{Satış} Youtube İzlenim Hizmeti

• Kullanıcı maihes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde videolar 20-30k olunca yürüyüp gidiyor önerilen videolarda çıktığı için. Şimdi 10k 'lık izlenim alsak aynı şekilde olur mu acaba :)

aynı şeyi düşünüyorsak oluyor, bir çok rekabetli çizgi filmde üst sıralardayım :)

Hocam 1k izlenim, kaç saate geliyor.

arkadaşlar izlenimler 2 günde geliyor ve videonun %90'ı izlenmiş oluyor tamamen organik olduğu için geç geliyor.
edit; izlenimler hemende gelebilir fakat ben yavaş yavaş yollatıyorum.

Son düzenleme:
[MENTION=9639]maihes[/MENTION] adamın dibidir. Her koşulda kefil olurum kendisine.

erdem varsa bi işte allahın izniyle sorun olmaz :)

arkadaşlar izlenimler 2 günde geliyor ve videonun %90'ı izlenmiş oluyor tamamen organik olduğu için geç geliyor.
edit; izlenimler hemende gelebilir fakat ben yavaş yavaş yollatıyorum.

bende videolarıma aynı şekilde izlenim saglıyorum,hızlı gelmesi pek saglıklı olmuyor hocam.yavaş olsun,saglam olsun :)

hayırlı satışlar.

10k izlenim 30 lira yazmışsınız.Gerçi videodan videoya değişir ama 10k izlenimden biz ne kadar kazanıcaz?

10k izlenim 30 lira yazmışsınız.Gerçi videodan videoya değişir ama 10k izlenimden biz ne kadar kazanıcaz?

hocam öyle bir şey olsa ben günde 2 milyon izlenim kasar zengin olurdum, bu izlenimlerle partnerlere girebilirsiniz.

hocam öyle bir şey olsa ben günde 2 milyon izlenim kasar zengin olurdum, bu izlenimlerle partnerlere girebilirsiniz.

Birazdaha açar mısın?İzlenim satmıyo musunuz?Sonuçta sizde biryerlerden kasıyosunuz ki satıyosunuz değil mi?

Birazdaha açar mısın?İzlenim satmıyo musunuz?Sonuçta sizde biryerlerden kasıyosunuz ki satıyosunuz değil mi?

neyini açmamı bekliyorsunuz? konuda her şey açık zaten isterseniz komple sistemimi paylaşayım :)

neyini açmamı bekliyorsunuz? konuda her şey açık zaten isterseniz komple sistemimi paylaşayım :)

Yazmışsınız onu kastetmiştim de tama neyse.

bu şekilde izlenim satın aldıgınız videolar direk para kazandırmaz hocam.izlenimler geldiginde youtube panelinde videoların izlendigini görürsünüz ama reklamlar açık olsada panelinize kazanç yansımaz.yansırsa zaten sahte tıkdan zarar görür hesap :) partnere girmenize,videoyu üstlere çıkarmanızda filan faydası olabilir bu izlenimlerin yani.direk reklamlardan para kazandırıyor olsa burda satış yapmak yerine,arkadaş kendi kanallarına para basardı yani onu demek istemiş ;)

Ben zaten reklam tıklatmasını kastetmemiştim ama sağol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri