En büyük sıkıntı şu aslında. Arkadaşın biri konu açıyor işte xxxxxx yöntemle dünya engelini geçiyorum yada xxxxx yöntemle video hit patlaması yaşıyor vs...
Hemen birisi çıkıyor işte; o yöntem boşşşş. Boşa denemeyin...
SEBEP? sebebi yok çünkü doğrusunu biliyor paylaşmıyor.
Madem işe yaramadığını biliyorsun ozaman doğrusunu sen açıklıcaksın... bu işler böyle yürümeli.
Satılan yöntemin benim gözümde
HİÇ BİR DEĞERİ YOKTUR... işte şunu buldum bunu buldum xxxx tl ye satıyorum. Kaç kişi alacak en fazla 10 kişi 30 kişi. Sen sanıyormusun bu 10 kişi ile kalacak
Şuan ben 3 arkadaşımla çalışıyorum benim bildiğim ne varsa aynısını oda bilir. Aynı şekilde onun bildiğinide ben bu işler böyle ilerler.
İnternette öğrendiğim tek şey varsa (bazı durumlar hariç) para vererek
para kazanılmıyor.
peki yöntem ne olmalı? yüz yüze görüştüğünüz yada anlaşabildiğiniz 2-3 arkadaş (fazla olmasın) çevresi edinin ve
deneme yanılma yöntemleri ve
rakiplerinizi takip edin ve inceleyin. Senin göremediğin ayrıntyı belkide arkadaşın görecek ve bu işten ekmek yiceksiniz.
Ben paylaşmayı severim. Paylaşmak ama nasıl paylaşmak, balık vermekle olmaz, insanlara balık tutmayı öğreteceksiniz.
XXX yöntemi dene geçersin
OLMUCAK...
ben şurayı araştırdım ve şu programı kullandım olacak gerisini uğraşıp vatandaşın kendi bulacak yok öyle bedavaya hazırcılık. Herkes emek edecek öğrenecek. Öğrendiği olayında kıymetini bilecek emek verip çalışacak.
saygılar...