Senin saçma kurallarından bıktım youtube

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

Dean

Guest
Valla kafayı yiyecem arkadaşlar 2 tane aynı içeriklerden olan kanalım vardı, 2 gün önce bi videoma topluluk geldi itiraz ettim sabah topluluk ihtaarı kalktı, 1 gün sonra diğer kanalımdaki 1 videoma toplululk geldi ona da aynı metinle itiraz ettim, sabah mail gelmiş

Thank you for submitting your video appeal to YouTube.
After further review of the content, we've determined that your video does violate our Community Guidelines and have upheld our original decision. We appreciate your understanding.
Sincerely,
— The YouTube Team

bunun hemen ardından da kanal topluluktan kapanmış ya saçmalığaa bak kafayı yicem ya en iyi kanalımda ya 1 aylık kanaldı itiraz ettik diye kanal kapatmışlar ya

bakın arkadaşlar itirazıma red gelmiş aynı anda topluluktan kapanmış kanal tesadüf mü şimdi ?

yP0rDk.jpg

Son düzenleme:
her türlü nazını cekecez elimiz kolumuz bağlı olmazsa napardık :)

En iyisi itiraz etmemek aynı kanalı birdaha açmak.

Nerden biliyorsunuz itiraz yüzünden kapandığını?
herkes itiraz etsin, herşeye etsin, etmediğimiz için bu durumdayız

ne demek nerden biliyosun itiraz ettim mail gelmiş itirazınız reddedildi hemen aynı dakika içerisinde toplulukdan kapanmış. daha neyi anlayım ben bundan, kücük resim etiket başlık hiçbirşey yalan yanlış değildi

ne demek nerden biliyosun itiraz ettim mail gelmiş itirazınız reddedildi hemen aynı dakika içerisinde toplulukdan kapanmış. daha neyi anlayım ben bundan, kücük resim etiket başlık hiçbirşey yalan yanlış değildi

öyle bişey yazıyosunuz ki millet sizin yüzünüzden itiraz edemicek
2 topluluk olan kanalıma 3. topluluk geldi kanal kapandı, itiraz ettim saldırı oldugunu düşünüyorum diye. 1 hafta sonra kanalı açtılar, 2 topluluğu kaldırılmış şekilde.

öyle bişey yazıyosunuz ki millet sizin yüzünüzden itiraz edemicek
2 topluluk olan kanalıma 3. topluluk geldi kanal kapandı, itiraz ettim saldırı oldugunu düşünüyorum diye. 1 hafta sonra kanalı açtılar, 2 topluluğu kaldırılmış şekilde.

millet eder etmez orası o kişinin sorunu benim başıma gelen bu isteyen istediğini yapar, sana yalan borcum olduğunu hatırlamıyorum ?

Şu itiraz muhabbetini bir ben denemedim ya :) Denemek lazım hakikaten.. Hazır hatırlattınız saolun..

Arkana bile bakma hemen videoları depoladigin kaynaktan al ve yenilerini yükle bu işin zorluğuda bu olsun çok şükür devam ediyor kazanmak

Özgün kanalımı topluluktan kapattılar 4 gün uğraştım açıldı bu sefer topluluk ihlali kaldı ona itiraz ettim 2 saat sonra tekrar kapattılar.Artık kaç tane çalışanı varsa biri açıyor biri kapatıyor yada botların işi

Özgün kanalımı topluluktan kapattılar 4 gün uğraştım açıldı bu sefer topluluk ihlali kaldı ona itiraz ettim 2 saat sonra tekrar kapattılar.Artık kaç tane çalışanı varsa biri açıyor biri kapatıyor yada botların işi

aynı benim durum gibi sanırım hocam itiraza red geldi ve topluluktan mı kapandı ?

Artık nereden vuracağını şaşırır oldu youtube, bakalım daha neler görecez.

Daha gecen gün konu actım sakın itiraz etmeyin diye, giden videoya kanala byby diyin, itiraz etmeyin, iyi 1 kanalını kapatmıs eger tespit ederse pcini yandın

aynı benim durum gibi sanırım hocam itiraza red geldi ve topluluktan mı kapandı ?

aynen itiraazınız kabul edilmedi dedi ardından da kapandı büyük ihtimal botlar yapıyor yada çalışanların keyfine kalmış bir şey.Biri tamam sorun yok diyor açıyor diğer kapatıyor nasıl bir işse

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri