Satılık Vine Kanalı

• Kullanıcı ByCash
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

ByCash

Kayıtlı Üye
Kanalın açılış tarihi 1 ağustostur. Henüz 1 aylık..

Kanal adsense ile birlikte satılacaktır. Adsense hesabında 60$ var.
Kanal Satis Fiyatiniz : 140 tl

Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Vine videoları (Türkçe,yabancı)
Kanal Dili : Türkce
Abone Sayisi : Şuanda 85 (organik)
izlenim Sayisi : 42 k
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 0.5$ bile değil (yeni yeni oturuyor)

Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
s6pv1.jpg

Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :

s6ppz.jpg

Kanal yaklaşık 1 ay önce açıldı. Sosyal ağlardaki sayfalarımın desteğiyle bu dereceye geldi. Biliyorsunuz ki vine artık popüler oldu. Abone ve izlenmeler gün geçtikçe artıyor.. Dersanemden dolayı satmak zorundayım. Abone ve izlenmelerin hepsi organiktir.

Kanalın mail'e bağlı 2 tane daha kanal bulunmaktadır. Youtube işinden 8 ay uzak kalacağım o yüzden bu kanallarıda yanında hediye olarak vermek isterim. 160k izlenmeli (28 abone) fakat para kazanma devre dışı :) Diğeri ise 3k izlenmeye (186 abone, 1 videosu patladı ama daha sonra kaldırıldı. Video el nusranın videosu) sahip. Vine kanalında bir sorun yoktur, kazanç sağlanıyor..

Ödeme yolları: nesine.com

Kanalın açılış tarihi 1 ağustostur. Henüz 1 aylık..

Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Vine videoları (Türkçe,yabancı)
Kanal Dili : Türkce
Abone Sayisi : Şuanda 85 (organik)
izlenim Sayisi : 42 k
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 0.5$ bile değil (yeni yeni oturuyor)

Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
s6pv1.jpg

Kanal Satis Fiyatiniz : 90 tl
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :

s6ppz.jpg

Kanal yaklaşık 1 ay önce açıldı. Sosyal ağlardaki sayfalarımın desteğiyle bu dereceye geldi. Biliyorsunuz ki vine artık popüler oldu. Abone ve izlenmeler gün geçtikçe artıyor.. Dersanemden dolayı satmak zorundayım. Abone ve izlenmelerin hepsi organiktir.
Kanalın mail'e bağlı 2 tane daha kanal bulunmaktadır. 160k izlenmeli fakat para kazanma devre dışı :) Diğeri ise 3k izlenmeye sahip.

Ödeme yolları: nesine.com
para kazanma aktif olmuyormu

para kazanma aktif olmuyormu

Birader sen anlamadın galiba. Vine kanalında sorun yok gördüğün gibi. Kanalın mailine bağlı 2 kanal daha var. Artık uğraşamayacağım için onlarıda vereyim diyorum. Onun birinde para kazanma aktif olmuyor (ihlal falan yok sebebini anlayamadım)

Birader sen anlamadın galiba. Vine kanalında sorun yok gördüğün gibi. Kanalın mailine bağlı 2 kanal daha var. Artık uğraşamayacağım için onlarıda vereyim diyorum. Onun birinde para kazanma aktif olmuyor (ihlal falan yok sebebini anlayamadım)

fiyat + link pm alabilir-miyim?

Fiyat göremedim ve kanal linkini pm ile alabilir miyim?

Kanalı pahalı buldum hocam teşekkürler

merhaba yeni üye oldum da r10'da asıl üyeliğim.
r10 üyeliğiniz varsa ordan konuşabilir miyiz burda hesap açtım ama onay maili gelmedi mesaj atamıyorum veya skype varsa alabilir miyim.

Kanal [MENTION=1480]ReferXchange[/MENTION] adli arkadasa satilmistir. İlginiz iccin tesekkur ederim. Konu kilitlenebilir

Kanal adsense ile birlikte tarafımca alınmış olmakla birlikte bugün giremediğimi farkettiğim hesapta şifre değiştirildiğini gördüm.
şifreyi geri almayı başarmış olmama karşın adsense hesabından ana mailin şutlanmış olduğunu gördüm ve başka bir e-posta adresi eklenmiş.
Şu anda ne yazık ki benim satın aldığım adsense e giremiyorum.
Arkadaşın yanlışlık yaptığını ya da hesabı satmış olduğunu unutarak değişiklik yaptığını ümit ediyorum.
Arkadaş özel mesajlarını kontrol ettiği halde son 30-40 dk dır cevaplandırmıyordu biraz önce başka biriyle kullandığını ve ondan şüphelendiğiniz yazmış.
ben direkt SAVCI ya gider durumu anlatırım, en ufak şakam yok...

sorun giderildiği anda mesajımı sileceğim.

Suan ne oldugunu anlamaya calisiyorum. Buradayim bi yere kactigim yok

Konuyu acilen çözüme kavuşturmanızı rica ediyorum!

Durum hakkında sonuçlandığında pm ile bilgi veriniz!

adsense hesabindaki kazanc para kazanmasi devredisi kalmis kanal tarafindan geldi ise kesinlestiginde tum para gidecektir, vine kanali aktif ama kazanci cok az, adsense hesabindaki para kesinlesmemis ise onu da mutlaka arastirin, sadece bilgi amacli, suclama degil, tesekkurler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri