SATIŞ:Kapanmayan Kanalın Tek Adresi-%99.99999999 Garantili Kanallar

• Kullanıcı prens
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

prens

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanal satışıdna yeni bir sisteme geçmiş bulunuyorum.Artık satışa sunacağım kanalların extra çerez merez gibi klasik sözleri zaten söylemeye gerek yok.ip farklı tel no farklı çerezler siliniyor.Gelelim extra özelliklere ;

Kanallarımız 1 Haftalık kanallar olacaktır.
Her kanal için Profil resimleri olacaktır.
Her kanal için özgün bir video oluşturulup kanala yüklendikten sonra 5-6-7 gün aralığında belketilip satışa sunulacaktır.​

Neden her kanala özgün video yüklüyorsun diyecek olursanız,%100lük performansı yakalamak için.Eğer bilgi almak isteyenler olursa Pm atması yeterlidir.Şimdilik 2 adet ref vereceğim ve verceğim kişiler bu işin üstadları olan kişiler olacaktır.(Kaliteli yorumlar açısından)

Eğer test satışları olumlu olursa seri satışa çıkacak günlük maximum 25 adet kanal satılacaktır.
Tane satış fiyatı 2.5

Ödeme yöntemi : Ziraat Bankası, İş bankası,Yapı kredi,Enpara,Paypal.

Herkese Hayırlı Günler Dilerim..

Son düzenleme:
ref alayım yada boşver 1 tane satın alayım :D

Hocam alabilir miyim su anda boyle bir kanala cok ihtiyacimiz var.

arkadaş bu ref isteyenler botmu 1 dk içinde ref istiyolar.

Şaka bir yana hayırlı satışlar hocam.

ref alayım yada boşver 1 tane satın alayım :D

Gerek yok satışına.Refinizi birazdan özel mesaj ile yollayacağım.Dediğim gibi Arkadaşlar Eski tecrübeli kişilere vereceğim ref ile sağlıklı yorum almak açısından böyle yapıyorum.

Bende hala var ise 1 ref alabilirmiyim
Alım sonrası sağlıklı sonuçlara ulaşırsak sürekli kanala alacağım
teşekkürler..

Refler Yavute ve EliteMaster arkadaşlarımıza verilmiştir.Gerekli yorumları yaparlar.Ref bitmiştir arkadaşlar.

Hesap bilgilerinin tamamını verdi, içeriğine gelicek olursam kanal resmi koyulmuş ve kanalın +15 para kazanılması açılmış hesap içine doğa fotosundan oluşan özgün bir video yüklemiş ve videoyu dolar yapmış kanal tam 7 günlük, kanala iyi bakılırsa iş görüceğini umut ediyorum, bu ayki paralar yattıkdan sonra fiyatta anlaşabilirsek devamlı çalışmak isterim. :)

Hesap bilgilerinin tamamını verdi, içeriğine gelicek olursam kanal resmi koyulmuş ve kanalın +15 para kazanılması açılmış hesap içine doğa fotosundan oluşan özgün bir video yüklemiş ve videoyu dolar yapmış kanal tam 7 günlük, kanala iyi bakılırsa iş görüceğini umut ediyorum, bu ayki paralar yattıkdan sonra fiyatta anlaşabilirsek devamlı çalışmak isterim. :)

Eğer 300 500 video direk atılmazsa imkanı yok kapanmaz.Çok deneme yaptım böyle kanallarım hala açık hocam.Dediğim gibi fazla parada gözümüz yok maksat alıcılar temiz halletsin işlerini :) Yorumunuz için teşekkürler.Dierğ arkadaşın yorumundan sonra herkesin kafasında oturur tamamen

Arkadaşlar kanal satışıdna yeni bir sisteme geçmiş bulunuyorum.Artık satışa sunacağım kanalların extra çerez merez gibi klasik sözleri zaten söylemeye gerek yok.ip farklı tel no farklı çerezler siliniyor.Gelelim extra özelliklere ;

Kanallarımız 1 Haftalık kanallar olacaktır.
Her kanal için Profil resimleri olacaktır.
Her kanal için özgün bir video oluşturulup kanala yüklendikten sonra 5-6-7 gün aralığında belketilip satışa sunulacaktır.​

Neden her kanala özgün video yüklüyorsun diyecek olursanız,%100lük performansı yakalamak için.Eğer bilgi almak isteyenler olursa Pm atması yeterlidir.Şimdilik 2 adet ref vereceğim ve verceğim kişiler bu işin üstadları olan kişiler olacaktır.(Kaliteli yorumlar açısından)

Eğer test satışları olumlu olursa seri satışa çıkacak günlük maximum 25 adet kanal satılacaktır.
Kalan 13 Mail için tane satış fiyatı bugün için 2 tldir.

Herkese Hayırlı Günler Dilerim..

Gerçekten Kapanmayacağını iddiaa ediyorsan hocam Test etmek isterim. Eğer gerçekten kapanmaz ise uzun süreli ömür boyu bir çalışma teklifinde bulunacağım.

Gerçekten Kapanmayacağını iddiaa ediyorsan hocam Test etmek isterim. Eğer gerçekten kapanmaz ise uzun süreli ömür boyu bir çalışma teklifinde bulunacağım.

hocam 500 300 video basma.kanalları beklettim.özgün videosunu attım.zatnen her kanalda en aşağı 10 15 dk geçiriyorum.videoları kendi açtığım ipden yüklüyorum.Eğer bilgi almak isterseniz özel mesaj atın bilgilendiriyim sizi :)

---------- Spam Engelliyici 12:01 ---------- Önceki Mesaj 12:00 ----------

ilk alanlar için %50 indirim yaparsan suandaki elindekilerin hepsini alırım :)

hocam 25 tlye 13 adeyini vereyim size.zaten bugünlük böyle maksat denensin ve görsün herkes :)

Gerçekten bu kadar eminsen alışveriş yapabiliriz ama bu kadar emin olduğunuz için kapanırsa 2 kanalınızı alırım :p

Gerçekten bu kadar eminsen alışveriş yapabiliriz ama bu kadar emin olduğunuz için kapanırsa 2 kanalınızı alırım :p

hocam aşırı yüklü miktar istemezseniz 4 5 adet kadarda sıkıntı olmaz :) Zaten sanırım özel çalışacağız arkadaşarla konuyu kapattırma ihtimalim bile olabilir :)

Merhaba kanala az önce temiz giriş yaptım mail isim sonuda rakam eklenerek olusturulmus. Şifre gene harf rakam şeklinde tel onayı amerika heralde 19 la başlıyan bir numara ile onaylamış kurtarma mail ve kurtarma telefonu yok. Profil resmi var arkadaş kendi odasını çekmiş doları yakmıs 1 hafta bekletmiş kanalı bu süre boyunca kapanmamış. İnş ileriye dönük kapanma olmaz iyi satışlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri