{Satış} Youtube İzlenim Hizmeti

• Kullanıcı maihes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikayet anlamında söylemiyorum. Uzun yıllar SEO yapmış biri olarak söyledim. Google herzaman istikralı ve belirli bir periyot dahilinde ki artışları sever. Yoksa bir gecede 20k da basarsın. Ama senin işin bittiğinde kanal sahibi o izlenimi devam ettirebilecek mi ? Önemli olan burayı düşünmek.

Hocam konu içinde de belirttim, partnerlere girmek için alınabilir, bir sıkıntı olmaz :)

Herkese Merhabalar

Kısa bir süre için izlenim hizmeti vermekteyim, isteğinize göre organik yollardan izlenim çekmekteyiz.

1K izlenim; 5 TL
2K izlenim; 8 TL
5K izlenim; 20 TL
10K izlenim; 40 TL

bu izlenimler ile quiz-life gibi tüm partnerlere kanallarınızı sokabilirsiniz.
Sistem saglamdir kesinlikle oneriyorum. Sıkıntı yasamazsiniz..Özellikle hizli bir şekilde patnere kanallarinizi sokabilirsiniz.

[MENTION=9639]maihes[/MENTION] yapiyorsa sorun yasamazsiniz :) hayirli satislar kardesm

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

devam ediyoruz, bu aralar kendi işlerime yoğunluk verdim bu yüzden toplu siparişleri öncelik olarak alabilirim.

Herkese Merhabalar

Kısa bir süre için izlenim hizmeti vermekteyim, isteğinize göre organik yollardan izlenim çekmekteyiz.

1K izlenim; 5 TL
2K izlenim; 10 TL
5K izlenim; 25 TL
10K izlenim; 50 TL

izlenimleri nereden sağlıyorsunuz? videonun çoğu izleniliyor mu? yoksa fake izlenim mi?

tamam da hacı kaynak nedir sağlam mı adsensemiz tehlikeye girmesin diye soruyorum :)

adsense için böle bi çalışmaya girmyin hocam ztn nekadar saglam olsa bile partnere sokmalık için yapılırsa daha mantıklı olur 10 liraya quiz alcgna 1 k izlenim alıp 5 tl ye kara geçersiniz ufak bi örnek mesala

adsense için böle bi çalışmaya girmyin hocam ztn nekadar saglam olsa bile partnere sokmalık için yapılırsa daha mantıklı olur 10 liraya quiz alcgna 1 k izlenim alıp 5 tl ye kara geçersiniz ufak bi örnek mesala

haklısınız hocam partner lazım olursa öyle yapacağım bende

Herkese Merhabalar

1K izlenim; 5 TL
2K izlenim; 10 TL
5K izlenim; 25 TL
10K izlenim; 50 TL

bİR VİDEOYA TOPLAM kaç izlenim yolluyabilriyorsun bir günde tek video için ne kadar izlenim saglıyabilrsin 301den çıkıyormu videolar öyle 2-3 gün sonra değil organik videolar gibi 2-4 saat arasında çıkıyormu ilk mesajınız yetersiz bu tür detaylarıda yazarsanız herkes fayfalanır

bİR VİDEOYA TOPLAM kaç izlenim yolluyabilriyorsun bir günde tek video için ne kadar izlenim saglıyabilrsin 301den çıkıyormu videolar öyle 2-3 gün sonra değil organik videolar gibi 2-4 saat arasında çıkıyormu ilk mesajınız yetersiz bu tür detaylarıda yazarsanız herkes fayfalanır

Bunu bende merak ettım :)

Paketlerın ne kadar zamanda ızlenım aldıgı da onemlı?

satışı durdurdum kendi işlerimle ilgileniyorum artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri