Satılık Yüksek Gelirli Kanallar !!

Y
  • Kullanıcı yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y

yavuz

Guest
Arkadaşlar yaklaşık 10 tane geliri yüksek kanal satılıktır.
6 tanesi tek adsenseye bağlı ve şubay ayı kesinleşen toplam kazanç yaklaşık 9.000 tl'dir.Kanallar tek tek veya toplu satılacaktır.Şubay ayı raporlarını yüklüyorum.Detaylı bilgi için pm
Resimlerin Linkleri
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim

Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : (Film animasyon,dizi)
Kanal Dili : ( ingilizce)
Abone Sayisi : (Her kanalda en az 1,5 k)
izlenim Sayisi : (Kanala göre değişiyor :))
Kanalinizda UYARI Varmi : (Kanaliniz Eslesen 3.Taraf,yada Topluluk ihtari gibi: Hiç bir ihtar vs. yok para kazanmaları aktif telif vermiyecek kanallar.sağlam her konuda.
Kanalinizin Gunluk Kazanci :5-6 kanalın toplam günlük 400-600 tl arası değişiyor
Kanal Satis Fiyatiniz :Kanal'a göre Fiyat teklifi alınacaktır.Tek kanal olmadıgından direk fiyat giremedim.YAnlız rica ediyorum muhabbet olsun diye veya komik fiyatlarla meşul etmeyiniz.İyi forumlar
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :Hiç bir Risk görmuyorum tüm kanallarımda haftadan haftaya takip edin yeter ;)

Hocam fotolar çok küçük bi düzeltirsen iyi olur ve detaylı pm alabilirmiyim ciddiyim. Teşekkürler.

hocam en ucuz kanalın günlük gelirini video sayısını kaç günlük oldugunu ve istediginiz fiyatı pm atarmısınız

Pm Ala Bilirmiyim fotoları göremiyom bide:D

Kardeşim fotoğraflar çok küçük.

Ek olarak her kanalın bilgisini keşke girseydin bizde görseydik. Kanallarda kaçar abone var.
Tek tek hangi kanalın kaç abonesi günlük kaç izlenimi var kanal istatistiklerini tek tek görseydik. Bir kanal 100 k'ya 1 k bırakır. Diğeri 50 k'ya 1 k bırakır.

Bu durumda pek alıcı bulamazsınız daha net açarsanız bizde rahat rahat bakar ona göre pm atarız.

Büyüteçle baktım banamısın demedi resimler

Kanal bilgileri ve fiyatları pm alabilirmiyim.(ciddi)

beklediğiniz minimum fiyatlarla birlikte pm alabilir miyim

Art nıyetlıler kanalı kopyalar dıkkat hocam

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Konuyu Her kanal için ayrı ayrı istatistik koyarak güncelleyin hocam ve fiyat belirtin.

Ciddi alıcıyım, Her kanalın aylık geliri ve fiyatını ayrı ayrı bilgilendirir misiniz acaba
Mümkünse de Kanal PM side alabilirim, iyi günler

Arkadaşlar Kanal ismi gibi şeylerle gelmeyin lütfen kanal güvenliği diye bişey var.Belki adamın biri alıcak diğeri sahte telif atıcak.Emek var bu yaptıgımız işte.belki taş atıp inşaatlarda çalısmıyoruz ama emeğe de saygı.Fotoları büyütemedim bi türlü ciddi olan pm atabilir.Yogunluktan geç dönebilirim.iyi forumlar

kazanci en az olan kanalin bilgilerini pm alabilirmiyim

Arkadaşlar Kanal ismi gibi şeylerle gelmeyin lütfen kanal güvenliği diye bişey var.Belki adamın biri alıcak diğeri sahte telif atıcak.Emek var bu yaptıgımız işte.belki taş atıp inşaatlarda çalısmıyoruz ama emeğe de saygı.Fotoları büyütemedim bi türlü ciddi olan pm atabilir.Yogunluktan geç dönebilirim.iyi forumlar

aynen bu konuda haklısın ben dahil, kimseye verme kanal linkini, ama sadece Kanalların Aylık Ortalama gelirini ve Aylık Kazançlarını yazabilirsen makbule geçer.., iyi günler

Aylık ve günlük gelir yukarıda belirtildi.
şubat ayı toplam kazanç yaklaşık 9 bin tl
Günlük 400-600 tl geliri var

Aylık ve günlük gelir yukarıda belirtildi.
şubat ayı toplam kazanç yaklaşık 9 bin tl
Günlük 400-600 tl geliri var

Dediğin rakam 6 kanalın toplam geliri, benim öğrenmek istediğim kanal başı aylık ne kadar getiriyor, Eğer bu bilgiyi verebilirsen fiyat teklifi yapmak istiyorum, yada bi şekilde anlaşıp alabilirim

Kanal bası ne dersem yalan olur hocam.ama şunu söyleyebilirm hemen hemen kanalların getirisi eşit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri