Selita Network Açılmıştır.

kardeşim birşey dicem bu partnerliğe girince istediğin zaman çıkabiliyormuyuz ve adsenseyle ilişkimiz kalıyormu

teliflere karsi guvenlik sistemi olayini biraz acarmisiniz ?

Biz sizi uyarıyoruz şu videonuzda sorun çıkabilir veya eşleşen verebilir şeklinde.
Sistem bu şekilde benim tarafımdan bağlanan kanallarla bizzat ilgileneceğim.Hangisi telif verebilir eşleşen verebilir.Örnek benden bağlanıpta medcezir videoları atan bir kanala uyarıda bulup kaldırmasını söyleyeceğim.Mesela Çakallarla dans 2 atacak arkadaş a bu filmi atma çünkü turkishfilmchannel in telif hakkı var gibi. Kısacası tecrübelerimle başkalarının tecrübelerini bağlanan kanallara skype tan bildireceğim.

---------- Mesaj saat 13:04:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:03:42 civarında gönderildi. ----------

kardeşim birşey dicem bu partnerliğe girince istediğin zaman çıkabiliyormuyuz ve adsenseyle ilişkimiz kalıyormu

Çıkmak için kanal ayarlarında ayrılma butonu olucak siz ona tıklayınca o incelenecek ve çıkabilirsiniz.Ayrıca partnere bağlanınca adsenseyle ilişkiniz kalmaz.Ödemenizi partner size yapıcak

Biz sizi uyarıyoruz şu videonuzda sorun çıkabilir veya eşleşen verebilir şeklinde.
Sistem bu şekilde benim tarafımdan bağlanan kanallarla bizzat ilgileneceğim.Hangisi telif verebilir eşleşen verebilir.Örnek benden bağlanıpta medcezir videoları atan bir kanala uyarıda bulup kaldırmasını söyleyeceğim.Mesela Çakallarla dans 2 atacak arkadaş a bu filmi atma çünkü turkishfilmchannel in telif hakkı var gibi. Kısacası tecrübelerimle başkalarının tecrübelerini bağlanan kanallara skype tan bildireceğim.

---------- Mesaj saat 13:04:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:03:42 civarında gönderildi. ----------

Çıkmak için kanal ayarlarında ayrılma butonu olucak siz ona tıklayınca o incelenecek ve çıkabilirsiniz.Ayrıca partnere bağlanınca adsenseyle ilişkiniz kalmaz.Ödemenizi partner size yapıcak

iyi niyetinizi anlıyoruym hocam ama tüm dizileri-fragmanları-filmleri bilemessiniz bende şöle zannettim...telif gelince önce partnere yanısyor oda bize şu vidoenu kaldır yoksa 3 gün sonra telif gelcek dizek zannettim ama sen kendi gödürkelrini sölicekmissin...bu şekilde çok sorunla karşılaşrsın

dolar işareti sorunu varmı peki?
Hayır çoğu partnerde durum neyse bizdede bu dolar sorunu olmaz.

---------- Mesaj saat 13:10:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:07:11 civarında gönderildi. ----------

iyi niyetinizi anlıyoruym hocam ama tüm dizileri-fragmanları-filmleri bilemessiniz bende şöle zannettim...telif gelince önce partnere yanısyor oda bize şu vidoenu kaldır yoksa 3 gün sonra telif gelcek dizek zannettim ama sen kendi gödürkelrini sölicekmissin...bu şekilde çok sorunla karşılaşrsın
Haklısınız ama çoğu network de durum böyle.
Bende zamanım bol olduğu için yardım edeceğim en azından bilmeyenler olursa faydalanmaları için.

Hayır çoğu partnerde durum neyse bizdede bu dolar sorunu olmaz.

---------- Mesaj saat 13:10:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:07:11 civarında gönderildi. ----------

Haklısınız ama çoğu network de durum böyle.
Bende zamanım bol olduğu için yardım edeceğim en azından bilmeyenler olursa faydalanmaları için.

hayırlı olsun kardşeim ama benc eo maddeyi sislen iyi olur çünki o konuda çok kafan ağrıcak %100 .....iyi akşamlar

başvuru yapıldı.Geri dönüş nekadar sürer?
Kanalınız inceleniyor Size haber verilecektir.

---------- Mesaj saat 13:16:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:15:51 civarında gönderildi. ----------

hayırlı olsun kardşeim ama benc eo maddeyi sislen iyi olur çünki o konuda çok kafan ağrıcak %100 .....iyi akşamlar

Teşekkürler yorumunuz için kaldırıyorum o maddeyi insaların yanılmasını istemem.

---------- Mesaj saat 13:19:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:16:18 civarında gönderildi. ----------

başvuru yapıldı.Geri dönüş nekadar sürer?
1-7 gün arasında sürebilir.

Hayirli olsun :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri