SEO Programı Money Robot İmleme

• Kullanıcı ozanbulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
bunu bende duymuştum ama uygulamadım uygulayan varsa tecrübelerini aktarırlar

Özgün videolarını inletsen sıkıntı olur mu? Daha önce deneyen tecrübe yaşayan arkadaşlar var mı ?

İşe yarar tabiki içeriğinle ilgili siteler bulursan iyide faydası olur.

direk youtube linki paylaşılmıyo ne tür bi yol izlemeliyiz serkan abi biraz aydınlatırmısın @Serk@nYT
Bir çok imleme programı mevcut.Ben kullanmadım hiç yalan yok ve genelde siteler için cok kullanılıyor.Detaylı bilgim yok ama programların işlevi aynı.

İstediğin linki yazıyı vs dagıtıyorsun istediğin kadar yere.Videolar içinde bu tür imleme pro ları tabiki alakalı yerlerde paylaşım işe yarar.

Bir çok imleme programı mevcut.Ben kullanmadım hiç yalan yok ve genelde siteler için cok kullanılıyor.Detaylı bilgim yok ama programların işlevi aynı.

İstediğin linki yazıyı vs dagıtıyorsun istediğin kadar yere.Videolar içinde bu tür imleme pro ları tabiki alakalı yerlerde paylaşım işe yarar.

anladım abi teşekkür ederim

Denemekten zarar geleceğini sanmıyorum. Sitesinde 7 günlük ücretsiz deneme sürümünü indirebiliyormuşsun. İndirdim bir videoda deniyorum şimdi.

Uzun zamandır web blog için kullandığım bir program ve SEO için güzel stratejiler kullanılabiliyor. YT için 2 kanalımda kullandım. Hatta sağlam link kastım fakat çok fayda sağladığını söyleyemem.
Bu linkler kendini genelde 2-3 ay sonra gösteriyor. uzun soluklu ayakta kalabileceğini düşündüğünüz sağlam kanallarınız için kullanmak mantıklı ama vurkaç için boşuna uğraşmaya değmez.

Imleme iyi oluyor fakat programla ters tepebilir. :) Dikkat etmek lazım. Abarmadıktan sonra imleme iyidir. Özgün kanallarım için her daim imleme yaparım.. Ama bir dünya çöp siteye imlemek yerine 10 adet youtube altındaki paylaş sekmesindeki sitelere imlemek daha faydalı oluyor.

Bu tip programlarla uğraşmayın sonra bir sabah adsense banlaması ile uyanırsınız.. Ne yapıyorsanız organik yapın.. Kanalın tüm işleri bittikten sonra topluping.com dan videolara ping atarım onun haricinde izlenim kasıyım, abone kasıyım, beğeni kasıyım gibi olaylara hiç girmedim..Karşınızdaki basit bir sistem değil, gözünüzün yaşına bakmadan banı yapıştırıyor ki bunun örneklerini daha önce gördük ve görmeye devam ediyoruz.

Doğan hocam web için sana katılıyorum. Fakat YT tarafında link mantığı farklı ve çok abarttığım dönemlerde dahi bir zarar görmedim. Tabiki belli bir strateji dahilinde uzun dönemli sağlam kanallar için kullanmayı tavsiye ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri