selim5051 - Kanal alırken dikkat edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R10 Daki konuyu bende okudum ve inceledim baştan aşağıya detaylıca biliyorum konuyu ve 1. ağızdan dinledim olayları. Konu ile ilgisi olmayıp buraya gelip "DOLANDIRICI" Damgasını vuranlar bu olayları tekrar ederseniz gerekli cezai işlemleri uygulamaktan bende çekinmeyeceğim.

Kimseyi Tehdit edemessiniz

Klavyeden her istediğini yazarak insanlara hakaret edeceksin.

Dolandırıcı sahtekar diyeceksin.

Ondan sonra tehdit falan muhabbet yapacaksın.(tehdit değil uyarı)

Sen bu lafları kaldırabilirsin kardeşim.

Kusura bakma ama ben kaldıramam.

Klavyeden her istediğini yazarak insanlara hakaret edeceksin.

Dolandırıcı sahtekar diyeceksin.

Ondan sonra tehdit falan muhabbet yapacaksın.(tehdit değil uyarı)

Sen bu lafları kaldırabilirsin kardeşim.

Kusura bakma ama ben kaldıramam.

Herşey ortada konuşmanın capsınıda atmış arkdaş

iyide eyv insanlik hali yanlislik olabilir hadi diyelim bi hesabi 2 kisiye satiyorsunya sattigin kisilerden biri bi video patlatti 2-3 milyon izlendi sonra diger kiside bu videou gorur patladigini sifreyi degistirir hesaba sahiplenir diger adam ne yapcak bir suru zarar edecek ugrastigida bosa gidecek mail satislarinda dikkatli olmak lazim madem bu isi yapiyorsunuz

iyide eyv insanlik hali yanlislik olabilir hadi diyelim bi hesabi 2 kisiye satiyorsunya sattigin kisilerden biri bi video patlatti 2-3 milyon izlendi sonra diger kiside bu videou gorur patladigini sifreyi degistirir hesaba sahiplenir diger adam ne yapcak bir suru zarar edecek ugrastigida bosa gidecek mail satislarinda dikkatli olmak lazim madem bu isi yapiyorsunuz

Evet çok haklısın bu konu da.

Yapıcı eleştirin için teşekkürler

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] moderatörümden uyarı aldım, sanırım bu yazıdan sonrada banlanacağım, yazdığımda uyarı alacak bir taraf göremedim mağdur olan şahsıda tanımam satanıda ama yapılanları okuyunca insanın aklına birşey gelmiyor başka diyecek [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam veya [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam yazdığım kelimede yanlışlık varmıydı?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] moderatörümden uyarı aldım, sanırım bu yazıdan sonrada banlanacağım, yazdığımda uyarı alacak bir taraf göremedim mağdur olan şahsıda tanımam satanıda ama yapılanları okuyunca insanın aklına birşey gelmiyor başka diyecek [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam veya [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam yazdığım kelimede yanlışlık varmıydı?

"Sahtelarlıkların sonu kesilmeyecek mi ya" kelimesinde evet yanlışlık var. Sahtekar kelimesi her konun altında kullanılmayacak bir kelimedir. Konuyu tam olarak bilmiyorum belkide genele söylemiş olabilirsin ama yanlış yerde yanlış kelimeyi kullanmışsın :(

Bakın her ikinize de ilk ve son kez yazıyorum.

Beni tanımadan ve neler olduğunu bilmeden böyle yazılar yazmayın.

Benim ağzımı da bozdurmayın.

Terbiyesizlik yapmanın bir anlamı yok.

r10'da moderatörlere aksini kanıtlasaydın o zaman.

İnsanlardaki pişkinliğe bak arkadaş, hem milleti kandıracaksın hem de zeytinyağı gibi üste çıkacaksın.

Ben moderatör arkadaşlara sesleniyorum, konuyu inceleyip bu saçmalığa daha fazla müsade etmeyin.

Şimdi duygu sömürüsü yapma boşuna.

Sen konuyu bilmeden sahtekar damgası vuruyorsun ondan sonra da yazdığım kelimede yanlış var mı diye soruyorsun.

Öncelikle konuya yazmak yazak.Sonrasın da hakaret etmek te yasak

Senin ne haddine insanlara sahtekar demek merak ediyorum

---------- Spam Engelliyici 20:25 ---------- Önceki Mesaj 20:22 ----------

İnsanlardaki pişkinliğe bak arkadaş, hem milleti kandıracaksın hem de zeytinyağı gibi üste çıkacaksın.

Ben moderatör arkadaşlara sesleniyorum, konuyu inceleyip bu saçmalığa daha fazla müsade etmeyin.

Sana da aynı şeyleri yazmam gerek anlaman için.

Sen nerden biliyorsun benim dolandırıcılık yaptığımı.

R10 daki arkadaşın kanalı kıyıma gitti ve geri ödemesi sadece 2 gün geciktiği için o cezayı aldım.

Elini vicdanına koy ve bunun dolandırıcılık olduğunu söyle

Sen konuyu bilmeden sahtekar damgası vuruyorsun ondan sonra da yazdığım kelimede yanlış var mı diye soruyorsun.

R10 daki arkadaşın kanalı kıyıma gitti ve geri ödemesi sadece 2 gün geciktiği için o cezayı aldım.

Ben de sana son kez cevap veriyorum ordaki konuda kanalın nasıl kapandığının hiçbir önemi yok, mesele sen vatandaşa parayı şu gün ödeyecem, bugün ödüyorum diyerek oyalamışsın.

Ve çok iyi biliyorum moderatörler seni konuya davet etti ve mantıklı açıklama yapman için süre de verildi ama tatminkar bir cevap gelmediği için banlanmıştın

Ben de sana son kez cevap veriyorum ordaki konuda kanalın nasıl kapandığının hiçbir önemi yok, mesele sen vatandaşa parayı şu gün ödeyecem, bugün ödüyorum diyerek oyalamışsın.

Ve çok iyi biliyorum moderatörler seni konuya davet etti ve mantıklı açıklama yapman için süre de verildi ama tatminkar bir cevap gelmediği için banlanmıştın

O konu da moderatör p.tesi gününe kadar ödeme yap diyor.Ben pazar günü ödeme yapıyorum ama farklı bir moderatör beni banlıyor.

Bak bunu bile bilmiyorsun.

Hadi her şeyi geçtik sen tanımadığın bir insana nasıl dolandırıcı dersin.

Bu kadar kolay mı insanlara damga vurmak.Şimdi ben sana bu yazdıklarından dolayı hakaret etsem güzel olur mu?

Başka forumdaki başka bir olay için neden genelleme yapıp buradaki konuyla bağdaştırmaya çalışıyorsunuz?

Oradaki konuyu net bilmesem de satılan kanallar silinmiş. Ve bu her kanalın başına gelen bir durum. Sonra ne olmuş geri ödeme 2 gün gecikmiş. Bu hoş olmayan bir durumdur ama bunun için kimseye sahtekar ya da dolandırıcı damgası vuramazsınız.

Hadi orayı da geçtik o forumda olanlardan dolayı burada bu kişiyi suçlayamazsınız.

Buradaki capslerden de görüldüğü gibi karışıklık ve hatalar olmuş belli ama telafi edeceğini ve yeni kanal gönderebileceğini söylemiş.

Başka forumdaki başka bir olay için neden genelleme yapıp buradaki konuyla bağdaştırmaya çalışıyorsunuz?

Oradaki konuyu net bilmesem de satılan kanallar silinmiş. Ve bu her kanalın başına gelen bir durum. Sonra ne olmuş geri ödeme 2 gün gecikmiş. Bu hoş olmayan bir durumdur ama bunun için kimseye sahtekar ya da dolandırıcı damgası vuramazsınız.

Hadi orayı da geçtik o forumda olanlardan dolayı burada bu kişiyi suçlayamazsınız.

Buradaki capslerden de görüldüğü gibi karışıklık ve hatalar olmuş belli ama telafi edeceğini ve yeni kanal gönderebileceğini söylemiş.

Çok güvenilir biridir gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin, oldu mu?

Yeteri kadar hakaretlerine mazur kaldım.
Gerekli cezaların verilmesini rica ediyorum
[MENTION=9873]sasaleyte[/MENTION] [MENTION=13772]different46[/MENTION]
[MENTION=11620]era[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 20:42 ---------- Önceki Mesaj 20:41 ----------

Çok güvenilir biridir gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin, oldu mu?

Haddini gerçekten aştın.

Hocam ben kimseye duydu sömürüsü yapmıyorum, yapacak bir tarafta göremiyorum, orda da yazdım zaten o kelimeyi neden yazdığımı kusura bakmayın burada alışveriş yapmak ve darbe almak inanın insanları çok üzüyor ve bu size özel olarak yazılmış bir kelimede değildi, şahsınıza yazmış olsam isim belirterek yazardım bundan emin olun. Üzerine alınırsınız alınmazsınız o konuda birşey diyemem. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri