Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam skypenize girirseniz sevinirim.Kanallar forumda 1-2 harfi şekilli çıkmış20 adet hesap alınmıştır. arkadaş söz verdiği sürede hesapları teslim etmiştir.
-Her kanal modem arayüzünden İP değiştirilip açılmıştır.
-Kullanılan Ad-Soyad ingilizce gerçek ad soyadlardır.
-Her kanala profil resmi (%100 gerçek kız resimleri) ve youtube galeriden kapak fotoğrafı eklenmiştir.
-Telefon onayı olarak 3cx sistemi kullanıyoruz.
-Her bir kanal için tek bir numara kullanılır asla silinmez.Başkası tarafından kullanılamaz.
-Her kanal açımından sonra YAC ve Ccleanear pro lisanslı sürümüyle temizleme yapıyorum.
-Belirli aralıklarla MAC adresi değiştiriyorum.
-30 dakkada bir evde mail açtığım bir Pc den diğerine geçiyorum (Evimde 8 adet pc mevcut)
-Tüm kanallar itina ile açılır 1 hafta içinde oluşan bir sorunda yeni bir kanalla değiştirilir.
-Rastgele ve güçlü bir parola kullanılmaktadır. bkz:dwln9gnrewoe-59ssazdxmzhf-f15ek7xeqju6-juwc7es82kct
-Bot sistemi kullanılmamakta hesaplar manuel açılmaktadır.
SİPARİŞ İÇİN : SKYPE: cenk.parlar , Özel Mesaj
ÜCRET: 1 TL (1 Adet)
Ödeme:Şuanlık Sadece PayPal
Stok mevcut olup satışlar devam etmektedir. Not:11.09.2014 tarihi itibari ile 200 TL'lik satış yapılmış olup herhangi bir şikayet alınmamıştır.
Refaranslar:
Hocam elinde kanal varmı 20tane almak istiyorum
Sağolun hocam.hayırlı satışlar hocam![]()
arkadaştan 20 adet mail almıstım hızlı ve cok ilgili bir arkadas tesekkür ederim
Sağolunhayırlı satışlar
Kanallar teslim edilmiştir.Bol kazançlarhocam bana 10 tane ayırır mısınız rica etsem. skype: e_m_r_e_41
aldıgım bütün kanallar patladı hiçmi kimseden mail alamıcaz
o kadar çok yazdım sildimki işin özü şu seviyemdeki insanlarla muhattap olacam al 10 liranı bozdur bozdur harca hade eyvallahHocam ya bütün satıcılar sıkıntılı kanal alan herkezin kanalları patlıyor yada siz kanalları kullanmayı bilmiyorsunuz.
Skype konuşmalarımız:
[12:24:40] KimLanBunLaR: senden aldıgım butun kanallar kapandı
[12:24:44] KimLanBunLaR: paramı iade et
[12:26:19] Cenk Parlar +15 Dakika Onaylı Kanallar Satılır !: hocam kanalları ıd şifresi ile beraber atın.Bakalım bi benim yüzümdenmi kapanmış.
[12:26:50] KimLanBunLaR: bitane veriyim dene
[12:27:39] Cenk Parlar +15 Dakika Onaylı Kanallar Satılır !:o zaman bitanesine bakar benım yuzumdense onu veriyim hocam lütfen zorluk çıkarmayın zaten kapalıysa sizin için bir önemi kalmıyor
[12:28:30] KimLanBunLaR: sanki yalan konusuoz
[12:29:39] Cenk Parlar +15 Dakika Onaylı Kanallar Satılır !: şifre yanlış diyor hocam
[12:29:45] KimLanBunLaR: evet 2.de şifre yanlıs dıo
[12:29:47] KimLanBunLaR: senden aldıgımda oleydi
[12:29:51] KimLanBunLaR: giremedim hiç kanala
[12:30:43] KimLanBunLaR: 1 günlük emeğimi yedin ayrıca onuda belritiyim
[12:30:47] KimLanBunLaR: ben 1 kanala 1 video atıorum
[12:30:53] KimLanBunLaR: o kadar emek verdim ettim
[12:31:02] KimLanBunLaR: senin yüzündne gitti 1 günlük emeğim
[12:32:23] Cenk Parlar +15 Dakika Onaylı Kanallar Satılır !: [email protected]
açık şuan ama disneyden 2 telif almış
[12:32:38] KimLanBunLaR: dierlerini söle sen dierlerini
[12:35:18] Cenk Parlar +15 Dakika Onaylı Kanallar Satılır !: 3.mail sponge bob diye bir video atmışsınız ve şölye bir mesaj gelmiş
[12:35:20] Cenk Parlar +15 Dakika Onaylı Kanallar Satılır !: Hesabınızla ilgili: Walker Gedman
YouTube Topluluğu, videolarınızdan birini veya birkaçını uygunsuz etiketiyle işaretledi. Bir video işaretlendiğinde, Topluluk Kurallarımıza uyup uymadığının belirlenmesi için YouTube Ekibi tarafından incelemeye alınır. İnceleme sonucunda aşağıdaki videoların bu kuralları ihlal eden içerik barındırdığı belirlendi ve devre dışı bırakıldı:
"Spongebob Squarepants Full Episode New Season 2014 HD" (YouTube)
Herkes spam'dan nefret eder. Görüntülenme sayısını artırmak için tasarlanmış yanıltıcı açıklamalara, etiketlere, başlıklara veya küçük resimlere izin verilmez. Ayrıca yorumlar ve özel iletiler dahil, büyük miktarlarda hedeflenmemiş, istenmeyen veya tekrarlanan içerik yayınlanmasına da izin verilmez.
Hesabınız uyarı amaçlı bir Topluluk Kuralları ihtarı aldı. Bu ihtarın süresi altı ay içinde sona erecektir. Başka ihlallerin olması durumunda YouTube'da içerik yayınlama hakkınız geçici olarak devre dışı bırakılabilir ve/veya hesabınız feshedilebilir.
YouTube'un Topluluk Kuralları ve bu kuralların uygulanmasının sağlanması hakkında daha fazla bilgi için lütfen yardım merkezini ziyaret edin.
Bu videoyu silmekle hesabınızdaki ihtarın kaldırılmayacağını lütfen unutmayın. İhtarlara nasıl itiraz başvurusu yapıldığı konusunda daha fazla bilgi için lütfen yardım merkezindeki bu sayfayı ziyaret edin.
Saygılarımızla,
YouTube Ekibi
[12:36:15] Cenk Parlar +15 Dakika Onaylı Kanallar Satılır !: yani bu hesepta attıgın videodan gitmiş
[12:36:40] KimLanBunLaR: tamam hata bende o zmn
[12:36:47] KimLanBunLaR: al 10 liranı güle güle güzel günlerde harca
[12:36:53] KimLanBunLaR: hepsi benim yüzümden gitmiş
[12:38:10] Cenk Parlar +15 Dakika Onaylı Kanallar Satılır !: hocam mesele 10 lira değil
[12:38:47] Cenk Parlar +15 Dakika Onaylı Kanallar Satılır !: mesele ben size garanti vererek bişey sattım ve siz bana benim yüzümden hepsinin kapandıgını söylüyorsunuz sattıgım 100 lerce mail içinde sadece sizinkiler
[12:39:02] Cenk Parlar +15 Dakika Onaylı Kanallar Satılır !: bende inceleyorum ve size açıklıyorum
[12:41:12] Cenk Parlar +15 Dakika Onaylı Kanallar Satılır !: 5. mail açık ama
[12:41:25] Cenk Parlar +15 Dakika Onaylı Kanallar Satılır !: Yayınladığınız materyalle ilgili aşağıdaki telif hakkı şikayetlerini aldık:
Twentieth Century Fox Film Corp adlı kullanıcıdan The Simpsons Season 20 Full Episode 11 2014 New Season başlıklı video hakkında - Tesha Szal
Video Kimliği: ijLFODAk09k
[12:41:27] Cenk Parlar +15 Dakika Onaylı Kanallar Satılır !: uyarısı var
[12:42:40] Cenk Parlar +15 Dakika Onaylı Kanallar Satılır !: 6.mail açık 2 telifi var
sonra arkadaş beni engelledi skypede
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.