Sby Network Hizmetinizde !

serricatil1

Kayıtlı Üye
Ve Selamun Aleykum Ytpara Ailesi.

[url=http://www.sbynetwork.com][/URL]

SBY NETWORK Artık Hizmetinizde.
Music Nation Kalitesiyle

SBY Network Kesinti Oranı %30

Başvuru Şartları:

•Kanalınızda Telif/Eşleşen/Topluluk gibi içerikler olmamalı.
•Kanalınızda para kazanma aktif ve Herhangi bir uyarı olmamalı.
•Kanalınız başka bir network’e bağlı olmamalı.
"Boş Kanallarınızıda Kabul Ediyoruz."

Ödeme:
•Banka Hesabı (Limit 150$)
•Western Union (Limit 150$)
•Paypal (Limit 1$)

7/24 Skype Desteğimiz Mevcuttur. skype: Muhammedbh

Hepimize Hayırlı ve Uğurlu Olsun Herkesi Bekleriz :)

Son düzenleme:
Daha kac musicnations ile anlasip milleti magdur edeceksiniz ona buna bloke koyan network bu hayir gelmez.

Mağdur eden bizim partner değil hocam , önce deneyin denesinler sonra böyle konuşun, böyle peşin hüküm vererek bi yere varamazsınız ve biz bu işte tecrübeliyiz.

networkle ilgili mesajları hiç okumadan sanırım hocam forumdaki,arkadaşın söyledigi dogru.mn ye ilk onay veren,kullanın diyen ytr networkdeki arkadaşlar dahi bunu biliyor,söylüyor.sizin bu işte tecrübeli olup olmadıgınızı bilmiyoruz ama mn yi biliyoruz.sonuçda ödemeleri siz degil,mn yapıyor :)

Mağdur eden bizim partner değil hocam , önce deneyin denesinler sonra böyle konuşun, böyle peşin hüküm vererek bi yere varamazsınız ve biz bu işte tecrübeliyiz.

Tecrubeli oldugun halde bagli oldugun network hakkinda hic bi arastirma yapmadin mi? 2 aydir deniyor zaten millet, 10 kisiden rahat 7 tanesi bloke yemis sen magdur eden bizim partner degil diyorsun. Partnerden kastin kendi recruiter yada hublugun mu yoksa music nation mu? Eger kendinden bahsediyorsan yine yanlis yapiyorsun cunku odemelere hic bi etkin yok. Music nation isterse oder, -ki bi cok insanin odemesi bloke oldu.

Demekki buradan anlasiliyorki musicnation bu arkadasin kurdugu gibi alt networklerine parayi veriyorki bu arkadas ugrasiyor ,ağına insanlari topluyor.Yani blokelerden parasini alamayan sadece kanal sahipleri.

bu konuyu açan arkadasinda bilgisi muhakkak var olduguna göre mn networkünün bloke koydugundan
neden kendi komisyonunu alamayacagi bi networkü seçsin.
yani olan kanal sahibi arkadaslara oluyor.

Demekki buradan anlasiliyorki musicnation bu arkadasin kurdugu gibi alt networklerine parayi veriyorki bu arkadas ugrasiyor ,ağına insanlari topluyor.Yani blokelerden parasini alamayan sadece kanal sahipleri.

bu konuyu açan arkadasinda bilgisi muhakkak var olduguna göre mn networkünün bloke koydugundan
neden kendi komisyonunu alamayacagi bi networkü seçsin.
yani olan kanal sahibi arkadaslara oluyor.

Aynen hocam çok güzel dediniz :)

networkle ilgili mesajları hiç okumadan sanırım hocam forumdaki,arkadaşın söyledigi dogru.mn ye ilk onay veren,kullanın diyen ytr networkdeki arkadaşlar dahi bunu biliyor,söylüyor.sizin bu işte tecrübeli olup olmadıgınızı bilmiyoruz ama mn yi biliyoruz.sonuçda ödemeleri siz degil,mn yapıyor :)

elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum hocam , önceden yapılmış hatalar yüzünden her hub'luk için böyle konuşmak biraz yanlış olmaz mı , sanki denemiş kanallarınıza bizim yüzümüzden bloke gelmiş gibi konuşuyosunuz :) buyrun gelin hocam deneyin sonucu yine yazarsınız hocam :)

Tecrubeli oldugun halde bagli oldugun network hakkinda hic bi arastirma yapmadin mi? 2 aydir deniyor zaten millet, 10 kisiden rahat 7 tanesi bloke yemis sen magdur eden bizim partner degil diyorsun. Partnerden kastin kendi recruiter yada hublugun mu yoksa music nation mu? Eger kendinden bahsediyorsan yine yanlis yapiyorsun cunku odemelere hic bi etkin yok. Music nation isterse oder, -ki bi cok insanin odemesi bloke oldu.

haklısınız hocam hiç bi araştırma yapmadım :)

kardeşim neyi denesinler sen de o zaman bize ödeme olmassa cebimden vericem hoş hoş sokalım 1 haftada sade 1 kanaldan 500 dolar kazandıralım ? vericen mi bloke konursa hakkım olanı hayır o zaman bloke gelince bu vebalin altında nasıl kalıcaksın ? insanları yanlış yönlendirmeyin şimdi 1 adamın asgari ücretinin kaç katı paramız kaldı MN de emeklere de yazık zamanada.

Deneyen denesin ona sözüm yok tabi ki ama gelin illa bizi deneyin farkı gözetceksiniz gibi şeyler söyleyip insanları kandırmayın bi fark yok öderlerse komisyonunu alacan o kadar işte.. Ha sen bi fark yarat bu bloke olayını geniş çaplı sor bi soruştur onlara ödemelerin geri yolladığına dair kanıtları al ödeme yapılan kanalların oranını açıkla şu şu kategori ödeniyor de giren girsin yoksa burada gel birde beni dene demek artık benim gözümde Sen bi denede öderlerse kırışırızdan öteye değil.

Bu sadece sen değil tüm Hub ve Rec olarak MN ye bağlı partnerlere sözüm. sen ısrarcı olduğun için buraya yazmak zorunda kaldım

Son düzenleme:
elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum hocam , önceden yapılmış hatalar yüzünden her hub'luk için böyle konuşmak biraz yanlış olmaz mı , sanki denemiş kanallarınıza bizim yüzümüzden bloke gelmiş gibi konuşuyosunuz :) buyrun gelin hocam deneyin sonucu yine yazarsınız hocam :)

haklısınız hocam hiç bi araştırma yapmadım :)

Yahu senin odemelere zerre kadar etkin yok ki neyi denesin millet? Ne farkin var yani diger hublardan? Odemelerle ugrasan Music Nation'un kendisi. Odemeleri blokeleyen tabiiki sen degilsin fakat ekstradan yaptigin birseyde yok. Kusura bakma fakat siz butun hublar recruiterler ancak gelip foruma referans linkinizi veriyosunuz o kadar. Baska yaptiginiz bisey var mi? Network actim diyenlerin bi cogu ingilizce dahi bilmiyor.

hocam sen olayı yanlış anlıyorsun.biz burda seni yada diger hubları,recleri eleştirmiyoruz.sorun senin baglı oldugun mn ile ilgili.diyorsun ki bana kanal bagladın da bloke mi yedin.senin bunla ilgili bi yetkin yokki,senle ne alaksı var.ne bloke gelmesi,kalkması nede parayı ödeme konusunda ne senin nede diger hubların bi yetkisi yok.sen dersen ki benim elimde direk sizin paralarınızı ödeme yetkim var,o zaman başka.ama mn nin ödemedigi paraları ne sen ne başka hublar ödemez,ödeyemez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri