Şengal'deki Ezidilere ve Rojava Halkının Dertlerine Derman Olmak İçin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ersan145

Yasaklanmış
Şengal'de IŞİD adlı terör örgütünün saldırılarından kaçan Ezidi halkı için yardım toplanıyor.Ezidi halkının derdine derman olmak için DERMAN yazıp 4384'e gönder 5TL katkıda bulun.

Kardeşim zaten vergilerle istemesende yardım yapılacak. Devlet bakıyor merak etmeyin.Türk kızılayı böyle şeyler için var.

şimdi 2 kişi gelir dini kurumlara yardım yapın der. zaten biriside kızılay demiş. adam konu açmış atacaksan mesajı at atmayacaksan yorum yapma.

rojava olayıyla ilgili pek bilgisi olmayanlar yorum yapmasın bence bu konuda. tahmininizden daha karışık bir yer.

Bende bir miktar gönderdim.
Allah kimseye, hic bir topluma böyle acılar yasatmasın inşAllah.

Veda Hutbesinden Alıntı;

“Soylarla övünülmez. Araplar, Arap olduklarından Acemlerden; Acemler de, Acem olduklarından Araplardan üstün sayılamazlar. Çünkü Allah katında en yüce olanınız, ona karşı gelmekten en fazla kaçınanınız (en takvalınız)dır. Ey insanlar dikkat ediniz! Rabbiniz tektir. Arabın, Arab olmayana, Arab olmayanın Arab'a, siyahın kırmızıya, kırmızının siyaha, takvadan öte, hiçbir üstünlüğü yoktur. Şüphesiz Allah Teala katında en üstününüz, Allah Teala'dan en çok korkanınızdır.”
(Müsned-i Ahmed b. Hanbel, 5/411)

madem yeri gelmişken TÜRKMEN yazıp 1079 SMS atarak da “Türkmen Eline Türk’ün Elini Uzat” kampanyasına yardımcı olabiliriz. Irkdaşlarımızı unutmayın!

madem yeri gelmişken TÜRKMEN yazıp 1079 SMS atarak da “Türkmen Eline Türk’ün Elini Uzat” kampanyasına yardımcı olabiliriz. Irkdaşlarımızı unutmayın!

Irkdaşım olduğu için değil ama insan oldukları için onlarada yardım edeceğim imkanım olursa eğer.Bu arada yardımı kim düzenliyor Türkmenler için?

---------- Spam Engelliyici 00:55 ---------- Önceki Mesaj 00:54 ----------

Rojava diye bir yer yok orası KAMIŞLI.

Git başka yerde milliyetçiliğini yap.Yardım konusu burası

Orayada aynı sekilde elimden geldigince birseyler atmaya calıstım.
Fakat oradaki türkmenler ve kürtler aynı safda savasırken Türkiye'dekiler aynı safda olmak yerine karsı tarafa gecerim daha iyi zihniyetinden henüz yavas yavas kurtuluyor.
Allah beraberligimizi bozmasın inşAllah.

Üstünü giyin, ayakkabılarını giy ve evden çık...

Yürümeye başla, sokağında yada caddende 3 çöp konteynırı geçmeden çöpleri karıştıran bir çocuk göreceğine eminim, git yanına 5 lira ver...

Neyse bir şey yazmayacağım sonra ırkçılık falan yaptı oluyoruz. Zaten kimin ne halt olduğunu biliyor bütün insanlar, sustum

Yürümeye başla, sokağında yada caddende 3 çöp konteynırı geçmeden çöpleri karıştıran bir çocuk göreceğine eminim, git yanına 5 lira ver...

oda gitsin o parayla içki,uyuşturucu,sigara vb alsın bence en doğrusu karnını doyurmak

bu arada Allah yardımcısı olsun bütün mazlum ve muhtaçların

Dostum kısa öz ve çok şeyi anlatan bu yorumlarına bayılıorum.
bundan fazla söze gerek yok zaten.:)

oda gitsin o parayla içki,uyuşturucu,sigara vb alsın bence en doğrusu karnını doyurmak

Yardım eden etsin etmeyende boşa beğeni toplamaya çalısmasın.Bir konu açmıs demediginizi bırakmadınız.

En doğrusuda ayrıca benim gibi her ay 50-60 tlye 15 kg mama alıp sokak hayvanlarına dağıtmak ..

Yardım eden etsin etmeyende boşa beğeni toplamaya çalısmasın.Bir konu açmıs demediginizi bırakmadınız.

En doğrusuda ayrıca benim gibi her ay 50-60 tlye 15 kg mama alıp sokak hayvanlarına dağıtmak ..

kardeşim sen git bir uyu istersen yazdığım cümleden nasıl bir anlam çıkartın çok merak ediyorum,konuyu açan arkadaşı sonuna kadar destekliyorum

biz bukadar zengin bir ülke değiliz ilk önce kendi halkımız lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri