sayfato hakkında ?

• Kullanıcı Sefer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Sefer

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce arkadaşımla uzun video çalışmaya başladık.Orta reklam açık.Forumda bakıyorum bir çok kişinin sayfato su %10 üzerinde bizimkisi %3 nasıl artırabiliriz? ne yapmamız gerekiyor ?

Teşekürler.

bende 1 video patladı sayfa to 1 den direk 13 e çıktı sanırım önerilende çok çıktığı zaman oluyo (yanlış biliyor da olabilirim benim düşüncem...)

BU KONUYA bir bakın hocam isterseniz bende +20 dk çalışıyordum %4 den %7,5 lara çıkmıştı.

hocam onu yaptık biraz düştü 1 hafta falan bekleyeceğiz bakalım.

---------- Mesaj saat 00:14:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:27:19 civarında gönderildi. ----------

Başka fikri olan var mı arkadaşlar ?

---------- Mesaj saat 00:45:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:14:16 civarında gönderildi. ----------

Başka fikri olan var mı arkadaşlar ?..

İzleyici kitlen tıklamıyorsa tıklamıyordur, yapabileceğin birşey yok. :)

Kısaca bir özet geçeyim sayfa to ya etki eden maddelerle ilgili
1. Video uzunluğu
2. Video ortası reklam yerleşimi
3. Adsense reklam ayarlamaları ile video reklam arttırımı
4. Videoların kategorisi

İlk 3 adım için; videolarım uzun, aralarınla yedişer dakika olacak şekilde video ortası reklam var, arkadaşların açtığı konudan adsense ayarlamalarımı yaptım diyorsanız eğer olay kategoride bitmektedir. Aynı durumu bende yaşıyorum ve şunu söyleyebilirim kaliteli ve konusu az bulunan değerli reklamların çıktığı alanlarda sayfa to çok olur çünkü kullanıcılar o reklamları fazla görmemiştir reklamı yeni gören kişiler illaki tıklar ama sen sıradan videolar atıyorsan araba kazasıdır işte filmdir falan senin videona gelene kadar o reklama adam en az beş kere çatmıştır bile dolayısıyla çekiciliği kalmıyor ve bu alanlarda tık az oluyor.
Şahsi görüşlerimdir iyi çalışmalar.

En önemli noktalardan biri de izleyici kitlen bence hocam. Kadınlar daha çok tıklıyor mesela bence.Benim gözlemlediğim o yönde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri