Sene olmuş 2013 Halen Pin Bekleyen Arkadaşlarımız Var

Beachturk

Kayıtlı Üye
arkadaşlar pini bir sorun olarak gören arkadaşlarımız için iki satır yazayım dedim
adsense de 3 adet pin isteme hakkınız bulunmaktadır.
3 kere de pin girme hakkınız bulunmaktadır.
pini 3 kere hatalı girerseniz hesabınız askıya alınır paranız ödenmez reklamlar yayınlanmaz.
ancak pini 3 kere isterseniz hiç bir sorun olmaz pin istemek ile pin girmek farklı şeyler.

1. pin otomatik olarak gönderildi sanırım 14 gün sonra 2. pin isteme hakkınız panelde çıkıyor.
2. pini manuel olarak talep ettik 14 günde bunu bekledik
elimize belge ulaşmadığı için pini giremiyoruz
28 gün sonunda 3. pini istiyoruz ( bu süre 20 günde olabilir net hatırlamıyorum)

3. pini istediğimiz zaman karşımıza mühendislerimiz ile iletişime geçin şeklinde bir link çıkacaktır adı değişmiş olabilir en son bu şekilde idi linke tıklıyoruz açılan sayfadan kimlik, telefon faturası, ehliyet, vb. bir resmi belgemizi yüklüyoruz
bu belge kimlik olursa daha uygundur faturalarda adres birebir uyuşmayabilir.

sonuç; maksimum 1 saat içerisinde pin blokesi hesabınızdan kalkar
sonuç; adsensenin bize ulaştıracağı süreden daha kısa sürede pin sıkıntısını halletmiş oluruz, umarım bundan sonra bazı arkadaşlarımız pinim gelmedi diye tatlı canlarını sıkmaz kendilerini üzmezler :) oldukça basit ve %100 sonuç veren bir yöntemdir

bol kazançlar

güzel bilgi benim de daha pin yok bu ay kesinleşince yollayacklar sanırım

adsense den şuana kadar 2 pin aldım hiç uğraşmadım kendisi geldi zaten :D

kimlik yolladım 5dk sürmedi hiç korkmayın valla. :)

güzel yöntem ama bana genelde 1. pin 14 güne kadar geliyor

kimlikte tc numarayı bide resmi kapatsak sorun olur mu ?

eline sağlık hocam...arkadaşlar bu yöntem en sağlamı

---------- Mesaj saat 15:02:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:02:06 civarında gönderildi. ----------

olmaz hocam ne sorun olacak inceleyen mühendislerin çogu ytpara üyesi hepimizi tanıyorlar zaten bize güvenmeyecekler de kime güvenecekler selam söylesen bile onaylarla :D

Googlenin mühendisleri yt para üyesimi ? :D

eline sağlık hocam...arkadaşlar bu yöntem en sağlamı

---------- Mesaj saat 15:02:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:02:06 civarında gönderildi. ----------

Googlenin mühendisleri yt para üyesimi ? :D

arkadaş paintten ss i koyar gibi tc yi karalasak olur mu deyince daha iyi bir cevap bulamadım :D

Yıl 2013 ben hala PİN'in ne olduğunu bilmiyorum. Pin yerine banka hesabımızı yazsak olur mu?

Allah razı olsun 3 gün sonra adsense onaylancak ve ay sonu 1 milyara yakın bi parayı alabilcem teşekkürler.

sayende yoksa 1 ay daha beklicektik :)

bende 3 aydır pin beklerim ama geçen az adsense kapandı gibi artık öle oldu diyorum birde baktım pin gelmiş kapandı ya hemen geldi (: dayanamadı çok şanslıyımdır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri