Satma Paylaş

[MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] ne konuda yardım istiyorsun mesela ? hangi satılan ürünü alamadın da canın sıkıldı ?

yok dostum canım sıkılmadıda
herkesın sorunu var tabıı bu yt işlerinden,
suan yt ıle fazla ugrasmıyorum,

Deneme yapıcam 1-2 kez daha , sorun çıkmazsa konu açıcam.Tam net olmadan paylaşmayım sonra küfür yeriz:)

eğer düşündüğüm şekildeyse ki muhtemelen öyle anladım onay konusunda sıkıntı çıkmaz telefon numarasını rastgele sallasan bile sorun yaratmıyor kod gelmediği için ve kod istemediği için

Sen denemeden sonra diye bi konu baslığı ac ozaman kardes simdiden :D alıstık ya forumca böyle konulara saka biyana insallah olur sorunsuzda paylasırsın

ben videolu anlatım olarak düşünmüştüm ama sonradan yöntemi hemen fixleyebilir diye google sadece uygulamalı olarak gösteriyorum arkadaşlara :)

Forumun amacı tabiki paylaşım yapmak, fakat kimseye birşeyi zorla yaptıramayız.
Bazılarıda Ticaret yaparak kazanmak istiyor.

Tüm konuları ifşa etmeleri tabiki kimsenin işine gelmez, ne kendilerinin nede bu forumdaki o taktikleri bilen başkalarının.
Sonuçta forumda gerçekten birçok İspiyoncu var.
( ne geçiyorsa ellerine)
Burda paylaşılan açıkları söyleyip Google'a açıkları kapattırıyorlar.

Herkes istediğini yapmakta özgür sonuçta forum ticaret forumu ayrıca.
Ne diyelim, herkes hakkında hayırlısı.

Kusura bakmayın hocamda şu an spam bu durumdaysa zamanında her önemli bilginin forumda paylaşılıp içine edilmesinden dolayı. Bir bilgiyi öğrenip anında 1000 kanal basan mı ararsın, dünya engeli geçilme yöntemi paylaşılınca direk fix yemesini mi ararsın burada ne zaman bilgi paylaşılsa o bilgi çöp oldu gitti. Farklı görüşte olan olabilir ona bi şey demiyorum. Bugün spamın zorlaşmasının sebebide zamanında o bilgileri forumdan görüp görüp gelişi güzel spam yapılması.

Paylaşılan bir konu bir aydan uzun fayda sağladımı ? Üstüne bir sorun daha eklendi her zaman.spam gibi değil kendinizi küçük bir şirket gibi görmeniz lazım.gizli bilgilerinizi neden halka açasınız ki ? Tabiki illaki paylaşım olmalı ama herşeyi paylaşmak ne kadar doğru ? Eğer bu konuyu destekliyorsanız neden dean arkadaşımızın özelden bekliyorum yazısına tepkiniz YÖK neden kardeşim herkese söyleyin demiyorsunuz ? Kusura bakmayın ama konu içinde bile herkes çelişiyor.keşke tamamen paylaşım ruhlu bir konu olsaydı ve sizde bence biraz arkadaşlara bize bilmediğimiz birşey verseydiniz de örnek olsaydınız.. saygılarımı sunar hayırlı akşamlar dilerim

Allahım sen forumda olan harçlığını çıkartmak için uğraşan çabalayan genç öğrenci kardeşlerimi ve evinin çoluk çocuğunun rızkını temin etmek için gecesini gündüzüne katan benden büyük abilerimi, benden küçük kardeşlerimi Umut tacirlerinden koru Allahım

Son düzenleme:
Sorunumuz da bu işte, yöntem bulanlar geliştirenler dahi değiller hepimiz gibi sıradan spamcılar.

Eğer yaptığınız işi sadece video yüklemekten ibaret sayarsanız illaki sendelersiniz
Devamı olsun istiyorsanız kendinizi de geliştirin kendi yönteminizi taktiğinizi oluşturun.

Başkasının bildiği yöntem değerini kaybetmeden miadı dolmadan yar olmuyor kimseye.
-----------
Ha birde adsense üzerine kumar oynamayın bedeli çok ağır oluyor.
Adsense i tel ile onaylamak çok büyük bir sorunmu da yeni yeni icatlar çıkartıyorsunuz
Adsense ten başka ne kaldı elimizde

Son düzenleme:
ben ücretiyle satın alanlardanım. aslında kendime göre yetecek taktiklerim var. ama üstün körü hergün 15-20 kanal açmaktan adeta robotlaştım.benim tek sıkıntım şöyle durup kanalları incelememek. adam 1 kanal yapıyor 1 günde her videosuna 3000-5000 izlenim alıyor. ben yapıyorum 15 kanal gelen izlenim video başı 0-50 arası nadiren 250-500 buluyor. Tamam itiraf edeyim günde 20K izlenim alanlarda var ama bu oran%1 bile değil. Bugün bazı kanalları incelerken gerçekten muhteşem bir taktik buldum. bunu kendime saklayacam şuan. ama adam yeni açtığı kanala bu yöntemle muhteşem bir izlenim yolluyor. gerçekten adamı tebrik ettim. güzel para kazandığından adım gibi eminim. VDS sayısı ve gmail sayısı olarak adamdan çok hada iyi olduğumu düşünüyorum. fırtınayı koparacam gibime geliyor.

ben ücretiyle satın alanlardanım. aslında kendime göre yetecek taktiklerim var. ama üstün körü hergün 15-20 kanal açmaktan adeta robotlaştım.benim tek sıkıntım şöyle durup kanalları incelememek. adam 1 kanal yapıyor 1 günde her videosuna 3000-5000 izlenim alıyor. ben yapıyorum 15 kanal gelen izlenim video başı 0-50 arası nadiren 250-500 buluyor. Tamam itiraf edeyim günde 20K izlenim alanlarda var ama bu oran%1 bile değil. Bugün bazı kanalları incelerken gerçekten muhteşem bir taktik buldum. bunu kendime saklayacam şuan. ama adam yeni açtığı kanala bu yöntemle muhteşem bir izlenim yolluyor. gerçekten adamı tebrik ettim. güzel para kazandığından adım gibi eminim. VDS sayısı ve gmail sayısı olarak adamdan çok hada iyi olduğumu düşünüyorum. fırtınayı koparacam gibime geliyor.

yokmu bi ip ucu :D

En büyük sıkıntı şu aslında. Arkadaşın biri konu açıyor işte xxxxxx yöntemle dünya engelini geçiyorum yada xxxxx yöntemle video hit patlaması yaşıyor vs...

Hemen birisi çıkıyor işte; o yöntem boşşşş. Boşa denemeyin...

SEBEP? sebebi yok çünkü doğrusunu biliyor paylaşmıyor.

Madem işe yaramadığını biliyorsun ozaman doğrusunu sen açıklıcaksın... bu işler böyle yürümeli.

Satılan yöntemin benim gözümde HİÇ BİR DEĞERİ YOKTUR... işte şunu buldum bunu buldum xxxx tl ye satıyorum. Kaç kişi alacak en fazla 10 kişi 30 kişi. Sen sanıyormusun bu 10 kişi ile kalacak :)

Şuan ben 3 arkadaşımla çalışıyorum benim bildiğim ne varsa aynısını oda bilir. Aynı şekilde onun bildiğinide ben bu işler böyle ilerler.

İnternette öğrendiğim tek şey varsa (bazı durumlar hariç) para vererek para kazanılmıyor.

peki yöntem ne olmalı? yüz yüze görüştüğünüz yada anlaşabildiğiniz 2-3 arkadaş (fazla olmasın) çevresi edinin ve deneme yanılma yöntemleri ve rakiplerinizi takip edin ve inceleyin. Senin göremediğin ayrıntyı belkide arkadaşın görecek ve bu işten ekmek yiceksiniz.

Ben paylaşmayı severim. Paylaşmak ama nasıl paylaşmak, balık vermekle olmaz, insanlara balık tutmayı öğreteceksiniz.

XXX yöntemi dene geçersin OLMUCAK...

ben şurayı araştırdım ve şu programı kullandım olacak gerisini uğraşıp vatandaşın kendi bulacak yok öyle bedavaya hazırcılık. Herkes emek edecek öğrenecek. Öğrendiği olayında kıymetini bilecek emek verip çalışacak.

saygılar...

+15 onaylamadan uzun video atmayi paylaşmıştım, hop silindi. Kim tarafindan silindi niye silindi hiçbir aciklama yapilmadi.

Mobil Mesaj

duygusal yaklaşıyosunuz abi Herşeyi bedava beklemek akıntının tersine doğru yüzmeye çalışmaktan başka bişey degil. acı ama gerçek hayat böyle.. ufak tefek açıklarıda paylaşırsanız günde yüzlerce kişinin girdiği yere 2 güne fixleniyor kime fayda sağlıcak şimdi bu ? paylaşmış olmak içinmi paylaşıyosunuz yoksa pohpohlanmak için mi?

Burasi paylasim formu ona lafim yok ama bu kadar duygusal olmayin ufak tefek seyler paylasiliyor eyvallah ama ses getirecek bisey paylasildigin o acigin kapanmasi 1 ay gecmez. Paylasmak sizce yararli mi degil mi ? Ben ugrasmisim biseyler bulmusum 3 yillik tecrube ile sonra burda paylasiyorum 1 ay sonra kapaniyor taktik gidiyor. Benim o kadar calismam ve tecrubem ne olcak ? O kadar emek ugras heba mi olsun yani onu mu istiyorsunuz . Benim bildigim kullandigim tek acik aylardan beri kullaniyom onaysiz kanala uzun video atmak. Ondan baska ne acik bilirim ne de bisey gerek yok cunku tecrubeler yerini dolduruyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri