Selam sevgili youtube severler :)

42keskin

Kayıtlı Üye
uzun zamandır yurt dışındaydım ve vatana yeni dönmüş durumdayım. görmeyeli bayağı değişiklikler olmuş. forumun aktifliği nerdeyse sıfırlanmış gibi hissettim. merak ettiğim hala spam yapan arkadaşlar var mıdır :) çok uzun süren gecelerce uyku bırakmayan yeni teknikler geliştirmiş durumdayım. yakında sizlerle bu bilgileri paylaşacağım. hepinize iyi forumlar dilerim. efsaneler ölmez şekil değiştirir :)

vay tanıdık bir yüz görüyorum. sen ve ben bitti demeden bitmez hocam. selamlar saygılar bizden. :)

hoşbuldum güzel kardeşim. bu ffmpeg olayından başlayalım isterseniz. hatta grup falan mı kursak diye düşündüm. pk açma olayını da birlikte değerlendirelim. kanalın uzun süre dayanması için yapılacak etkinliklere göz atalım

valla cok iyi olur abi birseyler kazanabilirsek şu zor günlerde cok iyi olur

Hoş geldiniz değerli öğretmenim :)) Sizi aramızda görmek ne güzel!

Hocam tekrardan hoşgeldin :) Spama cansuyu verecegine eminim

Hoş geldiniz değerli öğretmenim :)) Sizi aramızda görmek ne güzel!

öğretmenim ha :) :) :) inşallah güzel işler çıkaralım. ben bütün ekipmanları hazır edeyim. forumdaki herkes kullansın

---------- Spam Engelliyici 22:17 ---------- Önceki Mesaj 22:07 ----------

Hocam tekrardan hoşgeldin :) Spama cansuyu verecegine eminim

Allah razı olsun inşallah hocam. elimizden geleni yapmaya hazırız. yeter ki forumdaki yeni başlayan arkadaşlar olayı kavrasın. :)

öğretmenim ha :) :) :) inşallah güzel işler çıkaralım. ben bütün ekipmanları hazır edeyim. forumdaki herkes kullansın

---------- Spam Engelliyici 22:17 ---------- Önceki Mesaj 22:07 ----------

Allah razı olsun inşallah hocam. elimizden geleni yapmaya hazırız. yeter ki forumdaki yeni başlayan arkadaşlar olayı kavrasın. :)
Hoşgeldiniz;
artık yeni eski farketmiyor hocam herkesin yeni taktiklere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

Hoşgeldiniz;
artık yeni eski farketmiyor hocam herkesin yeni taktiklere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

teknik dediğin aslında hiç bişey değil hocam. anladığım kadarıyla pk açık kanal olduktan sonra ve kapattırmadığın sürece hiç bir sorun yok ortada. inşallah biz de onun için buradayız. :)

Hoşgeldiniz, grup yerine burada paylaşım yaparsanız, bilgili arkadaşlarda bu yönde fikirlerini söyler, yöntemler dahada geliştirilebilir, bu sayede

Hoşgeldiniz, grup yerine burada paylaşım yaparsanız, bilgili arkadaşlarda bu yönde fikirlerini söyler, yöntemler dahada geliştirilebilir, bu sayede

hocam bütün planlamalar hazır. aklımdaki bütün planlamaları paylaşağım. az çok sizi de tanıyorum. skype üzerinden konuşmuşluğumuz var.

Hoşgeldin hacı Davut abi .

Vietnamlıların her kategoride başarıya ulaşmasının tek formülü dayanışmaları, bizde bu yok. Bizde cimrilik ve aynı orantıda da açgözlülük var.

+ Selamın aleyküm
- aleyküm selam demem için 40 tl ödeme geç hocam papara'dan

Durum bu gerçekten.

Hoşgeldin hacı Davut abi .

Vietnamlıların her kategoride başarıya ulaşmasının tek formülü dayanışmaları, bizde bu yok. Bizde cimrilik ve aynı orantıda da açgözlülük var.

+ Selamın aleyküm
- aleyküm selam demem için 40 tl ödeme geç hocam papara'dan

Durum bu gerçekten.

bizde ödeme falan yok hocam. bizde insanlık var bizde gereken neyse o var. çıkarcılık desen sıfır. gereken neyse onu yapacağız inşallah. forumdan uzaklaştırılmadığımız müddetçe ( haksız veya haklı yere hiç farketmez ) yardımcı olmaya hazırız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri