[Satış] Dailymotion Sınırsız Yükleme Taktiği

• Kullanıcı velixyz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satis devam ediyor 1 saat ustu video yukleme yaninda hediye :) daha once alan arkadaslarda isterlerse 1 saat ustu yuklemeyi verebilirim

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardeş sınırsız yüklenmiyor artık?

Fixlenme yok hocam devam... Az önce yükleme yaptım...

---------- Spam Engelliyici 02:06 ---------- Önceki Mesaj 02:04 ----------

Bu arada size taktik satmışmıydım hocam ben?

---------- Spam Engelliyici 22:44 ---------- Önceki Mesaj 21:37 ----------

Hocam konuya bi açıklık getirirmisin? Fixlenme olmuş?

kardeş sınırsız yüklenmiyor artık?

---------- Spam Engelliyici 22:44 ---------- Önceki Mesaj 21:37 ----------

Hocam konuya bi açıklık getirirmisin? Fixlenme olmuş?

hem fixlenmiş hem fixlenmemiş hocam bu kadar söyleyebilrim acıklık neden getircem size onu anlamadım

konu kilitlenebilir

satın alacağım o yüzden bu kadar ısrarla yazdım..

hocam fixlenmemiş ama fixlenecek detay fazla veremiyorum ama satış yapamam artık konu kilitlenebilir ( @era [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam sana zahmet ) fixlenme olayına gelirsek direk bu açıktan dolayı değil bana göre baska bişey yaparken yanlışlıkla (aslında olması gereken olmuş ) bu açık kapanmış :D yakında açık kapanma sebebini görürsünüz

nasıl yani satın alamıcakmıyım? tam net cevap yok ama fixlendimi fixlenmedimi? peki nasıl sebebnini göreceğizki ? :))

hocam fixlenmemiş ama fixlenecek detay fazla veremiyorum ama satış yapamam artık konu kilitlenebilir fixlenme olayına gelirsek direk bu açıktan dolayı değil bana göre baska bişey yaparken yanlışlıkla (aslında olması gereken olmuş ) bu açık kapanmış :D yakında açık kapanma sebebini görürsünüz

fixlenmediyse almak istiyorum işte.. ama net ne durumdaki suan
Hocam belki yarin belki yarindan yakin turkiyede de kapacak oyuzden fixlenmis diyebilirim bi cok ulkede farkli arayuze gecti tr de bugun yarin gecer yani arayuz deegisikliginden dolayi fix

şansa bak ya, sanırım sendede fixli :)) ondan satmak istemiyon..:)

Hocam belki yarin belki yarindan yakin turkiyede de kapacak oyuzden fixlenmis diyebilirim bi cok ulkede farkli arayuze gecti tr de bugun yarin gecer

başka bi arkadaşda aynısından bahsetti.bagzı hesaplar yeni arayüze yani yeni tasarıma geçince bu açık kapanmış ama henüz geçmemiş olanlarda çalışıyor demişti arkadaş dün.bütün hesaplar yakında yeni tasarıma geçicek zaten mecburen ve onlarda artık bu açıgı kullanamayacak.insanlara belkide 1-2 gün sonra kapanacak bi yöntemi satmamak en dogrusu bencede ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri