Scalelab Dolandırıcıdır Uzak Durun !!!

500 dolar üstünü asla ödemiyorlar. Partnerden atıp güle güle diyorlar. 100-200 dolar vs. arada ödedikleri oluyor sus payı. SCAM'ın kralı..

3 hane

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yemleme onlar 4 haneye gecince kanallarına tekmeyi basacaklar geçen ödemede 3,5 k dolara çöktüler benim tek kanaldan bu gaming adileri yol yakınken kanalları kurtarmaya bak sonra kafanı vurma taşlara benden sana tavsiye..

Bu hırsızlar bu sefer 269 dolar ödemeyı yapmadılar Kanalın dashboard bağlantısını kaldırdılar fakat kanalı partnerden atmadılar Ben buraya çok önceden kanal bağlamıstım son 2 kanal kaldı aynı olayı onceden de yaptılar Bunlar hakiki öz dolandırıcılar

2 haneli ödemem gelmiş payoneere, kanal sokabilsem sokarım aslında adsenseye yem edeceğimize buraya yem ederiz çok çok.

2 haneli ödemem gelmiş payoneere, kanal sokabilsem sokarım aslında adsenseye yem edeceğimize buraya yem ederiz çok çok.
Kardeşim sen bilirsin lakın bunlar harbıden hırsız kanalın hep 2 hane kazanmaz yarın öbür gun 3hane 4 hane kazandığı zaman paranı vermezlerse üzülürsün Bana diyebılırsın sen nıye bağladın ben 1 sene once bağladım bilmiyorumdum Bir de artık dersımı ıyı aldım hangı partner olursa olsun kanal bağlayacak olsam açıyorum ytpara arkadaşlar ne yazmıslar onu okuyorum Gercekten ytparada değerli arkadaşlar partner hakkında ıyı veya kötü ne yazmıslarsa cıkıyor

Kardeşim sen bilirsin lakın bunlar harbıden hırsız kanalın hep 2 hane kazanmaz yarın öbür gun 3hane 4 hane kazandığı zaman paranı vermezlerse üzülürsün Bana diyebılırsın sen nıye bağladın ben 1 sene once bağladım bilmiyorumdum Bir de artık dersımı ıyı aldım hangı partner olursa olsun kanal bağlayacak olsam açıyorum ytpara arkadaşlar ne yazmıslar onu okuyorum Gercekten ytparada değerli arkadaşlar partner hakkında ıyı veya kötü ne yazmıslarsa cıkıyor

Doğrudur hocam. Adsense de sıkıntı, kanalı bağlıyorsun 1 hafta dayanmadan spamdan kapanıyor, sonra %99 kesinti yapıyor-kesinleştirmiyor vs., ayın 12sinden sonra ne olduğunu görüp karar vereceğiz. Ödemeyi sıkıntısız yapacak partner de yok. Bir ara multicolor ile çalıştım, çalıştığım zamanlar iyilerdi, şimdi onların da ana partner ödeme yapmıyor, millet diken üstünde bekliyor şuan. Dailymotion çalışıyordum yan gelir olsun diye, o da sıfır çekiyor istatistikler 2 aydır. Yani şu ortamda denenebilir.

Şu adamları zengin etmeyin yav. :) Göz göre göre. Ya tutarsa mantıgı ile iş mi yapılır. 20 kanalım vardı bunlarda 15'ini tam ödeme günü atmış. Normalde almam gereken 3k dolar bana 15 dolar göndermişler payooner. :) Sonra diğer 5 kanala baktım hepsine unlink verilmiş yani partnerden atılmış panel baglantıları kesilmiş ama hala onlara baglı. Yt baglantısını kaldırmıyor itler. :)

Şu adamları zengin etmeyin yav. :) Göz göre göre. Ya tutarsa mantıgı ile iş mi yapılır. 20 kanalım vardı bunlarda 15'ini tam ödeme günü atmış. Normalde almam gereken 3k dolar bana 15 dolar göndermişler payooner. :) Sonra diğer 5 kanala baktım hepsine unlink verilmiş yani partnerden atılmış panel baglantıları kesilmiş ama hala onlara baglı. Yt baglantısını kaldırmıyor itler. :)
Aynen hocam dashboarddan bağlantıyı kestıler ama dedınız gibi kanal hala onlarda gözüküyor Şu dunya yüzünde ne adı ınsanlar var Lafa geldımı avrupalıyız medınıyız lafları havada ucusur bu dolandıcı hırıszlarda

içerde 3-5 kanalımdan yüzlerce $ param var,dün 27$ mı ne göndermişler banada payoner ile :) 5 kanal varsa her ay birisini ödüyor,onuda tabi 100$ alacaksam 20$ olarak ödüyor.ne güzel iş valla :D

namussuzluk başa bela karakterını satarlar boyle adamlar onursuz haysıyetsız adamlar sorsan ama kendıne iş adamı dıyen adamlar

Kanalim unlink edilmisti kapanmamisti ama 2 telif almistim bu ayki odeme dun sabah geldi mesaj attigimda sonraki ayki kazancida gondereceklerini soylediler kapanmadiklari boyunca. Ayrica ek bilgi olarak 3 ay sonra %25 e dusuyor kesinti orani.hayirli kazanclar

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri