Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanalda sorun yoktur iyi durumdadir. Hayirli satislar...
Kanal bayağı başarılı ve profil resmide eklemiş .. çalışması süper bol satışlar .
Kanal ref alındı Fransa lokasyon Vds üzerinden problemsiz giriş yapıldı +20dk 80 adet video basıldı içerisine ve gayet başarılıGenelde 50-60 videoda kanal spamdan askıya alınır fakat kanala videolar sorunsuz yüklendi. Uzun lafın kısası kanal sağlam hayırlı satışlar diliyorum. Hepinize bol kazançlar.
hesaplar saglam alınabilirhayırlı satıslar
videoyapla uyumluysa referans olarak almak isterim..
Ref gelmiş güzel kanal gayet özene bezene açmış arkadaş gerekli şeyleri excel dosyasına da kaydetmiş abd numarası ve abd ipisiyle açmış güvenle alabilirsiniz.
Başarılar..
Kanallar mail adresi profiline mi açılıyor yoksa onun altına bir kanal şeklinde mi?
Kurtarma emailleri her kanal için farklı mı? Bu mailler bize veriliyor mu? Bu mailler nereden (hotmail, msn, gmail vb)?
Kanal açılma IP lerini bize verebiliyor musunuz? Ona göre proxy atayalım.
Hangi browser ile kanallar açılıyor?
Videoyap uyumu nasıl?
Ggl hesabı ve YT kanalı onaylı mı (onay belirtilmiş ama hangisi olduğunu anlamadım)?
Bu soruları buradan veya özelden cevaplarsanız sipariş geçmeyi düşünüyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.