Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
merhabaMerhabalar,
hizmet almak istiyorum iletişme geçebilir misiniz?
Normalde videolar 20-30k olunca yürüyüp gidiyor önerilen videolarda çıktığı için. Şimdi 10k 'lık izlenim alsak aynı şekilde olur mu acaba![]()
merhaba
ytparamaihes ekleyin hocam
[MENTION=9639]maihes[/MENTION] adamın dibidir. Her koşulda kefil olurum kendisine.
erdem varsa bi işte allahın izniyle sorun olmaz![]()
arkadaşlar izlenimler 2 günde geliyor ve videonun %90'ı izlenmiş oluyor tamamen organik olduğu için geç geliyor.
edit; izlenimler hemende gelebilir fakat ben yavaş yavaş yollatıyorum.
10k izlenim 30 lira yazmışsınız.Gerçi videodan videoya değişir ama 10k izlenimden biz ne kadar kazanıcaz?
hocam öyle bir şey olsa ben günde 2 milyon izlenim kasar zengin olurdum, bu izlenimlerle partnerlere girebilirsiniz.
Birazdaha açar mısın?İzlenim satmıyo musunuz?Sonuçta sizde biryerlerden kasıyosunuz ki satıyosunuz değil mi?
bende videolarıma aynı şekilde izlenim saglıyorum,hızlı gelmesi pek saglıklı olmuyor hocam.yavaş olsun,saglam olsun
hayırlı satışlar.
neyini açmamı bekliyorsunuz? konuda her şey açık zaten isterseniz komple sistemimi paylaşayım![]()
Birazdaha açar mısın?İzlenim satmıyo musunuz?Sonuçta sizde biryerlerden kasıyosunuz ki satıyosunuz değil mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.