4 Kişiye satıldı. Kalan kişi sayısı 16.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Satis devam ediyor 1 saat ustu video yukleme yaninda hediyedaha once alan arkadaslarda isterlerse 1 saat ustu yuklemeyi verebilirim
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sinirsiz video yukleyebiliyorsunuz dailymotion a 60 dak kisa olanhayırlı satışlar bu ne demek anlayamadım
Taktik fixlendi geçmiş olsun.
Taktik fixlendi geçmiş olsun.
Fixlenme yok hocam devam... Az önce yükleme yaptım...
---------- Spam Engelliyici 02:06 ---------- Önceki Mesaj 02:04 ----------
Bu arada size taktik satmışmıydım hocam ben?
kardeş sınırsız yüklenmiyor artık?
---------- Spam Engelliyici 22:44 ---------- Önceki Mesaj 21:37 ----------
Hocam konuya bi açıklık getirirmisin? Fixlenme olmuş?
hem fixlenmiş hem fixlenmemiş hocam bu kadar söyleyebilrim acıklık neden getircem size onu anlamadım
konu kilitlenebilir
satın alacağım o yüzden bu kadar ısrarla yazdım..
hocam fixlenmemiş ama fixlenecek detay fazla veremiyorum ama satış yapamam artık konu kilitlenebilir fixlenme olayına gelirsek direk bu açıktan dolayı değil bana göre baska bişey yaparken yanlışlıkla (aslında olması gereken olmuş ) bu açık kapanmışyakında açık kapanma sebebini görürsünüz
yok hocam suan satış yapmak olmaznasıl yani satın alamıcakmıyım? tam net cevap yok ama fixlendimi fixlenmedimi? peki nasıl sebebnini göreceğizki ?)
yok hocam suan satış yapmak olmaz
Hocam belki yarin belki yarindan yakin turkiyede de kapacak oyuzden fixlenmis diyebilirim bi cok ulkede farkli arayuze gecti tr de bugun yarin gecer yani arayuz deegisikliginden dolayi fixfixlenmediyse almak istiyorum işte.. ama net ne durumdaki suan
Hocam belki yarin belki yarindan yakin turkiyede de kapacak oyuzden fixlenmis diyebilirim bi cok ulkede farkli arayuze gecti tr de bugun yarin gecer
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.