SENUKE X Hakkında bilgi gerekli...

• Kullanıcı Triqalx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar

Triqalx

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar;

Birkaç farklı proje için Senuke x hakkında bilgiye ihtiyacım var.

Lisansını satın alıp kullanmayı planlıyorum, yüzeysel olarak bir seo aracı olduğunu ve gerekli ayarlamaların ardından neredeyse tamamen otomatik çalıştığını biliyorum.

Daha kapsamlı bilgi sahibi arkadaşlar pm aracılığı ile ulaşabilirler ise sevinirim.

Şimdiden teşekkürler!

hocam bunlar nedir açıklarsanız bende sevinirim konuya fransız kadımda merak ettim ayriyetten :D

Kullanacağın site türkçe mi yabancı mı hocam.

Edit : Türkçe siteler için uygun bir program değil o yüzden. Türkçe karakter problemi var.

hocam bunlar nedir açıklarsanız bende sevinirim konuya fransız kadımda merak ettim ayriyetten :D

sanırım sitelerin index almasını sağlayan programlar..Videolar için de kullanılır mı ? neden olmasın bi bakim :) veya konunun çok uzağında da olabilirim :D

Soe işi ile uğraşan ve bu işi profesyonelce yapan kime sorarsanız sorun [MENTION=291]Triqalx[/MENTION], o programlar bir zaman sonra sitenin güvenilirliğini zedelemekte ve gerilere düşmesine sebebiyet vermektedir. Hiçbir program benim görüşümle seo için işe yaramaz. Sadece belirli bir dönem bi aktivite gösterir, sonrasında zaten tarayıcılar tarafından çarpı koyulmaya başlar, google botları index metinlerini kaydetmemeye başlar ve yine aynı şekilde google'ın aylık kontrol botları da dahil olmak üzere siteden hiçbir veriyi algılamaz ve sonuc indexten düşersin. PR değerlerin düştükçe de google'ın index botları bi zaman sonra sitene gelmez bile :)

Soe işi ile uğraşan ve bu işi profesyonelce yapan kime sorarsanız sorun [MENTION=291]Triqalx[/MENTION], o programlar bir zaman sonra sitenin güvenilirliğini zedelemekte ve gerilere düşmesine sebebiyet vermektedir. Hiçbir program benim görüşümle seo için işe yaramaz. Sadece belirli bir dönem bi aktivite gösterir, sonrasında zaten tarayıcılar tarafından çarpı koyulmaya başlar, google botları index metinlerini kaydetmemeye başlar ve yine aynı şekilde google'ın aylık kontrol botları da dahil olmak üzere siteden hiçbir veriyi algılamaz ve sonuc indexten düşersin. PR değerlerin düştükçe de google'ın index botları bi zaman sonra sitene gelmez bile :)

bu dediginize katilmiyorum
neden: cunki senuke google destekli bi program
ve iyi bir spinner kullaniyorsan
iyi bir spinle pr8 9 sidelere oltayi atarsan ki iyi bi spini herzaman yerler dahada sirtin yere gelmez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri