Aşağıdaki bilgilerini verdiğim liste dışı ingiltere amerika avrupada yayınlanan dizileri seyrettirdiğim eşleşenli trafik kanalımı satıyorum acil ihtiyaçtan dolayı.
Abone sayısı: 6700
ilk video yükleme tarihi : 29 haziran 2019
1 - İster risk alın bildiğiniz telifsiz dizileri seyrettirip günde 300-500 dolar para kazanın
2 - ister risk almadan liste dışı tbm si en yüksek dizilere gönderin bu şampiyonlar ligi gibi trafiği sıkıntısız kazanın
3 - isterseniz manuel onay almak için kanal şartlarını 24 saatte doldurun ..daha sonra kanalları satın..
4 - ister topluluktan benzer avrupa dizilerini paylaşın trafiği 3-5 katlayın daha sonra proje yapın..
Dizi hergün yayınlanmaktadır... o yüksek çıkışlı trafik yeni bölümü atınca oluşmaktadır.. ben eski videoları gizliye alıyorum tedbir oalrak..onları yayında bıraksam trafik 100k nın üzerine çok rahat çıkacaktır
İstediğim Fiyat : 9.000 tl - Pazarlık yoktur
Liste dışı seyrettirdiğim kanalın son 3 günlük kazancı :
ilk gün diziler herkese açıktı kazanç o sebeple yüksek...önerilenden gelen trafikten kaynaklı..sonrasında liste dışı yaptım kazanç o sebeple düşük..

Şuan trafik vermeye başladığım para kazanan kanalın izlenimi
Kanaldaki videolar sadece kanada dan engelli...
telif konusunda garanti veremem 6 aydır açık kanallar var tek tük..
akıllı kulllanan parasını 10 günden önce amorti edecektir zaten..
Kapanması durumunda garanti isteniyorsa garantili fiyat : 15 bin tl dir. Kazandığınız bakiyeyi düşeriz üzerini partnerden alacağım bakiyenin içinden eylül 10 da iade ederim
Abone sayısı: 6700
ilk video yükleme tarihi : 29 haziran 2019
1 - İster risk alın bildiğiniz telifsiz dizileri seyrettirip günde 300-500 dolar para kazanın
2 - ister risk almadan liste dışı tbm si en yüksek dizilere gönderin bu şampiyonlar ligi gibi trafiği sıkıntısız kazanın
3 - isterseniz manuel onay almak için kanal şartlarını 24 saatte doldurun ..daha sonra kanalları satın..
4 - ister topluluktan benzer avrupa dizilerini paylaşın trafiği 3-5 katlayın daha sonra proje yapın..
Dizi hergün yayınlanmaktadır... o yüksek çıkışlı trafik yeni bölümü atınca oluşmaktadır.. ben eski videoları gizliye alıyorum tedbir oalrak..onları yayında bıraksam trafik 100k nın üzerine çok rahat çıkacaktır
İstediğim Fiyat : 9.000 tl - Pazarlık yoktur
Liste dışı seyrettirdiğim kanalın son 3 günlük kazancı :
ilk gün diziler herkese açıktı kazanç o sebeple yüksek...önerilenden gelen trafikten kaynaklı..sonrasında liste dışı yaptım kazanç o sebeple düşük..

Şuan trafik vermeye başladığım para kazanan kanalın izlenimi
Kanaldaki videolar sadece kanada dan engelli...
telif konusunda garanti veremem 6 aydır açık kanallar var tek tük..
akıllı kulllanan parasını 10 günden önce amorti edecektir zaten..
Kapanması durumunda garanti isteniyorsa garantili fiyat : 15 bin tl dir. Kazandığınız bakiyeyi düşeriz üzerini partnerden alacağım bakiyenin içinden eylül 10 da iade ederim
Son düzenleme: