Senegal'den Türkiye'ye Destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
Şuan ülkemiz de Suriyelilerin %1 kadar olmayan siyahiler böyle bi eylem yapmış..

Geldiklerinden beri insanımızı katleden ülkede işsizliği artıran, türkiye deki sigortasız bi insandan daha fazla sağlık hizmeti görme hakkı olan ve devletten aylık yardım alan Suriyeliler yerine Ömrüm boyunca hiç birine yan bakmayan güler yüzlü içi temiz Siyahi kardeşlerimize VATANDAŞLIK ve Sağlık hizmetlerinden yararlanma hakkı verilmelidir.

https://www.youtube.com/watch?v=2wqM3l6IFak

Senegalliler demokrasi nöbetinde - AjansHaber.com

TÜRKİYE HAKKINDAKİ BASIN ACIKLAMALARI
‪#‎İngilizMedyası‬: Türk halkı anlamsız şekilde bomba atılan, ateş edilen yerlere gidiyor...
‪#‎ÇeçenKomutan‬: Türk milleti tüm dünyanın kanını donduracak cesarette, vallahi bu ülkenin düşmesi imkansız...
‪#‎ArapBasını‬: Erdoğanın neden bu kadar cesur olduğunu, türk milletini görünce anladık.
‪#‎Eljazeera‬: Vatan ne demek, Türkler iyi biliyor tüm dünya'ya gösterdi...
‪#‎LübnanBasını‬: Bizi Türklerin neden yüzyıllarca yönettiğini şimdi anladık, darbe olunca biz kaçtık, onlar ölüme yürüdüler.

Son düzenleme:
hocam sen şimdi siyahi kardeşlerimize destek amacındamısın yoksa suriyelilere çemkirme amacındamısın ? yazdığın şeyin neresinden bakarsam bakıyım kusura bakma ama insani bi niyet göremiyorum sadece da sağdan soldan topladığın bilgilerle günah keçisi arayan güruhtasın .Şuan hangi meydana gidersen git türklerin yanında bir o kadar da suriyeli toplanmış destek veriyor bize destek veriyor.

hocam sen şimdi siyahi kardeşlerimize destek amacındamısın yoksa suriyelilere çemkirme amacındamısın ? yazdığın şeyin neresinden bakarsam bakıyım kusura bakma ama insani bi niyet göremiyorum sadece da sağdan soldan topladığın bilgilerle günah keçisi arayan güruhtasın .Şuan hangi meydana gidersen git türklerin yanında bir o kadar da suriyeli toplanmış destek veriyor bize destek veriyor.

adamlar ülkesine sahip çıkıyo abi

kalacak yeri olmayanlar kalabalığa sıvışıyordur destek değildir o destek olsa duramazsın. madem destek verecek kadar delikanlılardı kendi ülkelerini savunsalardı

Hocam ben ''Trt spikeri ordu yönetime el koydu'' dedi an sokaklardaydım bizle beraber binlerce kişi korkusuzca 1 km ilerdeki 9 kişiyi ezerek öldüren ve bir çok kişinin kolunu bacağını kaybettiren tankın peşinden koştuk ama ben bu binlerce kişi arasından kaç tane Suriyeli gördüm ?

Bu ülkenin gerçek sahibi işvereni tarafından ''hayvan gibi'' çalıştıralan ay sonunu zor getiren 1300 tl asgari ücreti çok görülen inşaatlarda ırgatlık amelelik yapan yani ülkenin en alt kademelerinde çalışan insanlardır.

TÜRKİYE HAKKINDAKİ BASIN ACIKLAMALARI
‪#‎İngilizMedyası‬: Türk halkı anlamsız şekilde bomba atılan, ateş edilen yerlere gidiyor...
‪#‎ÇeçenKomutan‬: Türk milleti tüm dünyanın kanını donduracak cesarette, vallahi bu ülkenin düşmesi imkansız...
‪#‎ArapBasını‬: Erdoğanın neden bu kadar cesur olduğunu, türk milletini görünce anladık.
‪#‎Eljazeera‬: Vatan ne demek, Türkler iyi biliyor tüm dünya'ya gösterdi...
‪#‎LübnanBasını‬: Bizi Türklerin neden yüzyıllarca yönettiğini şimdi anladık, darbe olunca biz kaçtık, onlar ölüme yürüdüler.

Son düzenleme:
kalacak yeri olmayanlar kalabalığa sıvışıyordur destek değildir o destek olsa duramazsın. madem destek verecek kadar delikanlılardı kendi ülkelerini savunsalardı

sen suriyedeki iç savaşla bunu kıyaslıyosan kafan zaten çok güzelmiş kardeş güle güle kullan. yüzbinlerce kişinin öldüğü suriyede olsaydın bunları bu kadar kolay söyleyebilecekmiydin çok merak ediyorum. insanlığınız ölmüş yemin ediyorum. daha bugün taksimdeyim emin ol meydanda türklerden çok suriyeli vardı ellerinde bayraklarla.

Hocam ben ''Trt spikeri ordu yönetime el koydu'' dedi an sokaklardaydım bizle beraber binlerce kişi korkusuzca 1 km ilerdeki 9 kişiyi ezerek öldüren ve bir çok kişinin kolunu bacağını kaybettiren tankın peşinden koştuk ama ben bu binlerce kişi arasından kaç tane Suriyeli gördüm ?

Bu ülkenin gerçek sahibi işvereni tarafından ''hayvan gibi'' çalıştıralan ay sonunu zor getiren 1300 tl asgari ücreti çok görülen inşaatlarda ırgatlık amelelik yapan yani ülkenin en alt kademelerinde çalışan insanlardır.

senin mantalinden yola çıkarsan bu ülkedeki 10milyon kürdü de kovalım ha ne dersin? insan ol önce insan hala para konuşuyor insanlar ölüyor sen hala kim bana geçirmiş derdindesin sorsakda kesin müslümanız elhamdülillah

sen suriyedeki iç savaşla bunu kıyaslıyosan kafan zaten çok güzelmiş kardeş güle güle kullan. yüzbinlerce kişinin öldüğü suriyede olsaydın bunları bu kadar kolay söyleyebilecekmiydin çok merak ediyorum. insanlığınız ölmüş yemin ediyorum. daha bugün taksimdeyim emin ol meydanda türklerden çok suriyeli vardı ellerinde bayraklarla.

senin mantalinden yola çıkarsan bu ülkedeki 10milyon kürdü de kovalım ha ne dersin? insan ol önce insan hala para konuşuyor insanlar ölüyor sen hala kim bana geçirmiş derdindesin sorsakda kesin müslümanız elhamdülillah

Bence senin kafan güzel yazdıklarımdan kürt kardeşlerimizi(pkk lı olmayan) ülkeden kovmak gerektiğini anlamışsın tebrikler devam et

Bence senin kafan güzel yazdıklarımdan kürt kardeşlerimizi(pkk lı olmayan) ülkeden kovmak gerektiğini anlamışsın tebrikler devam et

konunu baştan aşşağı tekrar oku kardeş. insanları bölmeye çalışan sensin :) bunları düşünen bi insan eminimki 5 sene sonra onuda söyliyecek kadar alçalır :) hadi eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri