Şengal'deki Ezidilere ve Rojava Halkının Dertlerine Derman Olmak İçin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o kadaar çok yorum yazmak istiyorum ki ama böyle konularda herkes sövsede ben bişey yazınca direk ban geliyo bana suscam istemeye istemeye :(

hakaret etmedikten sonra bence istediğini yazabilirsin bence. Kimse sadece yazdın diye seni banlamaz.

konu propaganda konusuna döndü :/ klavye delikanlıları işte yardım etmek isteyen şuraya demiş adam kalmış siyaset yapıyor sanki o villalar hep sana kalacak sanki sözün çok dinleniyor, sanki çok sağlıklı düşünüyorsun. herşeyin en doğrusu senin düşüncen.
O kadar zavallı ki kendini sadece internetten tatmin ediyor ? sorunca ben hepinizden iyi biliyorum diyor. Vala bilmiyorsun bilmediğin halde olduğun için bu durumdasıın.

Unutmayın Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil.

adolf hitler naptı ki size ?

Konuyu yanlış anladınız galiba :) sadece bu ırkçı zihniyetten rahatsızım ve çoğu da Adolf Hitler adlı katile büyük sempati duyuyor. Bazıları führerin halefi bile olmak ister inan bana.

bilmeden o kadar çok konuşan insanlar var ki, alacaksın şengale atacaksın anlasın neyin ne olduğunu. Ben Iraq Kürt bölgesinden malum terör saldırılarından dolayı işimi kaybederek geldim.

Şuan Turkiyenin Güneydoğusundayım ve Gaziantep ve Urfada gördüğüm şey şudur, heryerde bir kara sakal modası. İşid aslında Türkiyeye girmiş kol geziyor. İşid Suriyede savaştığında umursamayan Irak ve Kürt yönetimi bir zaman sonra baktılar ki işid onlar için de geldiler.

Yarın Türkiyede kafa kesmeye başladıklarında, o zaman "rojava diye bir yer yok" diyen de "Ne mutlu Türküm" diyen de görecektir bazı gerçekleri.

Ayrıca burada Kürt Türk kardeştir diyen yalan ediyor. Çünkü bir Rojava yardımına bile dil uzatır. Ama Irakta Türkün Kürt saflarında çatıştığını gördüm. kardeşiz diyeceksen İrakta Ki Kürt ile Türk kardeştir.

250320140848231426493_2.jpg

Nide'deki saldry yapan zanllar: Sevap iledim! - Yaam Haberleri - Gncel Haber - Haber - Spor Haberleri- Scak haber - Yerel Haber

Sen şimdi ülkende savaşan onurlu insanları bırakıp kaçtın türkiyeye sığındın ve türklere laf söylüyorsun doğrumu anlamışım?

Sen şimdi ülkende savaşan onurlu insanları bırakıp kaçtın türkiyeye sığındın ve türklere laf söylüyorsun doğrumu anlamışım?

aman olay farklı boyutlara gidiyor. arkadaş muhtemelen orada iş yapan bir şirkette çalışıyordur.

Konunun sonu hiç iyi değil. 2li atismalar siyaset almış başını gidiyor.

KİLİT.

Şimdi amacınız nedir ?

Konu açılmış, konunun amacından çok olay. Yahu yaşınız veya benimsediğiniz düşünce, ideoloji herkes sevmek zorunda değil.
[MENTION=12971]uayaz647[/MENTION] bırak yazma, orada report butonu ne güne duruyor ? Ayıptır.
[MENTION=16714]yc80s[/MENTION] ''çoğu da Adolf Hitler adlı katile büyük sempati duyuyor'' arkadaşları yakınen tanıyorsun sanırım.

İki arkadaş olayları alevlendirdğiniz için 1 hafta dinleniyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri