Seda Sayan 2 karısını öldüren Sefer Çalınak'ı konuk etti

moonlive

Kayıtlı Üye
Seda Sayan 2 karısını öldüren Sefer Çalınak'ı konuk etti - YouTube

Diyenecek laf yok .

Şikayet için

RTÜK 444 1 178

arayın.

ek olarak

seda sayan'in sponsoru schafer mutfak urunleri, arayip cekin sponsorlugunuzu demek icin: tel: 0212 659 00 59 E-Mail:[email protected]

fft16_mf4739148.Jpeg

Son düzenleme:
bu programlar hala yaşıyormu arkadaş ya

neguzelde soyluyor adamın yüzü kızarır utanır biraz

Aslında Şikayetçi Olsak Haklı Çıkarız. ayrıca program çok saçma en sevmediğim program bu müge anlıyı bile daha çok seviyorum :D

tüylerim diken diken oldu bu nedir yav bide nutuk atıyor sarı pigme

Arkadaşlar RTÜK'ün sitesine girin oradan Görüş ve Önerileriniz yazıyor tıklayın.

Doldurun formu gönderin. Yayın Tarihi : 02/09/2014 Saat: 16.00

Türkiye ne cektiyse hep bu seda tipi sabah programlarından cekti.
İnşAllah birgün daha önemli konuları tartısan sabah programları yayınlanmaya baslar.
En azından bu sekilde reyting yapmak icin takla atan programlar olmasa bile yeterli.

"oraya giderim adama sıkarım silahı üfler sedanın kucağına bırakırım." bu yoruma kesinlikle katılıyorum.

Böyle şeref yoksunu insanları birde hala iyi bir şeymiş gibi gösterip duruyorlar. Benim bırak annemi aileme zarar veren bir kişi böyle güle oynaya programa çıkacak yok öyle bi dünya ya o stüdyoyu basmassam ******** evladıyım. Birazdan arayıp RTÜK'ü şikayet edeceğim

Memlekette kanun olsa bu katil pislik çoktan İDAM edilirdi. İDAM geri gelsin....

Rating için şu yapılana bak. Çok yazık.

Bu ne saçmalık iş böyle , rahatlığa bak iki kişiyi öldürüyor birde televizyon peşinde koşuyor.Ben şimdi bu ülkenin adalet sistemine mi laf yapayım yoksa bu seda sayana mı.

Gereksiz insan topluluğunun gereksiz programda yine çok gereksiz seyircilerle birlikte saçmalasyonları. Bir bitmedi bunlar

en güzeli izlememek. ben izlemiyorum evde de izlettirmiyorum. :D

Efsane replik ; :D :D

Sefer Amca: Evet. Ben de evi kaptırdım. Sonra sabrettim sabrettim. Beni öldürmeye kalkınca, kendi öldü.

Sunucu: Kendi nasıl öldü ya?

Sefer Amca: Kendini ben öldürmüş oldum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri