Sayfa TO vs Tbm

ayarsız olan hesap daha mı iyi yani sizce? facebook adwords google ve bir sürü site engelledim, sonra hassas kategorilerden video casual oyun bunu bıraktım bir tek diğerlerini engelledim, ayaar dediğim bu, ben baktım tam bi fikir oluşturamadım ayarlılar ve ayarsız ile ilgili, sizce ayarları neden kaldırmalıyım?

Reklamlar kullanıcıların bilgisayarlarındaki çerezlere göre gösteriliyor. Sende çıkan reklam bende çıkmaz. bende gözüken sende gözükmez. Ben istemediğim bir reklama tıklamam.. Örneğin, telefon fiyatlarına bakarım araştırırım, youtube reklamıda ona göre içerik olarak telefon reklamı yayınlar ilgilimi çeker telefona göz atmak için reklama tıklarım. Böyle düşün. İstemediği birşeye tıklamaz kimse. Sen zorla video casual oyununu tıklatmaya çalışıyorsun gibi birşey olmuş. Bence bütüm engelleri kaldır. 1 2 hafta böyle dene bi bakalım. Tabi sen bilirsin.

Reklamlar kullanıcıların bilgisayarlarındaki çerezlere göre gösteriliyor. Sende çıkan reklam bende çıkmaz. bende gözüken sende gözükmez. Ben istemediğim bir reklama tıklamam.. Örneğin, telefon fiyatlarına bakarım araştırırım, youtube reklamıda ona göre içerik olarak telefon reklamı yayınlar ilgilimi çeker telefona göz atmak için reklama tıklarım. Böyle düşün. İstemediği birşeye tıklamaz kimse. Sen zorla video casual oyununu tıklatmaya çalışıyorsun gibi birşey olmuş. Bence bütüm engelleri kaldır. 1 2 hafta böyle dene bi bakalım. Tabi sen bilirsin.

çok haklısınız, Bütün engelleri hemen kaldırıyorum. Peki engellediğim siteler kalsınmı? adwords, facebook google ve 40 50 kadar daha site var, ?

0,06 nedir ya arkadaşlar yabancı içerikli videolar birde :((

Sayfa to çok yükseldi %12 yi geçtik.
Birkaç gündür %9-10 civarıydı bugün aşırı arttı.
Daha öncesinde ise %7-8 idi.
3-4 gün sonra bu gidişle %15 olur nasıl düşürebiliriz?

2 günder berbat gidiyor. Video reklam çıkmama olayı erkenmi başladı acaba ya. Hem tbm hem to yerlerde.

O halde bende paylaşayım umarım sıkıntı olmaz. Evet 2 adsense 'da facebook, google, adwords vs. 50ye yakın siteyi engelleyip, hassas kategoriden sadece video ve oyun' a izin verdim, 2 adsense 'da bunu uyguladım, 3. adsense'a hiç bir ayar yapmadım..

Aşağı yukarı aynı gibi fakat sanki ayar yapmadığıım adsense'ta izlenme oranına göre tık daha düşük. TBM to değişken,

1. resim ve 2. resimdekiler ayarlı, 3. hiç bir ayar yapmadığım adsense

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/43051-sayfa-vs-tbm-2.html

Senin icerikde sikinti var ben hic bi atar yapmadim her aey normal

eylül ayı itibariyle diplerde... böyle giderse farklı metodlar denemek zorunda kalıcağım partnerden adsenseden hepsinden darbe yedim

ben yt yi bıraktım 1 aydır yapmıyorum facebook sayfa kasıyorum yarı yaşımda çocuklarla hahaha rezillik

son 2-3 gündür çok düştü değerler herkeste böyle mi aceba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri