Satlık kanal

• Kullanıcı mayk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanalda 10. milyon izlenim bile olsa yakında gider o kanal telif uyarısı var kanalda şahsen 1 tl veremem

kanalda 10. milyon izlenim bile olsa yakında gider o kanal telif uyarısı var kanalda şahsen 1 tl veremem

bi ben göremedim sanırım telif uyarısı olan videomu :o

kanalı normalde almayı düşünüyordum. olumsuz yorumlar yüzünden vazgeçmiştim. olumsuz yorum yapanları mahkemeye vermeyi düşünüyorum, sürüm sürüm süründürecem sizi :)
şaka bir tarafa ibreti alem için bu bölümde böyle bir konunun sürekli up-lanması saçma değil mi? satıyorsanız hala hiç değilse fiyatını belirtin satıp satmadığınızı söyleyin.
- satmıyorsanız konu kilit...-

bence saçma degil bu tür satış konularında savaş baltalarını cıkarıp bilmeden bildigini sanıp yorum yapan arkadaşlar görsün diye ara ara ss atıyorum
konunun kilitlenip kilitlenmeyecegide moderaretörlerin takdiridir her şekilde saygı duyarım

benim 5 para etmeyen kanalım bu konuyu actıgımdan bu yana hiç bir video eklenmeden hiç bir çalışma yapmadan 500+ dolar kazandı

bende 2milyon vievsli var telif dolayısıyla para kazanmaya ayarlıyamıyom ama şuanki haliyle bile en fazla 300 tl felan ediyor bu kanal hayatta 1000 etmez

qyz42.png

bu da son ss olsun bu konuda hepinize hayırlı işler :)

bu konuyu niye bu kadar abarttıgımı merak edenler vardır ilk sayfadan 2. sayfadan kaç tane mesaj silinmiştir o mesajların sahipleri kimlerdir bilmiyorum
ama mesajı silinenler kendilerini biliyor ve konumu görüyor :)

hocam şu anda bu kanal satılık mıdır?
Satılıksa, içindeki para size aktarılacak şekilde en son fiyatı nedir acaba?

qyz42.png

bu da son ss olsun bu konuda hepinize hayırlı işler :)

bu konuyu niye bu kadar abarttıgımı merak edenler vardır ilk sayfadan 2. sayfadan kaç tane mesaj silinmiştir o mesajların sahipleri kimlerdir bilmiyorum
ama mesajı silinenler kendilerini biliyor ve konumu görüyor :)

ihtarlı kanal satılabiliyormu? yukarısı kırmızı yanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri