[**SEN DE KAZAN**] Süper Güçlü Youtube Videoları

• Kullanıcı kerem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

kerem

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Sitelerimin genelinin yabancı içerikli olmasından dolayı genellikle yabancı forumlarda aktifim, bir süre önce r10.net ve diğer Türk webmaster forumlarında çeşitli ticaretlerim oldu fakat, geçtiğimiz süre zarfında Türkiye ve Türkçe webmaster, online para kazanma kaynakları ve tartışma platformlarına bir süre uzak kaldım.

Bir süredir ben ve birlikte çalıştığımız arkadaşlarım Türkiye piyasasına tekrar girebilmek adına, bazı araştırmalar yaptık. Fakat bunlar sonucunda bizim kullanıcılarımız ile dünya kullanıcılarının farklı para kazanma şekillerini tercih ettiğini farkettik.

Sizlerinde bildiğiniz gibi, pasta payı ne kadar büyük olursa olsun bizim insanımız bilgisini biraz zor paylaşan bir yapıya sahip.

Ben de youtube üzerinden kazanç sağlayan bir internet kullanıcısıyım ve bu forumdaki her 10 kişiden 9'u nasıl para kazanıyorsa o şekilde para kazanıyorum. Yani kaynak siteden içeriği direkt çekiyorum ya da intro logo vs. ekleyip yayınlıyorum.

Yoldaki kızı çevirip, onu öpmeye ikna edip bu şekilde kolaj hazırlayıp binlerce gösterim alıp hep güzeli öpüp hemde para kazanmak Ankara şartlarında çok kolay olmadığından malesef spam yapıyorum.

Ya da tiyatral skeçler, şarkılar söyleme gibi yeteneklerim yok. Benim yeteneğim internet üzerinden para kazanmak :) Bende youtubedan para kazanmak istiyorum, benimle aynı fikirde olan bir çok arkadaşta istiyor.

Bu sebeple youtubeda popüler birşeyi aradığımızda birsürü aynı sonuç çıkıyor. Fakat googleda aradığımızda ilk sayfada genellikle 1-2 video çıkar. Yani Tarkandan bir şarkı dinlemek isteyen biri, google'a Tarkan yazdığında genellikle 2. sırada çıkan Firuzeyi tıklar, başka şarkı isterse firuzeden devam eder.

de47rl.png

Youtube'un kendi arama motoru optimizasyonunu bence kendileri bile bilmiyorlar. Ne izlenme sayısı, ne likelar, ne share sayısı ne de eklenme tarihinin algoritmayı nasıl ne kadar etkilediği belli değil.

Tek kesin birşey varki başlık, açıklama ve etiketler algoritmayı etkiyen veriler :)

Gelelim bir diğer konuya; arkadaşlar özellikle emd güncellemesinden sonra niche zenginleri darma duman oldu. Bu arkadaşlar artık adsense'ı bir kenara bırakıp komisyonla kazanabilecekleri sektörlere yöneldilerki bu tür sistemlerde siteniz olmasına bile gerek yok.

Arama motoru optimizasyonu en zor ve masraflı sektörlerde bile, youtube gibi sitelerin gücünü arkalarına alan arkadaşlar çok ciddi paralar kazanmakta.

Örneğin;

1z7ytg.png

Yukarıda gördüğümüz gibi, 3. sıradaki bir youtube videosu, peki buraya nasıl geldi bu video?

5wfjv7.png

Evet arkadaşlar, bu videonun 3.5k backlinki bulunuyor.

Bir başka örneğe bakalım;

122hj6g.png

Bu aramamızdada google'da ilk sayfada iki adet youtube videosu önümüze çıktı, bu videolarında backlinklerini kontrol ettiğimizde, yüzlerce backlink çıkıyor karşımıza.

Fakat şöyle bir soru takılıyor aklımıza, bütün videolarımıza link borsası bölümüne girip 3er aylık backlink alsak? Bunun için kaç bin lira bir bütçe ayırmamız gerekir?

Hadi para sıkıntı değil diyelim, fakat youtube kanallarımızı kapatıyor, hesaplarımızı kapatıyor. Onca emek boşa gidecek, bu yüzden bu backlink olayı sıkıntılı duruyor.

Türkiye'de youtube üzerinden para kazanan kişiler genellikle az sayıda video ile kazanmadığından dolayı; çok masraflı olacağından videolarına backlink çalışması yaptırmıyor.

Fakat size şöyle bir fırsat sunulsa ;

10.000 adet blog backlink dilediğiniz kadar videonuza paylaştırılacak şekilde bir çalışma yapılsa ne dersiniz?

Üstelik sadece 30 tl'ye ;

Pekiii; sektöre geri dönüşümüz sebebiyle,

10.000 adet değil - 40.000 adet backlinki;
ister 1 ister 1000 videonuza;

sadece 30 tlden sağlasak ne dersiniz?

iletişim ;

abi ref vermen gerekir ilk mesajda satış yaparsan bu hoş karşılanmaz altımdaki yorumun sahibi arkadaşa bi ref verin bence
Saygılarımla...

Hocam ilk mesajınızda böyle bi konu açmanız?

Merhaba,

Şüphelendiğiniz bir durum varsa onu belirtirseniz, ona göre ayrıca bir açıklama yapabilirim.

Kısa bir süre önce, backlink ve diğer internet hizmetlerimizi Türkiye kullanıcılarıyla buluşturup müşteri hacmimizi genişletmek istedik.

Hizmet genişletme kapsamında youtube ile alakalı bir paket oluşturduk, bu paketi pazarlama ve yeni müşteriler, arkadaşlarla buluşmanın YTpara platformunda uygun olacağını düşündük.

Daha önceden, YTpara platformuna üyeliğimin olduğu fakat aktif olarak kullanmadığımı çalışma arkadaşlarımda paylaştığımda, bu konuyu açma kararını verdik.

Malasef bu platform üzerinden herhangi bir ticaretimiz bulunmamakta. Bazı arkadaşlar, beni diğer webmaster platformlarından belki tanıyor olabilir. Sadece backlink paketleri üzerine 1000'den fazla müşterimiz bulunmaktadır ve en önemlisi en zor durumda olduğumuz en yoğun günlerimizde dahi gerek uykumuzdan gerek yemeğimizden fedakarlık yapıp tüm çalışmalarımızı zamanında teslim ettik.

Fakat tanımayanlar daha önce hizmetlerimizden yararlanmayanlar tabiki olabilir, bu sebeple küçük bir çekilişle veya diğer bir şekilde referans amacıyla bir ya da birkaç kişiye çalışma yapmaktan mutluluk duyarız.

Kerem Acar -

bence arkadaş bilgili birisi veya iyi kopyacı ama ben blgili biri olması kanaatindeyimn forumumuz ve bizlere çok büyük yardımı olabi,lir...

ama en azından 3 kişi,ye ref ile işi yapması lazım ki forumda tutunabilesin...bu 3 kişide mesj sayıları - kayıt tarihleri bakımından sözüne güvenilir olması lazım (art niyetli kişiler atlamadan söleyim ben ref olmam)

bence arkadaş bilgili birisi veya iyi kopyacı ama ben blgili biri olması kanaatindeyimn forumumuz ve bizlere çok büyük yardımı olabi,lir...

ama en azından 3 kişi,ye ref ile işi yapması lazım ki forumda tutunabilesin...bu 3 kişide mesj sayıları - kayıt tarihleri bakımından sözüne güvenilir olması lazım (art niyetli kişiler atlamadan söleyim ben ref olmam)

beyto güven işi mesaj sayısına bakılırsa ben daha foruma dün gelmiş sanılırım ama kayıt tarihine bakılırsa bu konuya yorum yazanların eskisi benim onu nasıl yapcaz :D

beyto güven işi mesaj sayısına bakılırsa ben daha foruma dün gelmiş sanılırım ama kayıt tarihine bakılırsa bu konuya yorum yazanların eskisi benim onu nasıl yapcaz :D

dostum yazdığımı eksik okumuşssun hem msj sayısı-hem kayıt tarihi-tanınmışlık olması lazım....

neyse artık ref yapacaksa konu sah,b, aradaş kendisi seçer ha sectiği insanın söz
ne kim ne kadar güvenir onuda konu saihibi belirlicek işte

Backlink ile ilgili bir referans çalışması düşünürseniz, beni de yazın, konuya vakıf olduğumdan diğer arkadaşları daha iyi bilgilendirmiş oluruz.

Ayrıca temiz backlinkler ile gayet güzel geri dönüşler alması muhtemeldir.

konunuz çok güzel akıcı bir konu olmuş. tek solukta okudum. konu içerisinde:
"Sizlerinde bildiğiniz gibi, pasta payı ne kadar büyük olursa olsun bizim insanımız bilgisini biraz zor paylaşan bir yapıya sahip." demişsiniz. Konu akıp giderken ilk postunuzda sizin tabirinizle bizim insanımızın çoğunun yaptığı davranışı bir kaç backlink programını bulup backlink satışına kalkma durumu yapmayacaksınız insanlara yol göstereceksiniz sandım ancak ilk postunuzda backlink satışına kalktınız. hayırlı işler diliyorum.
sonrasında sormak istediklerim:
- forumda yenisiniz malum referansınız yok ve yabancı içerik çalıştığınız için tr platformlara uzak kalmışsınız. ancak madem backlink çalışması yapıyorsunuz. referans olması açısından tr'de çalıştığınız zamanlardaki backlink satış konularınızını konuda belirtme imkanınız var mıdır. yoksa yeni mi başladınız backlink satışlarına?
- diğer sorum yapacağınız çalışmadaki backlink çeşitleriydi ancak konuyu tekrar incelediğimde "10.000 adet blog backlink dilediğiniz kadar videonuza paylaştırılacak şekilde bir çalışma yapılsa ne dersiniz?.." şeklinde devam ediyor konu. yapacağınız işlemin sadece blog backlinkten ibaret olduğunu gördüm. ve konunuz hakkında diyeceklerim:
- seo adına yapacağınız bu işlem kısa vadede çalıştığınız videoların sıralamasında kıpırdanma yapsa bile (google başta linkleri doğal sanacak. sonrasında tüm linklerin aynı çeşit ve link devamlılığı olmadığını görünce sıralamada ilk 500 de olmayacaksınız) uzun vadede sonuç hüsran olacaktır. seoda çeşitlilik önemlidir. sadece yorum backlinkle seo olmaz.
konunuzu yerli ve yabancı takip ettiğiniz platformlardaki satışlar gibi çeşitli link çeşitleriyle destekleyerek konunuzu editlemenizi tavsiye ediyorum. yoksa yaptığınız işlemin çalışma yaptığınız arkadaşlara yarardan çok zararı dokunacaktır..

konunuz çok güzel akıcı bir konu olmuş. tek solukta okudum. konu içerisinde:
"Sizlerinde bildiğiniz gibi, pasta payı ne kadar büyük olursa olsun bizim insanımız bilgisini biraz zor paylaşan bir yapıya sahip." demişsiniz. Konu akıp giderken ilk postunuzda sizin tabirinizle bizim insanımızın çoğunun yaptığı davranışı bir kaç backlink programını bulup backlink satışına kalkma durumu yapmayacaksınız insanlara yol göstereceksiniz sandım ancak ilk postunuzda backlink satışına kalktınız. hayırlı işler diliyorum.
sonrasında sormak istediklerim:
- forumda yenisiniz malum referansınız yok ve yabancı içerik çalıştığınız için tr platformlara uzak kalmışsınız. ancak madem backlink çalışması yapıyorsunuz. referans olması açısından tr'de çalıştığınız zamanlardaki backlink satış konularınızını konuda belirtme imkanınız var mıdır. yoksa yeni mi başladınız backlink satışlarına?
- diğer sorum yapacağınız çalışmadaki backlink çeşitleriydi ancak konuyu tekrar incelediğimde "10.000 adet blog backlink dilediğiniz kadar videonuza paylaştırılacak şekilde bir çalışma yapılsa ne dersiniz?.." şeklinde devam ediyor konu. yapacağınız işlemin sadece blog backlinkten ibaret olduğunu gördüm. ve konunuz hakkında diyeceklerim:
- seo adına yapacağınız bu işlem kısa vadede çalıştığınız videoların sıralamasında kıpırdanma yapsa bile (google başta linkleri doğal sanacak. sonrasında tüm linklerin aynı çeşit ve link devamlılığı olmadığını görünce sıralamada ilk 500 de olmayacaksınız) uzun vadede sonuç hüsran olacaktır. seoda çeşitlilik önemlidir. sadece yorum backlinkle seo olmaz.
konunuzu yerli ve yabancı takip ettiğiniz platformlardaki satışlar gibi çeşitli link çeşitleriyle destekleyerek konunuzu editlemenizi tavsiye ediyorum. yoksa yaptığınız işlemin çalışma yaptığınız arkadaşlara yarardan çok zararı dokunacaktır..

