merhabalar ben tugay aranıza adanadan katılıyorum yaşım 23 diyarbakır doğumlu ve 17 senedir adanada yaşayan biriyim 1 ay öncesinden bu forumu takip ediyordum askerden yeni gelmiştim ve bi hayırlı bir iş oldu benim için evlilik dünyasına girmek için adımlar atıyodum tabi daha evlenmedim sadece gerekli yüzükler takıldı iş bu kadar hızlı olunca para kazanmak aklıma geldi zaten çalışmaya başlamıştım ama evimin içini tamamlamak için ek gelir elde etmem gerektiğini düşündüm bir gün yine öyle nette gezinirken youtube den para kazanmak adlı bir yazı görmüştüm aslında yalandır demedim çünkü işin ucunda koskoca şirket olan youtube vardı.hemen yazıları okudum ve yüksek rakamları görünce bu benim için ek gelir olabilir dedim ve bu işi takip ettim yaklaşık 1.5 aydır bu işin peşindeyim gerekli ek malzemeler bot vds v. hepsini aldım ilk 15 gün hiç bir varlık gösteremesemde ondan sonra büyük bir patlama yaşadım çok şükür 20 günde 4 haneli rakama ulaştım neyse çok şükür inşallah herkez istediği rakama hayırlısı ile ulaşır ben forumu sürekli takip ediyorum hemen hemen her konuyu okuyorum.buradaki çoğu insanın iyi niyetli olduğunu öğrendim tabi kötü niyetli arkadaşlarda mutlaka vardır ama allah onlarada samimiyet versin.forum çok iyi bir forum dopdolu faydalı bir forum.sağolsun değerli bir abimiz bize davetiye yollayıp onun vesilesi ile üyeliğmizi onaylattık burada çalışan adminler modlar ve diğer emek veren bütün arkadaşlara allah kolaylık versin diyorum herkeze hayırlı çalışmalara