Scalelab Multi Channel Network Tanıtım

-3 Adet kanalımla başvurdum kabul edildi.
-Başvurudan sonra ne bir video yüklendi, ne de bir video silindi, kanal olduğu gibi duruyor ve kazandırmaya devam ediyordu.
-2 ay boyunca 100-150 dolar civarında ödemeler yapıldı, sorun çıkmadı
-1100 dolar ödeme birikti, onlar google ödemesini aldılar ve %35 kesinti ile panele yansıdı.1100 dolar panele yansıyan tutardır.
-Ödeme günü kanalın atıldığını gördüm, gelen mailde kanalın spam olması ile ilgili bir ibare yoktu, zira kanalı o şekilde kabul etmişlerdi, bu nedenle kanalın inceleme altında olduğu yalanı ortaya sürüldü.

Sonuç: Gerçekten çok dürüst bir firma özgün kanallarınızı gönül rahatlığıyla bağlayabilirsiniz.

Tabi olası bir aksilikte Türkiye yasaları onları bağlamadığı için sanırım ABD mahkemelerine başvurmanız gerekir.

benim hubluğumda ki kanalların dashboardlarını silip paraları ödemediler.

Fakat genelleme yaparak Özgün kanal sahiplerinin ödemelerinide katarak DOLANDIRICIDIR denilmesi yanlıştır.

Bende özgün kanal sahiplerine yönelik bir hizmet verdiğim için Personeli olduğum firmanın genelleme yapılarak dolandırıcıdır kelimesini asla kabul etmediğimi söylüyorum.
Senin dediğine göre spam kanalı olanları dolandırabilirler ama bu onları dolandırıcı yapmaz anlamına geliyor.

Spam kanaldan bahsediyoruz hocam . MCN'ler spamda olsa özgünde olsa google'dan parayı genelde alıyolar. Ama spam kanalları kafalarına göre atabiliyolar ve ödemeyebiliyolar. Bunu inkar eden yok zaten

"Çünkü google açık ve net olarak bir kanalın tutarını kanal sahibine ödenmiyorsa ve kanal ne olursa olsun parayı google'a geri göndermeniz gerekiyor diye açıkca sözleşmesinde bulunuyor."

Bu konuda gözlerimle gördüğüm bir sözleşme yok benim.

Madem ödemiceksiniz o zaman neden alıyosunuz diyende olabilir. Ama bu risk spam kanal kazançlarında her zaman vardır.

Fakat genelleme yaparak Özgün kanal sahiplerinin ödemelerinide katarak DOLANDIRICIDIR denilmesi yanlıştır.

Bende özgün kanal sahiplerine yönelik bir hizmet verdiğim için Personeli olduğum firmanın genelleme yapılarak dolandırıcıdır kelimesini asla kabul etmediğimi söylüyorum.

Bu konuda'da binlerce özgün kanalın ödemesini düzenli yapan bir MCN'ye spam kanalların ödemesini yapmadı diye dolandırıcıdır diye karalanarak özgün kanal sahiplerinin kanallarını bağlama düşüncesinden vazgeçmesini düşündürücek yorumların kaldırılması ve silinmesi yönünde yönetime talepte bulundum .

Quiz ile alakalı dönemde sözleşmedeki metni gördüğümü hatırlıyorum. Fakat mobil olduğum için sözleşmeyi bulmam şuanda imkansız.

Fakat ne olursa olsun düşüncen bana göre çok zıt. Anlıyorum ki spam çalışan kanalları kanul etmişsiniz, ödemelerini cebe atmışsınız ve spamci oldugu içinde beni ilgilendirmez diyorsun. O zaman quizden farkın kalmıyor ki.

Yani spam kanal istemiyor olabilirsin, ama spam kanalı kabul edip parasını google dan alıp o parayı da kanal sahibine veya google a iade etmemek etik bir davranış olmadığını düşünüyorum.