Öncelikle konumuz satış konusu, özel mesaj ya da konu altından soruları olan arkadaşlarla bildiklerimi paylaşmaktan hiç bir şekilde çekinmiyorum.

Referanslara gelecek olursa;

Şuan aktif olan backlink konularımızdan birkaçı ;

►►►► YEPYENİ .edu BACKLİNKLER - Pandadan Penguenden Korkunuz Kalmasın ◄◄◄ 3 Kişiye BEDAVAAA - Google Fan Webmaster Forum

[**SEN DE KAZAN**] Süper Güçlü Youtube Videoları - Google Fan Webmaster Forum

Etik olarak kendimce doğru bulmadığım için başka bir forumdaki referans ve ticaret puanlarını burada paylaşmak istemedim fakat en azından bu işte yeni olmadığımızı kısaca göstermek amacıyla;

2e3yaug.png

wlzno6.png

21bst38.png

2gv6n1k.png

Backlinklin yanısıra, en riskli, en çok güvene ihtiyaç olan paypal alım satımda dahi binlerce liralık işlem yaptık. En önemlisi hiç kimseyi mağdur etmedik.

Dediğiniz gibi pasta ne kadar büyük olursa olsun, insanlar bildiğini paylaşmaya çekiniyor. Fakat ben şuan çekinmeden şunu açıklamak isterimki; youtube.com ; aylık 20 liralık bir vps'e kurduğumuz 2 aylık bir site değil.

Kendi websitemizin arama motoru optimizasyonunda çok ince davranmamız gerekir, fakat youtube'un trustrankı her türlü backlinki kaldıracak seviyede.

Bir de paketimizin esnek yönü şöyleki, tek videoya değil tüm videolarınıza bu çalışmayı paylaştırma imkanımız. Örneğin 1000 adet video linki verdiniz, her birine ortalama 40 backlink düşüyor, bunların kaçı aynı gün aynı hafta içinde indexlenecekki sorun çıksın.

Daha farklı çeşitli backlinkler istiyorsanız, çok kapsamlı paketler, çözümler sunmaktan memnuniyet duyarız. Fakat ücretlendirme de doğal olarak farklı olacaktır.

Skype adresini Pm atarsan yada profil mesaji olarak yazarsan goruselim arkadasim.Uzun sureli surekli olarak calisacak bir kisi ariyordum bugunlerde konunda tesaduf oldu iyi oldu.

konuyu balatalamak igibi olmasın küçük bir sey soyluyecegım. seo optimizasyon programları satılmakta gecen yıl web sitelerim için alamayı planlamısdım fakat google robotları kısa surede cok sayıda backlınks leri spam olarak tespid edip sitelerini kara listeye aldıgını bunun yerıne siteniin içerigine eşleşen başka 3-5 sitede baclinks vermenin cokdaha faydalı olacgını görmüştüm. ayrıyeten seo optimizasyon program paketi satan bir site vardı bu senın bahsettıgın 10bin yakın wp sitesine backlınk gonderıyor aynı zamanda yanında 10 kadar daha seo optimizasyon programı verıyordu. yanlıs hatırlamıyorsam 150-200tl kadardı fıyatıda .

konuyu baltalamak gibi olmasın diyip konuyu baltalayan insanları anlayamıyorum...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri