi kaldırılmasını isteye bilir videonun fakat dediğim gibi video youtube üzerinden çalışmakta. bu tür siteler adsense politikalarına uymuyor bildiğim kadarıyla ama özel firmalar reklam veriyor

Video ID'si ile videolar paylaşılıyor sonuçta paylaşım sitesi hak sahibi kaldırılmasını isteye bilir videonun fakat dediğim gibi video youtube üzerinden çalışmakta. bu tür siteler adsense politikalarına uymuyor bildiğim kadarıyla ama özel firmalar reklam veriyor

anladım ortalam düşündüğünüz fiyatı bana aktarırsanız pm ile sevinirim siteniz güzel maşallah.

Güzel site alexa'sı vs gayet iyi hayırlı satışlar ancak bir not ekleyim sitede full dizi bölümleri gördüm alacak arkadaş adsense eklerse banlanır. Adsense ekleyecek olan full dizi ve filmleri kaldırıp eklemelidir

Güzel site alexa'sı vs gayet iyi hayırlı satışlar ancak bir not ekleyim sitede full dizi bölümleri gördüm alacak arkadaş adsense eklerse banlanır. Adsense ekleyecek olan full dizi ve filmleri kaldırıp eklemelidir

Öncelikle teşekkür ederim hocam düşünceleriniz için dediğiniz gibi adsense zor ama alternatif reklam firmaları mevcut.

---------- Spam Engelliyici 13:22 ---------- Önceki Mesaj 13:20 ----------

Düşündüğünüz fiyatı pm atarmısınız.

Hocam siz piyasayı daha iyi biliyorsunuz sizin bir teklif sunmanızı beklerim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri