- Web sitesi
- purtukal.com
Full limitsiz kanal alındı 300 tl'ye . Arkadaş sağlamdır. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
Merhabalar önce hesapların özelliklerini anlatağım ;
Kanallar ilk videoyu yüklerken sınırsız uzunluk ve boyutta yüklüyor ilk videoyu mutlaka atıyor isterseniz 30 saatlik video yükleyin . Ama Günlük 120 limitini geçtiği için sınır yiyor . Yani 120 dk dan uzun tek video atabilirsiniz ama atacağınız video uzunluğu boyutu istediğiniz kadar atabilirsiniz . Dizilerin bölümlerini birleştirip atabilirsiniz veya uzun belgesel veya film atabilirsiniz . Ara reklam olayı var uzun video
Full sınırsız kanala gelecek olursak ;
Onu alması çok zor bunu söyleyebilirim kanal çok düzenli telif içermemesi lazım düzenli vs olacak siteniz olacak , belge falan istiyorlarmış diye duydum hatta. Dailymotion ekipleri kendi onay rozeti veriyor . Yani onay rozeti almanız gerekir . Partner hesap olursanızda %30 %40 ücretten keser partner olayıda sıkıntılı .
Onay rozetli kanallar :![]()
Benim belirttiğim kanalların özelliği ise 2011 yılı ve öncesi açılmış hesapların bazılarında bu özellikten bulunması . Full sınırsız satmıyorum elimde yok .
Elimdeki Kanal fiyatları adet şu şekildedir = > 40tl
ref bitmiştir .
Stok : 40 adet
referans bittiğinde ücret sabit 40tl olacaktır .
Ödeme ; Enpara , Paypal
kaldımı hocam
Dailymotion hakkında aklınıza takılan soru varsada yanıtlamaya çalışırım .
Kanal rozet başvurusu yapabilmek için şartlar tam olarak nedir bilginiz varmı, rica etsem başvuru linki yazarmısınız arkadaşlar.
o kadar detaylı bişey istediklerini sanmıyorum çünkü geçenlerde biri açığını bulmuş ve onaylı dailymotion kanal işi yapıyordu bulduğu açığı forum adminlerine bildirmeden satış yapması yasaklanmıştı adamda iptal etti satışıhocam başvuru nasıl yapılır bilmiyorum ama dediğim gibi . Temiz telifsiz kanal , şirket site adresi videolarla alakalı olmak zorunda , ve şirket belgesi falan diyor arkadaşın teki . Nasıl başvuru yapıldığını bilmiyorum detaylarıda bilmiyorum . Biri çıkıp yazarmı bilemiyorum ama yazarsa herkeze yararı olur diye düşünüyorum .
şimdi bu kanal ne işe yarayacak ben anlamadım hocam.full limitsiz olan tamamda,digerinin ne + sı var?kanala yükledigin 1 videoda süre ve boyut sınırı yok sanırım ama 2.videoyu atamıyorsun ilk videoda limiti aştıgı için.dogru mu anladım acaba?günde 1 video atabiliriz bu şekilde ise ve benim işime yaramaz.muhakkak işine yarayacak arkadaşlarda olucaktır sonuçda herkesin düşüncesi,çalışma yöntemleri farklı ama tam olarak anlamak ve işime yarıyacak bişeyse almak için sormak istedim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.