Neyse benimkiler şahsi fikrim, sende zamanında spamciydin. Sana yapılsaydı bu olay ve adamlar haklı ya paranı ödemesinler diye düşüneceğine inanıyorsan sorun yok.

Galiba yaşlanıyorum ve anlıyamazoluyorum...

benim hubluğumda ki kanalların dashboardlarını silip paraları ödemediler.

Senin dediğine göre spam kanalı olanları dolandırabilirler ama bu onları dolandırıcı yapmaz anlamına geliyor.

Dolandırıcı bir MCN diye genelleme yapılamaz anlamına geliyor söylediklerim.

Hatta Özgün kanal yapın böyle dertleriniz olmasın gizli mesajı bile içeriyor :)

Quiz ile alakalı dönemde sözleşmedeki metni gördüğümü hatırlıyorum. Fakat mobil olduğum için sözleşmeyi bulmam şuanda imkansız.

Fakat ne olursa olsun düşüncen bana göre çok zıt. Anlıyorum ki spam çalışan kanalları kanul etmişsiniz, ödemelerini cebe atmışsınız ve spamci oldugu içinde beni ilgilendirmez diyorsun. O zaman quizden farkın kalmıyor ki.

Yani spam kanal istemiyor olabilirsin, ama spam kanalı kabul edip parasını google dan alıp o parayı da kanal sahibine veya google a iade etmemek etik bir davranış olmadığını düşünüyorum.

Neyse benimkiler şahsi fikrim, sende zamanında spamciydin. Sana yapılsaydı bu olay ve adamlar haklı ya paranı ödemesinler diye düşüneceğine inanıyorsan sorun yok.

Galiba yaşlanıyorum ve anlıyamazoluyorum...
efe hocam bende yaşlanmıyorsunuz gittikçe gençleşiyorsunuz :) düşüncelerinize ve mantıgınıza hastayım :D tamamen doğru :):D:D

Ya benimde 10k dolarım kaldı arkadaşlar. 4 5 ay önce dahada yapmıyorum işte Yt, burada Orçun arkadaşımıza yüklenmenin manası yok, böyle bir riskin olduğunu hep biliyordukç. ben yine ödemeyi alırım diye, adamlarla çok mailleştim 2 ay boyunca john yollamam diyor Ralf mi hatırlamıyorum r li tip tamam ödeyeceğiz payooner ver dedi , bend eo yok dedim paylpal verdim webmoney verdim ödemdeiler cevapda vermediler, hatta ben bunlara icin domain bile aldım onlara sayıp sövmek için ama sonra deymez dedim, kanalı özgün gibi sokup spama çevir sonrada öde de adamlar 3ün 1ini veriyorlar anca, ağlayıp dövünmenin manası yok, ha gelipde burda bu adama şimdi laf yapmanızın manası yok onunda parası kaldı ben biliyorum. Özgün kanal sahipleri için en iyi mcn'lerdendir Scalelab Ama otostopöu çocukları 10k dolarıma çöktü o günden beride 1 tek video atmadım yt'e. ALLAH belalarını versin ne diyeyim :'(

Konu Sahibi arkadaş yt de ne kadar eski bilmiyorum da scalaleb i savunmak gerçekten enteresan adamların yemediği halt kalmamış kaç kişinin parasına çöktüğü hiç belli değil sen gelmişsin savunuyorsun gerçekten tuhaf

Şöyle içerde bi 10 15 k paran kalsaydı ne olurdu acaba gerçekten fikrini merak ediyorum

dolandırıcılar 2 kanalın parasını hala vermediler.. bu partnere sakın ola girmeyin

wm ödemesi için yapmamız gereken özel bişey mi vardıda kaçırdım hocam ben?sanırım direkt scalelab a baglamışım,para getirmeyen kanallarıma bakarken şimdi bi kanala denk geldim ve içerisinde 300 küsür $ para var.paneline baktım,paypal ve payoner var ama webmoney göremedim.bu adamlarda bikaç kanalım varmış benim ama hiç ödeme almadım ben bunlardan.webmoneye nasıl alıcaz bu paraları?

Hocam WM var ama ruble olarak ödüyorlar sizde ruble hesabı acın wm programı ile para geldikten sonra dolara dönüştürebiliyorsunuz onu programdan daha sonra da öyle bozum yapılıyor. Ruble bozumu yapmıyorlar.

[MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION] bu sahtekarları hiç savunma bu adamlar nasıl adamlar anlatıyım.Spam kanallarını alırlar sonra mail atarlar kanallarınızı attık ama atmazlar çünkü halen para kazanmaya devam ederler bunlar bu kadar adi bir scamcı partnerdir.Paralarımın üstüne yattı bu şirket sadece benim değil bir çok kişininde yattı.

Madem özgün kanal alıyorsun sadece özgün kanal al spam kanal alma 1-2 ay ödeme yaparlar sonra da bak ne olur görürsün lütfen forumda ki konulara bak bilip bilmeden gitmissin scam network sunmussun buraya ayıp yani.

[MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION] bu sahtekarları hiç savunma bu adamlar nasıl adamlar anlatıyım.Spam kanallarını alırlar sonra mail atarlar kanallarınızı attık ama atmazlar çünkü halen para kazanmaya devam ederler bunlar bu kadar adi bir scamcı partnerdir.Paralarımın üstüne yattı bu şirket sadece benim değil bir çok kişininde yattı.

Madem özgün kanal alıyorsun sadece özgün kanal al spam kanal alma 1-2 ay ödeme yaparlar sonra da bak ne olur görürsün lütfen forumda ki konulara bak bilip bilmeden gitmissin scam network sunmussun buraya ayıp yani.

Sadece özgün kanallara yönelik bir konu açtım zaten.Konuyu okursan spam kelimesi geçmiyor bile..

Ayrıca karşındaki kişiyi tanımadan , ne kadar bilgili olduğunu öğrenmeden , "BİLİP BİLMEDEN KONU AÇMIŞSIN" diye eleştirmemeni öneririm.

ve son olarakta SCALELAB 'ın özgün kanallar konusunda SCAM network olmadığını ve MCN'ler içerisinde en yüksek CPM ödeyenlerden biri olduğunu, Düzenli ödeme yaptığını bilmediğini varsayarak özgün kanalın varsa kanalını bağlamanı tavsiye ederim sana..

Sadece özgün kanallara yönelik bir konu açtım zaten.Konuyu okursan spam kelimesi geçmiyor bile..

Ayrıca karşındaki kişiyi tanımadan , ne kadar bilgili olduğunu öğrenmeden , "BİLİP BİLMEDEN KONU AÇMIŞSIN" diye eleştirmemeni öneririm.

ve son olarakta SCALELAB 'ın özgün kanallar konusunda SCAM network olmadığını ve MCN'ler içerisinde en yüksek CPM ödeyenlerden biri olduğunu, Düzenli ödeme yaptığını bilmediğini varsayarak özgün kanalın varsa kanalını bağlamanı tavsiye ederim sana..

Kanka düzenli demişsinde ayın 19'u oldu WM ödemelerinden ses soluk yok. Bi el atsan şu duruma . :D

Kanka düzenli demişsinde ayın 19'u oldu WM ödemelerinden ses soluk yok. Bi el atsan şu duruma . :D

Elimde olsa hemen yollıyım :D Ama hemen alabilmen için formülü söylüyorum

ödemeyi payooner olarak iste anında ödeme yaparlar :)

wm ödemelerini bu hafta içerisinde yapıcaz dediler en son

nasıl istiycez kimli irtibata geçebiliriz? Net şu gün ödücez deseler wm için bekliycem ama...

Hocam paypalda ayın1-2 si gibi ödeme yapıyorlar idi Payanorde ise geçen ay Ayın 28 inde ödeme yaptılar Galiba payooneri en son ödüyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri