SATIŞ:Kapanmayan Kanalın Tek Adresi-%99.99999999 Garantili Kanallar

• Kullanıcı prens
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Merhaba kanala az önce temiz giriş yaptım mail isim sonuda rakam eklenerek olusturulmus. Şifre gene harf rakam şeklinde tel onayı amerika heralde 19 la başlıyan bir numara ile onaylamış kurtarma mail ve kurtarma telefonu yok. Profil resmi var arkadaş kendi odasını çekmiş doları yakmıs 1 hafta bekletmiş kanalı bu süre boyunca kapanmamış. İnş ileriye dönük kapanma olmaz iyi satışlar

o ilk maildi.şuan için resimleri fotolardan oluşturuyorum.Eğer özel olarak çalışacaksak hocam bian öcne konuşalım çünkü sınırsız mail olmayacak.sınırlı olacağı için düzenli çalışma için konuşup anlaşırsak bi an öcne iyi olur :)

Eğer 300 500 video direk atılmazsa imkanı yok kapanmaz.Çok deneme yaptım böyle kanallarım hala açık hocam.Dediğim gibi fazla parada gözümüz yok maksat alıcılar temiz halletsin işlerini :) Yorumunuz için teşekkürler.Dierğ arkadaşın yorumundan sonra herkesin kafasında oturur tamamen

Hayırlı satışlar hocam

Ref veya bir tane ücretiyle alayım.

reflri maalesef verdim hocam 3 adet :( eğer ilgilenirseniz veriyim 2 tlden

---------- Spam Engelliyici 13:02 ---------- Önceki Mesaj 12:37 ----------

Ref veya bir tane ücretiyle alayım.

1 Adet mail ve ödeme bilgileri iletilmiştir hocam.İyi çalışmalar.Gelince tek tek tüm mesajlarınıza cevap verilecektir.Şimdilik kolay gelsin herkese.

o ilk maildi.şuan için resimleri fotolardan oluşturuyorum.Eğer özel olarak çalışacaksak hocam bian öcne konuşalım çünkü sınırsız mail olmayacak.sınırlı olacağı için düzenli çalışma için konuşup anlaşırsak bi an öcne iyi olur :)

3 tane almak istiyorum denemek için, paypal adresinizi alabilirmiyim ödeme geçeceğim..

hocam kapanmama garantisi varsa :D 1000 tane video çekcem alır almaz kapanırsa ama :D ?

hocam kapanmama garantisi varsa :D 1000 tane video çekcem alır almaz kapanırsa ama :D ?

ben bu riski alıp böyle çalışacaksanız size kanal satmam hocam :) mesele 1000 video atmak değil.artık yt 1000 video atmak değildir.spamı kaliteli yapacaksın :)

---------- Spam Engelliyici 21:15 ---------- Önceki Mesaj 21:12 ----------

Kendisiyle 50 Adet için anlaşıldı, ayın 27 sinde teslim alıcam, kolaylıklar dilerim Ahmet. :)

Kanallarınız konuşulduğu gibi hazırlanıp gününde teslim edilecektir hocam.Günlük sınırı sayenizde 20de düşürdük :)

Merhaba kanala az önce temiz giriş yaptım mail isim sonuda rakam eklenerek olusturulmus. Şifre gene harf rakam şeklinde tel onayı amerika heralde 19 la başlıyan bir numara ile onaylamış kurtarma mail ve kurtarma telefonu yok. Profil resmi var arkadaş kendi odasını çekmiş doları yakmıs 1 hafta bekletmiş kanalı bu süre boyunca kapanmamış. İnş ileriye dönük kapanma olmaz iyi satışlar

Az sonra yolculuğa çıkıcam bir kanalları kontrol edeyim dedim. Dün arkadaştan aldığım kanala 500 içerik attım doları yakıp adsenseye bağlamıştım. Akşam yine renderlayıp başka bir kanala daha 500 tane attım akşamki kanal spamdan gitmiş ama arkadaşın verdiği kanal sapa sağlam yerinde duruyor.Gider ayak yazayım dedim. İyi satışlar

Son düzenleme:
Az sonra yolculuğa çıkıcam bir kanalları kontrol edeyim dedim. Dün arkadaştan aldığım kanala 500 içerik attım doları yakıp adsenseye bağlamıştım. Akşam yine renderlayıp başka bir kanala daha 500 tane attım akşamki kanal spamdan gitmiş ama arkadaşın verdiği kanal sapa sağlam yerinde duruyor.Gider ayak yazayım dedim. İyi satışlar

Eğer gerçekten sağlam ve bi sıkıntı çıkartmadıysa gerçekten güzel bir haber hocam bu :) inşallah kimsenin hesapları kapanmaz.teşekkür ederim yorumunuz için :)

10 Adet stokta kanalımız kalmıştır.Hayırlı günler dilerim..

вєякαη;588965' Alıntı:
Hayırlı satislar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim hocam :)

---------- Spam Engelliyici 16:52 ---------- Önceki Mesaj 16:43 ----------

Skype ve ödeme yöntemi de eklerseniz güzel olur hocam 2 adet deneme olarak da varsa almak istiyorum.

Kanallarınız teslim edilmiştir hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşallah :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri