Seda Sayan 2 karısını öldüren Sefer Çalınak'ı konuk etti

bu seda sayan uzaylısı yine çıktı meydana :D
bir anlatılan konuya bakın bir de seda nın kameraya verdiği pozlara.
dayanamıyorum bu kadına.nasıl bir türse kurumadı gitti türü.

Show Acundan sonra can çekişiyor halen nasıl kanal olarak kaldı kapatılmadı hayret ediyorum :D reyting uğruna yapıyorlar.

ben sikayet e-mailimi yazip yolladim. :) sira sizde.

[MENTION=13944]moonlive[/MENTION] öncelikle bu konuda haberdar ettiğin için teşekkürler.şikayetde bulundum.

Rtük

Show Program İsmi,Hangi Saate yayınlandı tarih zaman gibi durumları soruyor, ve rahatsız olduğunu konu içeriği hakkında.. hocam detayları yazansan daha ıyı nokta atışı olur..
umarım çığ gibi büyür şikayet

Son düzenleme:
Sanırım dünyada sadece bizim televizyonumuzda böyle olaylar var. Bugün türkiyede adalet müge anlı ile sonuclarınıyor evlenme programları istemediğiniz kadar bu nasıl bir cehalet bu nasıl bir zeka seviyesidir. Şu bilmemne çocuğunu reyting için oraya çıkarıp insanların duygularını incitmek ne demektir ya ? Bunları gördükçe soğudum ben hem ülkemden hem milletimden bir Türk gencine bunları dedirten medyanında insanlarında... ne diyim ki ben ya o çocuk anasını kaybetmiş siz orda prim yapıyorsunuz sabır diliyorum o gence, o adamı öldürmesi haktır ama burası öyle bir ülkeki eminim o adamı öldürse ondan çok daha fazla içerde yatar.

Dizi olarak bir kardeş payını izliyorum onun haricinden izlencek birşey yok bizim kanallarımızda hep aynı senaryo

Kadini öldürüyor 6 sene yatip cikiyor. Böyle birsey sadece türkiye de mümkün sanirim.

Songül karlı da eşini 42 yerinden tornavidayla yaralıyan adamı öve öve çıkarmıştı programına nerdeyse.Bide haber kanalına adam bizim sayemizde cezaevinde diyo.Kadın kanaltürkü şikayet etmiş(halbuki daha önceden hakkında şikayet varmış)Etsin hakkını arasın.

bu tür programların var olması ve birçok abuk subuk dizinin izlenmesi = türk halkının zeka seviyesi.

fft16_mf4739148.Jpeg

bri nebzede olsa başarılı olduk....

RTÜK'TEN AÇIKLAMA

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 'iki eşini öldüren kişinin konuk edilmesine' ilişkin, programın yayın hizmeti ilkelerine uygunluk açısından uzmanlarca değerlendirildiği, herhangi bir müeyyide kararı alınması halinde kamuoyuna bilgi verileceği bildirildi.

RTÜK'ten yapılan yazılı açıklamada, söz konusu programa sosyal medyada yoğun tepki gösterildiği belirtildi. Üst Kurul'un 444 1 178 numaralı İletişim Merkezi'ne de telefon ve elektronik posta yoluyla pek çok şikayet geldiği ifade edildi. Bazı izleyicilerin RTÜK'ün programa müdahale etmemesini tepkiyle karşıladığı aktarılan açıklamada, RTÜK'ün çalışma usul ve esasları ile medya hizmet sağlayıcıların yayınlarında uymaları gereken kuralların 6112 Sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanun ile belirlendiği hatırlatıldı.

RTÜK'ün programlara yayından önce veya yayın sırasında herhangi bir şekilde müdahale etme yetkisi bulunmadığına dikkat çekilen açıklamada, Üst Kurul'un, programlar yayınlandıktan sonra, Kanun'da öngörülen hükümlere uygunluk açısından denetlediği ve yayın ihlali görülen programlarla ilgili uygun görülen müeyyideyi uyguladığı belirtildi.

su kadını oldum olası sevemedim nefret ettim. bide müge annlı var bide bülent teyze ...hemen hemen hepsi ama hülya hanım hep sempatik gelmiştir:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri